Daugiau nei trisdešimt metų funkcionalių baldų srityje dirbanti danų kompanija Innovation Living nuolatos tobulina šio baldo koncepciją ir, remdamasi brandžia patirtimi, išskiria dvi pagrindines transformuojamos sofos kategorijas: kiekvienos nakties miegui pritaikytas lovas-sofas „Multifunctional“ ir retesniam nakties poilsiui skirtas sofas-lovas.

Lova-sofa

Jei planuojate kiekvieną naktį miegoti ant išskleidžiamos sofos, būtent miegamos dalies kokybė ir patogumas turėtų tapti prioritetu. Komfortą kiekvienas suvokiame ir vertiname individualiai, tad „universalus“ sprendimas „tinkantis visiems“, nebūtinai atitiks jūsų tikrai kokybiško miego poreikius. Štai kodėl Innovation Living „Multifunctional“ lovų-sofų komplektacijoje net keturi čiužinių variantai, padėsiantys atliepti asmeninius miego komforto poreikius. Kietesnio paviršiaus gerbėjams – įtiks klasikinio tipo čiužinys „Classic“, mėgstantiems vidutiniškai standų – lateksinis „Latex“ arba spyruoklinis „Spring“, na, o ieškančius „miegojimo ant debesies” pojūčio, tikrai sužavės papildomu porolono sluoksniu paminkštintas spyruoklinis „Soft Spring“. Svarbu paminėti ir tai, kad visi šie čiužiniai yra homogeniniai, todėl išskleidus sofą, miegant neiškils jokių nepatogumų dėl sudūrimų ar kitų paviršiaus netolygumų.

Foto: Innovation Living  Lova-sofa „Balder“

Kitas svarbus aspektas, renkantis lovą-sofą – priežiūra ir tvirtumas. Gaminiui, kuris atlieka kelias funkcijas, tenka ir didesnė apkrova, tad ypač svarbu, kad toks baldas būtų pagamintas iš itin patvarių bei ilgaamžių medžiagų. Visų Innovation Living multifunkcinių lovų-sofų karkasas gaminamas tik iš patikimos materijos – plieno. Plieninė konstrukcija yra dažoma milteliniu būdu, taip suteikiant jai papildomą apsaugą nuo korozijos bei kitų neigiamų aplinkos veiksnių.

Foto: Innovation Living  Lova-sofa „Balder“

Neabejotinai, miego kokybei įtakos turi ir švara bei higiena, tad tikrai nesuklysite, pasirinkę baldą, apvilktą praktišku bei lengvai prižiūrimu audiniu arba pilnai nuvelkamais ir skalbiamais užvalkalais. Siekdami užtikrinti savo produktų ilgaamžiškumą, Innovation Living savo klientams siūlo ne tik gausią ir kasmet atnaujinamą audinių paletę, bet ir galimybę pasirinkti fiksuotą arba pilnai keičiamą čiužinio apvilkimą. Tokiu būdu, su laiku pasikeitus jūsų pageidavimams, tiek čiužinys, tiek ir jo užvalkalas gali būti užsakomi atskirai, o jums neteks keisti viso baldo. Čiužinio grotelės iš klijuotos faneros ne tik papildo miegamos dalies komfortą, bet ir užtikrina reikalingą čiužinio ventiliaciją.

Foto: Innovation Living  Lova-sofa „Balder“

Innovation Living gaminamos lovos-sofos ne tik atitinka būtinus kriterijus, jos pasiūlo ir dar daugiau: atlošas gali būti fiksuojamas dviejose pozicijose, visos lovos-sofos turi praktišką patalynės krepšį, išskleidus sofą keliose padėtyse – fiksuojamas pakeltas galvūgalis. Galimybė personalizuoti baldą, pasirenkant patinkančio dizaino porankius ir kojeles bei užvalkalų spalvą, padės sukomponuoti ne tik funkcijomis, bet ir estetika džiuginantį baldą. Gamintojo pasitikėjimą produktu užtikrina ir suteikiama penkerių metų garantija.

Foto: Innovation Living  Lova-sofa „Balder“

Sofa-lova

Rinkdamiesi sofą-lovą, drąsiai kelkite estetikos kartelę aukštyn ir įsigykite baldą, kuris taps stilingu bei funkcionaliu jūsų namų traukos centru. O rinktis iš tiesų yra iš ko!

Foto: Innovation Living  Sofa-lova „Malloy“

Sugrąžinę sofos-lovos koncepciją iš dizaino „paraščių“, Innovation Living siūlo išskirtinę formos ir funkcijos vienybę. Šios kompanijos dizaino principai grindžiami geriausiomis skandinaviškojo dizaino tradicijomis. Vizualus lengvumas, išgrynintos proporcijos ir subtilios detalės, kiekvienam modeliui suteikiančios unikalų bei savitą charakterį.

Foto: Innovation Living  Sofa-lova „Malloy“

Dar vienas labai svarbus aspektas, renkantis sėdimąjį baldą, – tai sėdimosios dalies konstrukcija ir galimybė išlaikyti formą. Juk dažnai sofa – tai baldas, ant kurio verda ir kunkuliuoja didžioji dalis namų gyvenimo, tad labai svarbu, kad ji būtų pagaminta su mintimi apie intensyvų naudojimą. Būtent dėl šios priežasties, Innovation Living gaminių spektre net septynios skirtingos sofų-lovų konstrukcijos, pagrįstos inžineriniais sprendimais bei ilgamete gamintojo patirtimi. Tolygus apkrovos pasiskirstymas tiek sėdint, tiek atsigulus, paviršiaus elastingumas bei pralaidumas orui, standumas – visos šios savybės ir dar daugiau yra apgalvojamos bei pritaikomos skirtingiems sofų-lovų modeliams. Minkštosios dalies, kuri, prireikus, pasitarnauja ir kaip čiužinys, komfortui ir ilgaamžiškumui užtikrinti Innovation Living daugelyje modelių naudoja kūgines spyruokles.

Foto: Innovation Living   Sofa-lova ir fotelis „Dublexo“

Ieškantiems lengvai komponuojamų ir prie kintančių situacijų gebančių prisitaikyti baldų, Innovation Living siūlo modulinių sofų-lovų seriją. Jos privalumas – darnus sofos ir fotelio, transformuojamo į šezlongą, duetas. Trijose pozicijose fiksuojamos baldų nugarėlės leis sukurti dinamiškas poilsio zonas: sofa su patogiu su šezlongu, 3 + 1 + 1 kompoziciją ar kitus, erdvės padiktuotus, sprendimus. Žaismingas akcentas – kai kurių sofų modelių atlošas yra padalintas į dvi dalis, tad gali būti fiksuojamas skirtinguose aukščiuose, taip dar labiau atliepdamas individualaus komforto poreikį!

Foto: Innovation Living   Sofa-lova ir fotelis „Dublexo“

Neretai pati erdvė padiktuoja galimus variantus arba tiesiog jų nebepalieka. Štai kodėl Innovation Living išvystė ir labai stilingų kompaktiškų sofų-lovų seriją, kuri drąsiai gali būti jūsų pirmasis pasirinkimas, įrengiant kompaktišką erdvę! Nedidelio gabarito sofos-lovos leidžia maksimaliai išnaudoti turimą plotą, jo neapkraunant ir paliekant erdvės patogiai kasdienai, o integruotas spyruoklinis daugiasluoksnis čiužinys, jei to prireikia, pasirūpina ir jūsų miego komfortu.

Foto: Innovation Living   Sofa-lova „Cubed Wood“
Foto: Innovation Living   Sofa-lova „Cubed Wood“

Kasdienio naudojimo daiktai neretai atrodo tarsi savaime suprantami ir nepastebimi, tačiau kai imamės ieškoti naujo baldo ar sprendimo, iškyla daug klausimų. Tad dar vienas geras patarimas renkantis – pasitarkite su profesionalais, kurie padės išsigryninti lūkesčius ir pasiūlys geriausius sprendimus.

>> 04.19-24 naujos kolekcijos pristatymo proga baldų salonuose SKANDINAVIŠKI INTERJERAI visiems Innovation Living gaminiams 20% nuolaida!

Foto: Innovation Living   Sofa-lova „Cubed Wood“

Užsakymo nr.: PT_86992089