Gimtadienio transliacija vyko keliose platformose tiesiogiai: „Delfi TV“ ir „Delfi“ feibuke, „Kas vyksta Kaune“ feisbuke, „Youtube“ kanale („Volfas Studija“), „Volfas Engelman Studija“ feisbuke. Viso – beveik 50 tūkst. žiūrovų, kuriuos prie ekranų pritraukė gimtadienio šventė.

„Ne jubiliejuje“ dalyvavo ir visiems gerai pažįstami pramogų pasaulio atstovai ir nuomonės formuotojai: Ieva Swan, Artūras Swan, Jonas ir Simona Nainiai, Rolandas Mackevičius.

Na, o Mantas Bartuševičius tapo ne tik „Volfas Engelman“ rengiamo virtualaus gimtadienio svečiu, bet ir vedėju. Žiūrovai taip pat galėjo išvysti iliuzionisto Anton Lavrentjev pasirodymą.

Kaip pastebi renginio organizatoriai, gimtadienio stebėtojų buvo net iš užsienio – daugiausiai Anglijos. Taip pat juokauja, kad „jungėsi“ bene visa Lietuva: Alytaus krašto, Klaipėdos, Utenos, Marijampolės, Tauragės ir daugiausiai Vilniaus, Kauno, Panevėžio bei Šiaulių „Volfas Engelman“ draugai.

Viena smagiausių renginio dalių – testas. Jame dalyvavo 251 dalyvis. Kaip pastebi šventės organizatoriai, daugeliui puikiai sekėsi, ir net patys sudėtingiausi klausimai buvo „išlukštenti“ kaip riešutėliai. Pirmosios vietos laimėtojas džiaugėsi ne tik atsakytais klausimais, bet ir dovana – kamado tipo ypač didele lauko kepsnine. Na, o kad motyvacija dalyvauti teste būtų dar didesnė, buvo įsteigta ir daugiau prizų, kurie vėliau išdalinti, sukant laimės ratą.“ Nespėjote sudalyvauti gimtadienyje? Kviečiame čia ir dabar išbandyti savo jėgas ir atsakyti į kelis testo klausimus.

Užsakymo nr.: PT_86983901