Šis inovatyvus modelis telpa ten, kur niekada nesusimąstėte laikyti telefono, turi ypatingą ekraną, kelia malonią nostalgija, suteikia naujų galimybių dirbti ir kurti turinį bei svarbiausią informaciją padeda sužinoti net neatvėrus ekrano.

Taigi, žemiau rasite 5 priežastis, kodėl „Galaxy Z Flip“ yra vertas jūsų dėmesio.

1. Bekompromisis kompaktiškumas

Viena didžiausių šiuolaikinių išmaniųjų problemų yra dideli išoriniai matmenys. Norint mėgautis erdvaus ekrano ir talpios baterijos suteikiamais privalumais, vartotojui tenka susitaikyti, kad įrenginys sunkiai tilps delne ir kels nepatogumų nešiojantis. Tuo metu „Galaxy Z Flip“ savininkai gali mėgautis kompaktiškumu, neaukodami minėtų privalumų.

Samsung Galaxy Z Flip

Sulenkus įrenginį, jis tampa panašus į mažą veidrodėlį ar piniginę ir gali būti laikomas ten, kur netelpa kiti išmanieji. „Galaxy Z Flip“ be vargo įsitaisys aptemptų džinsų kišenėje ar nedidelėje rankinėje, kadangi jo ilgis sutrumpėja perpus. Kompaktiškų prietaisų mėgėjams taip pat turėtų patikti tai, jog šio modelio korpusas yra siauresnis už vidutinio telefono, todėl jį lengviau apglėbti delnu.

2. Ypatingas ekranas

„Galaxy Z Flip“ ekranas ypatingas ne tik tuo, kad gali būti sulenkimas, bet ir savo forma. Jo kraštinių santykis yra 21,9:9 – paprasčiau tariant, jis yra siauresnis ir ilgesnis, nei įprasto išmaniojo. Šis formatas primena kino teatro ekraną, todėl jame daug maloniau galėsite žiūrėti savo pamėgtus filmus, serialus ir kitą vaizdo turinį. Patirtį papildomai pagerina HDR10+ standarto palaikymas, sodrios ekrano spalvos, didelis ryškumas ir puikus kontrastas.

Samsung Galaxy Z Flip

Kitaip nei senesnės kartos sulenkiamuose įrenginiuose, „Galaxy Z Flip“ ekraną dengia ypatinga „Itin plono stiklo“ (UTG) medžiaga. Ji kur kas tvirtesnė ir atsparesnė įbrėžimams, o pojūtis ja slenkant pirštu praktiškai nesiskiria nuo tradicinės stiklinės dangos.

3. Malonus nostalgijos prieskonis kasdienybėje

„Samsung Galaxy Z Flip“ forma primena prieš beveik du dešimtmečius populiarius geldelės formos mobiliuosius telefonus, kurie turėjo panašų sulenkimo mechanizmą. Dėl šios priežasties išmanusis traukia aplinkinių žvilgsnius ir netgi gali tapti puikia pokalbio pradžios tema su nepažįstamaisiais. Įspūdį dar labiau sustiprina elegantiška mistinė pilka ir mistinė bronzinė korpuso spalvos.

Samsung Galaxy Z Flip

Malonios nostalgijos prieskonį suteikia ir galimybė pabaigti nemalonų telefoninį pokalbį, lyg senais laikais, staigiu rankos judesiu užlenkiant ekraną. Tuo metu, telefonui skambant, atsiliepti į skambutį galėsite be jokių papildomų mygtukų paspaudimų – pakaks atlenkti telefoną ir galėsite jį iškart dėti prie ausies.


4. Naujos galimybės kurti ir dirbti

Sulenkiama konstrukcija gali prisidėti ne tik prie geresnio įrenginio mobilumo, bet ir pasitarnauti darbui bei kūrybai. Atvėrus ekraną iki pusės, „Galaxy Z Flip“ tampa panašus į nedidelį nešiojamą kompiuterį. Padėjus telefoną ant stalo, tokioje pozicijoje priekinė kamera tampa nukreipta į jus, todėl, nelaikydami išmaniojo rankose, galite patogiai dalyvauti vaizdo konferencijose arba galine kamera užfiksuoti nedrebantį vaizdo įrašą.

Samsung Galaxy Z Flip

Iki pusės atlenkus įrenginį, taip pat aktyvuojamas „Flex“ režimas, kuris ekraną padalina į dvi lygias dalis. Tada vaizdo turinys atsiduria viršutinėje pusėje, o apatinėje – visi su juo susiję ir jo valdymui reikalingi elementai. Tai pravers, kai per trumpą pietų pertraukėlę patogiai žiūrėdami „YouTube“ norite greitai peržvelgti komentarus ir kitus kūrėjo vaizdo įrašus, o fotografuojant ar filmuojant – padės dar patogiau pakeisti kameros režimą ar nustatymus.

Samsung Galaxy Z Flip

5. Visa svarbiausia informacija neatlenkus ekrano

Išmaniajam telefonui tapus pagrindiniu darbo įrankiu, pastarosiomis dienomis daugelis mūsų gauna daugybę pranešimų. Deja, norint juos perskaityti, būtina aktyvuoti įrenginio ekraną. „Galaxy Z Flip“ šią problemą išsprendžia išorinėje dalyje esantis antrasis nedidelės 1,1 colio įstrižainės ekranėlis, kuriame rodoma visa svarbiausia informacija.

Samsung Galaxy Z Flip

Jame, beveik neeikvojant baterijos atsargų, galima perskaityti gautas SMS žinutes, socialinių tinklų pranešimus ir nuolat matyti laiką. Tai labai patogu, kai iš kišenės ištraukę telefoną norite greitai patikrinti, ką praleidote, arba būdami susirinkime nenorite imti išmaniojo į rankas. Šis nedidelis ekranas taip pat padės norint užfiksuoti kokybiškesnę asmenukę galinėmis kameromis – jame matysite savo atvaizdą ir pagal tai galėsite koreguoti nuotraukos kampą.

Samsung Galaxy Z Flip

Daugiau informacijos apie „Galaxy Z Flip“ serijos telefoną rasite čia.

Užsakymo nr.: PT_86935823