Daugiau dėl to jaudintis nebeteks – picastrologai dalijasi išskirtinėmis įžvalgomis, kokią picą turėtumėte skanauti, kad įtiktumėte savo lemčiai. Pasak jų, dabar labai palankus metas visiems dvylikai Zodiako ženklų pasinaudoti jau veikiančio restorano „Čili Pizza“ paslaugomis ir užsisakyti savąją picą į namus arba išsinešti.

Avinas (kovo 21–balandžio 19)

Prisijaukinti aštrų maistą pavyksta ne kiekvienam, tačiau pirmose sėkmės kūdikių šiuo klausimu gretose dažniausiai stovi šis Zodiako ženklas. Spontaniškasis nuotykių ieškotojas tiek gyvenime, tiek ant picos ieško nenugalimos jėgos – kad ir kokia ji būtų, Avinas be baimės atlaikys „Taco“ padažo ir kitų panašių „Aštriosios“ gaujos narių smūgius. Ypatingus potyrius žada slaptos picos dorojimo kartu su bendraminčiais misijos: taip pat iššūkius mėgstančiu Liūtu ir pakreipti įvykius netikėta dar smagesne linkme puikiai gebančiu Skorpionu.

Jautis (balandžio 20–gegužės 20)

Ištvermė siekti tikslo ir nepamiršti pasilepinti tuo, kas geriausia – valingojo ženklo požiūris į gyvenimą ir picą. Vytintas kiaulienos kumpis, gražgarstės, kietasis sūris, saulėje džiovinti pomidorai... Tokius rafinuotam gomuriui sukurtus „Amerikano“ malonumus Jautis įveiks be vargo, tačiau neskubėdamas. Būtų nuodėmė tinkamai neįvertinti visų ilgai brandintų skonių natų. Jos dar geriau atsiskleis pasidalijus picos gabaliuku su išjausti ne tik maisto, bet ir gyvenimo skonius linkusiomis Svarstyklėmis.

Dvyniai (gegužės 21–birželio 21)

Laiko geros kompanijos dėmesio centre jiems niekada nebus per daug. Štai kodėl Dvyniams žvaigždės pataria rinktis savo atspindį – vieną iš ilgamečių restorano favoričių, tai yra „Čempionų“ picą! Šiai likimą nulėmė vardas, o Dvyniams – puikus humoro jausmas ir neišsenkantis komunikabilumas. Picastrologų teigimu, toks dviejų elementų su labai stipriai išreikštais tapatybės bruožais suderinamumas yra itin retas bei žada labai sėkmingą ateitį. Žinoma, dažniausiai Dvyniai užsisako dvi picas: vieną išsinešti iš artimiausio restorano „Čili Pizza“, o kitą – tiesiai į namus.

Vėžys (birželio 21– liepos 22)

Vėžiagyvių klasės atstovams būdinga tvirta šio ženklo išorė tėra puiki maskuotė. Viduje jie – jautrios ir šviesios asmenybės, nuolatos svajojančios atsidurti ten, kur saulė šviečia taip kaitriai, kad nebelieka poreikio saugotis negatyvių riziką keliančių veiksnių. „Havajų“ pica su prisirpusiais ananasais, primenančiais šiltą rojaus kampelį – geriausia, kas gali nutikti, jei esate pagaliau nusimesti savo kiautą trokštantis Vėžys. Palankiausias metas mėgautis „Havajais“ – nerūpestinga siesta, Lietuvoje geriau pažįstama kaip pietų pertrauka arba savaitgalis.

Liūtas (liepos 23–rugpjūčio 22)

Kai iš prigimties esi drąsus lyderis, nuolat atsiduriantis adrenaliną žadančių įvykių sūkuryje, net picos lėkštėje tikiesi šiokio tokio iššūkio. Pavyzdžiui, „Mafijos“ su ugningais žaliaisiais ankštpipiriais, aitriosiomis paprikomis ir traškiais konservuotais svogūnėliais, viliojančiais apgaulingai malonia saldžiarūgščio aštrumo paslaptimi. Dvigubai daugiau aštrių priedų ant picos Liūtus visuomet nuramina, jei iššūkių dienoje buvo nepakankamai.

Čili Pizza išsinešti

Mergelė (rugpjūčio 23–rugsėjo 22)

„Sveikame kūne – sveika siela“, – pasakė Zodiako ženklas, kuris rūpintis savo fizine būkle linkęs ne mažiau nei įdėmiai analizuoti detales, sudarančias visumą. Tobulas picos apskritimas su akcentiška bazilikų žaluma ir penkiais skirtingais sūriais pateisina abu šiuos Mergelių poreikius. Kurį laiką pasigėrėjusios vaizdu, jos ima mėgautis vegetariška „Penkių sūrių“ pica ir stengiasi nuspėti, kiek kurio sūrio kiekviename kąsnyje jaučia. Žvaigždės pataria Mergelėms tyrinėti savosios picos visumą skirtingomis aplinkybėmis: vienumoje, su bičiuliu, klausantis muzikos ar žiūrint filmą, pusryčiams ar po sporto.

Svarstyklės (rugsėjo 23–spalio 22)

Jei kažkam nuolatinis svarstymas pasirinkimo teisingumu ir harmoningos pusiausvyros siekimas prilygsta beprasmybei pasiūlos bei chaoso amžiuje, joms tai yra gyvenimo būdas. Jei taip ir nenusprendžia, kurioje picoje tos harmonijos daugiausia, Svarstyklės išsirenka kelias ir atėjus metui užsisakyti pasikliauja širdimi, kuri paprastai niekada nenuvilia. Kažin ar kurioje nors iš picų yra daugiau harmonijos nei 365 dienų sezoniškume ir tai primenančiuose „4 metų laikų“ gabalėliuose. Svarstyklėms patariama nevengti ypač mėgautis pica sezonų sandūroje – tai sustiprins balanso efektą.

Skorpionas (spalio 23–lapkričio 21)

Paslaptingasis zodiakas nori būti vienintelis, kuris žino, kas iš tiesų yra jo picoje, todėl renkasi perlenktus jos variantus. Tačiau jei vietoje „Perlenktos“ arba „Perlenktos ypatingosios su krevetėmis“ sugalvosite užsisakyti firminės „Čili Pizza“ sriubos, geriau jus pažįstantys žmonės nenustebs. Ko gero, šiandien yra ta diena, kai viršų ima į kraštutinumas linkusi jūsų asmenybės pusė, kuri nemato nieko blogo truputį pakoreguoti tradicinio draugų picadienio taisykles.

Šaulys (lapkričio 22–gruodžio 21)

Optimizmu trykštančią asmenybę tikrai pradžiugins kalnas priedų ant „Galingosios“ picos! Karštai rūkyta kiaulienos šoninė, nugarinė, virtas kumpis, malta jautiena – tai tik mėsiškoji jos dalis. Net jeigu visos picos Šaulys nesukirs, su šypsena suvalgys šešis gabalėlius, o su dviem pasielgs išmintingai, kaip jam ir būdinga – paprašys supakuoti išsinešti. Kas gali būti geriau nei kitą dieną šaldytuve rasti dar truputį galingo džiaugsmo, kuriuo gali pasidalyti su namiškiais?

Ožiaragis (gruodžio 22–sausio 19)

Praktiškumu bei drausmingumu apdovanotas ženklas renkasi tradicinę „Margaritą“ ir visų zodiakų vardu atiduoda duoklę pirmajam iš neapolietiškos krosnies ištrauktam šedevrui. Juk mocarela ir pomidorų padažas yra genialus paprastumas, lengvai pritaikomas įmantriausiam receptui, ir auksinė taisyklė, kurią kartą sukūrus sulaužyti yra neįmanoma. Ožiaragis – vienintelis ženklas, kuris atsakingai laikosi picos valgymo etiketo: tik rankomis ir jokių įrankių!

Vandenis (sausio 20–vasario 18)

Pasimaudyti šlovės spinduliuose, nugalėjus įdomiausios picos savininko rinkimuose, yra nekalta silpnybė, kuriai originalieji Vandeniai negali atsispirti. Greitai permetę akimis visų picų receptūras, jie iškart pastebės tai, ko trokšta jų asmenybė ir skrandis: unikalios išvaizdos picą su netradiciniu „Cezario“ padažo sprendimu. Taip, Vandenis ir „Ferara“ tikrai sutverti vienas kitam! Jų duetas vidury vandens telkinio vasarą, o žiemą vidury to paties vandens telkinio, tik užšalusio? Na, jei žvaigždės sako – žvaigždės žino: išsiskirti Vandeniai tikrai mėgsta. Beje, picastrologai pataria Vandeniams, ieškantiems išskirtinės vietelės pasimėgauti „Ferara“, per daug nenutolti nuo miesto, kuriame įsikūrusi „Čili Pizza“. Nebent esate pasiruošę draugiškai pasidalyti saviške pica su išalkusiu maisto kurjeriu, kuris ją jums pristatys!

Žuvys (vasario 19–kovo 20)

Žvaigždės meniškoms ir vienoms empatiškiausių iš dvylikos ženklų paskyrė dar vieną populiariąją: „Siciliečių“ picą. Švelni vištienos filė ir pievagrybiai – tai jausmingoji šio ženklo atstovų išraiška, o aštrūs žalieji ankštpipiriai – kūrybiškumo energijos pliūpsnio, kuriame Žuvys virtuoziškai nardo, simbolis. Žuvims picų klausimu labai pakeliui su tos pačios stichijos globojamais Vandeniais, mat jų bendrumą sustiprina ir kūrybinis polėkis. Vienas žino drąsiausias picos valgymo lokacijas, kitos – meniškų būdų šį procesą paversti dar smagesniu. Susižvejoti „Siciliečių“ gabaliuką nuo kranto? Kodėl gi ne!

Užsakymo nr.: PT_86852649