Apšvietimas turėtų būti grindžiamas skirtingais šviesos poreikiais ir patalpos naudojimu, kuris keičiasi priklausomai nuo laiko ir dienos. Tinkamas apšvietimas gali sukurti norimą atmosferą, paryškinti objektus, išlaikyti aktyvumą, padėti susikaupti ir padidinti saugumą. „LEDVANCE“ „SMART + WiFi“ produktai apjungia šiuolaikines išmaniosios šviesos funkcijas su patraukliu dizainu įvairiausioms vidaus ir lauko gyvenamosioms patalpoms.

Dabar apšvietimas – kur kas daugiau nei paprastas lemputės įjungimas ar išjungimas. „SMART + WiFi“ lemputę galima nustatyti, kad ji veiktų atsižvelgiant į Jūsų dienotvarkę, ji gali tapti Jūsų žadintuvu ryte arba pagalbininke užmeigant vakare, prisitaikyti prie poreikio susikoncentruoti ar atsipalaiduoti dienos eigoje. Automatinės apšvietimo sekos leidžia naudoti laikmatį ir nustatyti tikslų laiką, kada ji turėtų įsijungti ar išsijungti. Kokią atmosferą benorėtumėte sukurti ar pabrėžti, tarp šiltos ir šaltos baltos šviesos yra begalė atspalvių ir 16 milijonų įspūdingų spalvų.

„SMART + WiFi“ produktai leis bet kada ir bet kur valdyti, pritemdyti ir pritaikyti apšvietimą naudojant išmanųjį telefoną su nemokama „LEDVANCE SMART +“ programa. „SMART +“ šviesos šaltinius taip pat galima lengvai ir patogiai valdyti balsu per „Google Assistant“ arba „Amazon Alexa“. Paprasta susikurti savo patalpų apšvietimo scenarijus ir nuostabius akcentus naudojant „SMART + WiFi“ apšvietimo sprendimus ne tik patalpose, bet ir sode bei kieme.

Ieškokite įkvėpimo mūsų SMART+ produktų asortimente.

Užsakymo nr.: PT_86845477