Kauno „Akropolio“ iniciatyva į virtualią erdvę perkeltų renginių programoje galima išvysti ne vieną žymų Lietuvos pramogų pasaulio atstovą. Viena iš jų – penktadienį į virtualią diskoteką pakviesianti didžėjė bei tinklaraštininkė Simona Burbaitė. Ji tikina, kad šis nežinomybės bei nerimo apsuptas laikotarpis gali tapti ir geriausiu metu suvokimui, kas iš tikrųjų kiekvieno gyvenime yra svarbiausia.

„Prisijungti prie šios Kauno „Akropolio“ inciatyvos labiausiai paskatino pati idėja, jog iš tikrųjų šiuo metu gyvenimas nesustoja. Tiesiog turime priimti tai, kas vyksta dabar ir bandyti prisitaikyti prie esamos situacijos. Lygiai taip pat svarbu atrasti užsiėmimus, kurie praskaidrintų mūsų nuotaiką. Ir ši iniciatyva puikiai įrodo, jog net neišeinant iš namų kiekvienas galime džiaugtis įvairiais užsiėmimais ir renginiais. Tikiuosi, kad jie padės pradžiuginti mūsų dienas, iki kol galėsime be apribojimų ir baimės leisti laiką su savo šeima ir draugais“, – pasakoja S. Burbaitė.

Savo ruožtu Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Kuodytė sako, kad renginių ciklo idėją lėmė vis dažniau viešojoje erdvėje gvildenamos temos apie karantino metu augantį žmonių nuobodulį. Todėl visą ateinančią savaitę šiais renginiais bus siekiama paįvairinti šalies gyventojų laisvalaikį, skatinti naujų pomėgių paieškas bei suteikti progą kiekvienam sudalyvauti išsiilgtuose renginiuose ar užsiėmimuose.

„Organizuojant šį renginį, vienas iš pagrindinių mūsų tikslų buvo septynioms savaitės dienoms atrasti kuo įvairesnio pobūdžio veiklas, tarp kurių kiekvienas atrastų savo mėgstamiausias ar iki šiol norėtas, bet dar neišbandytas veiklas. Ši virtuali nemokamų renginių savaitė – tarsi būdas pasakyti, jog ir mes pavargome nuo pandemijos bei pasiilgome pramogų, tačiau kartu būtent tai suprasdami siekiame atnešti daugiau džiaugsmo į karantininę kasdienybę“, – teigia B. Kuodytė.

Renginių ciklo „Prisikelk iš nuobodulio“ programoje žmonės galės rasti fitneso trenerės Justos Kičės ir šokėjos Miglės Dudavičiūtės treniruočių užsiėmimus, taip pat tiesiogiai stebėti unikalų, išskirtinai virtualiai transliacijai pritaikytą Kauno nacionalinio dramos teatro spektaklį „Ryšys“ bei sudalyvauti Simonos Burbaitės koncerte. Tuo metu žaidimų pasiilgusios draugų kompanijos galės registruotis į virtualų protmūšį „Suprasti madą“, kurio metu daugiau nei 30 žaidimo dalyvių bus apdovanoti Kauno „Akropolio“ parduotuvių įsteigtais prizais. O šv. Velykas visi bus kviečiami pasitikti drauge su Gian Luca Demarco, kuris atskleis šventinio morkų pyrago receptą. Visi norintys jį gaminti kartu su virtuvės šefu, Kauno „Akropolio“ paskyroje galės rasti reikalingų ingredientų sąrašą.

Renginių ciklo „Prisikelk iš nuobodulio“ programa:

Kovo 29 d., pirmadienis.
18.30 val. Savaitės pradžios mankšta su fitneso trenere Justa Kiče.

Kovo 30 d., antradienis.
19.30 val. Protmūšis „Suprasti madą“ drauge su Deimante Bulbenkaite.

Kovo 31 d., trečiadienis.
19.30 val. Veido mankšta su Viktorija Baltramiejūniene.

Balandžio 1 d., ketvirtadienis.
19.30 val. Nacionalinio Kauno dramos teatro spektaklis „Ryšys“ (rež. Agnija Leonova).

Balandžio 2 d., penktadienis.
20.00 val. Diskoteka su DJ Simona Burbaite.

Balandžio 3 d., šeštadienis.
16.00 val. šokių pamoka su šokėja su Migle Dudavičiūte.

Balandžio 4 d., sekmadienis.
16.00 val. kulinarinė šv. Velykų deserto pamoka su virtuvės šefu Gian Luca Demarco.

Pasinerkite į saugias pramogas namuose kartu su Kauno „Akropoliu“ ir praskaidrinkite jau rutina tapusią kasdienybę. Daugiau informacijos apie renginius galite rasti Kauno „Akropolio“ Facebook paskyroje bei interneto svetainėje www.akropolis.lt.

Užsakymo nr.: PT_86799737