1. Pasiekia tradiciniam dulkių siurbliui nepasiekiamas vietas

Standartinis dulkių siurblys su vamzdžiu neturi galimybės pasiekti tikrai sunkiai pasiekiamas vietas. Plokščios konstrukcijos ir kompaktiškų matmenų yra pajėgūs išvalyti visus užkaborius ir pasiekti sunkiausiai pasiekiamas namų vietas, pavyzdžiui: po spinta ar sofa. Taip pat vertėtų paminėti tai, kad yra tokių modelių, kurie yra aprūpinti šoniniu šepetėliu, šluojančiu nešvarumus išilgai sienų, kampų ir baldų kraštų.

2. Dulkių siurbliai-robotai savarankiškai išvengia kliūčių

Kokybiškas dulkių siurblys-robotas gali išsiurbti bet kokios patalpos grindis, net ir tos, kurioje yra daug baldų ir kitų daiktų. Specialių jutiklių dėka robotai mato artėjančias kliūtis, todėl moka jų išvengti. Dėl šitos priežasties dulkių siurbliams-robotams nebaisūs išmėtyti žaislai.

3. Dulkių siurbliai-robotai pasižymi didele siurbimo galia

Būdingas šiuolaikinių valymo robotų bruožas – didelė siurbimo galia, kurios dėka jie pajėgūs susiurbti žymiai daugiau nešvarumų nei standartiniai dulkių siurbliai.

4. Dulkių siurbliai-robotai valo tiek kilimus, tiek grindis

Tuo metu, kai tradiciniai dulkių siurbliai paprastai reikalauja mechaninio grindų ir kilimų siurbimo funkcijų perjungimo (antgalių keitimo), valymo robotai tai atlieka patys. Dažniausiai dulkių siurbliai-robotai būna aprūpinti specialiais guminiais šepetėliais, kurie tvirtai priglunda prie grindų ir patys prisitaiko prie valomo paviršiaus.

5. Sutelkia dėmesį į nešvariausias vietas

Nemažai dulkių siurblių-robotų specialių optinių ir akustinių jutiklių dėka namuose aptinka nešvariausias vietas, pvz., prie durų ar šalia augintinių tualeto ir vėliau sutelkia savo darbą būtent tose srityse skirdami jiems daugiau laiko ir valydami su didesne galia.

iRobot Roomba® i7+

6. Be problemų susiurbia gyvūnų plaukus

Valymo robotas yra tikras išganymas augintinių savininkams, nes be problemų susiurbia gyvūnų plaukus. Nemaža dalis rinkoje esančių dulkių siurblių-robotų turi specialų filtrą, kuris pagauna net iki 99% alergenų, dulkių ir iki 10 mikronų dydžio dalelių.

7. Gali ir siurbti, ir plauti

Dulkių siurbimas ir grindų plovimas vienu metu? Su dulkių siurbliu-robotu, kuris turi plovimo funkciją šita misija tikrai įmanoma. Valymo robotai su plovimo funkcija leidžia iškart po dulkių susiurbimo išplauti grindis ir dar labiau palengvina buitį. Tačiau Varlė.lt specialistai siūlo čia būti atidiems ir atkreipti dėmesį, kad robotai, gali būti plaunantys bei siurbiantys-plaunantys, tačiau pastarieji neišplauna taip efektyviai grindų, kaip tai atlieka plaunantis robotas siurblys. Siurbiantys ir plaunantys robotai tik prabraukia grindų paviršių, nuvalo dulkes, tačiau įsisenėjusias dėmes tokie robotai sunkiai išvalo.

8. Dulkių siurbliai-robotai yra labai tylūs

Tradicinis dulkių siurblys yra vienas triukšmingiausių įrenginių namuose, todėl gali labai nustebinti tai, kokie tylūs yra valymo robotai. Labai dažnai dulkių siurblys-robotas veikia praktiškai be triukšmo ar itin tyliai, todėl yra puikus pasirinkimas tiems namų ūkiams, kurioje yra dienos metu miegančių vaikų ar triukšmo bijančių gyvūnų.

9. Dulkių siurblius-robotus labai paprasta įkrauti

Dulkių siurbliai-robotai yra belaidžiai ir naudojimo metu jų nereikia prijungti prie elektros lizdo. Šių dulkių siurblių baterijos įkraunamos specialiose doko stotelėse. Verta paminėti, kad kai kurie dulkių siurblių-robotų modeliai savarankiškai grįžta į doko stotelę tada, kai nukrenta jų baterijos įkrovimo lygis.

10. Pasižymi neįtikėtinai intuityviu naudojimu

Dažniausiai valymo robotai valdomi specialios programėlės išmaniajame telefone dėka. Programėlės sąsaja yra labai paprasta bei intuityvi, todėl nereikia skaityti sudėtingų instrukcijų. Toks valdymas leidžia ne tik įjungti dulkių siurblį iš bet kurios vietos, bet taip pat ir nustatyti dulkių siurbimo tvarkaraštį.

Užsakymo nr.: PT_86767913