Tapetai – prakalbinti namų sienoms

Dekoratyviniai tapetai – puiki alternatyva pakeisti savo namų interjerą iš esmės. 2DI komanda kviečia atrasti jums patinkantį naują namų stilių, kurį padiktuos išskirtinis sienų dekoras. Dizainerių kurti tapetų raštai gali inspiruoti netikėtiems namų interjero dizaino atradimams. Ryškūs ornamentai sienoms bus puikus akcentas modernaus stiliaus interjere, o lyg ranka tapyti augalų motyvai pagyvins skandinaviško stiliaus erdves. Pasak dizainerių, nėra vienos taisyklės, kaip dekoruoti namų sienas, svarbu, kad pasirinkti piešiniai ir spalvos taptų vientisu pasakojimu visuose namuose.

Elektroninėje parduotuvėje 2di.lt siūlomas platus tapetų asortimentas pažadins ne vieno namų šeimininko fantaziją ir norą išbandyti kažką naujo. Čia rasite ir tokius išskirtinius sprendimus sienoms kaip skaitmeninės spaudos tapetų panelės. Šių naujausių technologijų dėka Masureel gamintojo kurti skaitmeniniai tapetai – puikus pasirinkimas, galintis paversti namų sienas tikru meno kūriniu ir startu autentiško interjero kūrimui.

Naujausioje šio gamintojo tapetų kolekcijoje Wall Designs II rasite tapetų raštus, kurie nukels į Afrikos safarį, Edeno sodą ar nuostabaus grožio kalvas užmiestyje, užburs savo spalvomis bei geometriniais raštais. Šios skaitmeninės spaudos tapetų panelės sujungiamos iš atskirų elementų, dėstant panelę prie panelės, taip vis pratęsiant piešinį. Dekoruojant vieną kambario sieną ryškesniais ornamentais, kitoms rekomenduojama pritaikyti vienspalvius tapetus.

Neutralus tonas ar originali interjero detalė?

Norintys „laužyti taisykles“ gali išmėginti kai ką neįprasto – tapetais papuošti miegamojo lubas ar vonios kambario sienas. Tam puikiai tiks ir tamsios, sodrios spalvos. Tamsus paviršius gali sudaryti gilumo įspūdį ir vizualiai padidinti erdvę. Planuojantiems atnaujinti erdves, kurios turi nestandartinius kampus ir sienų linijas, rekomenduojama rinktis smulkiu raštu ar ornamentu margintus tapetus, kurie vizualiai „neiškraipys“ sienų.

Jei namuose vyrauja daug daiktų, baldų, sienoms galima pasiūlyti austo lino faktūros, švelnių augalų motyvų ar kitų faktūrinių raštų tapetus. Ramus, šaltas ar griežtas tapetų tonas padės subalansuoti erdvę ir išryškins pagrindinius interjero akcentus. Metalo atspalviai suteiks namams daugiau šviesos.

Prieš pradedant versti namų įvaizdį kitu kampu, svarbu įvertinti ir dekoruojamos erdvės pranašumus bei trūkumus. Vonios kambariui ar virtuvei labiau tiks viniliniai tapetai, kurie nebijo drėgmės, o juos valyti itin paprasta. Ekologiški ir išskirtinę išvaizdą turintys neaustinio pluošto tapetai puikiai tiks miegamojo, svetainės ar prieškambario sienoms. Itin geru oro pralaidumu pasižymintys šios rūšies tapetai suteiks erdvei lengvumo, padės paryškinti natūralias interjero detales.

2di.lt asortimente rasite daugiau nei 3 000 tapetų („Harlequin“, „Morris&Co“, „BorasTapeter“, „Anthology“, „Cole&Son“, „Masureel“), nemokamus pavyzdžius, konsultacijas „online“ ir patarimus, kurių gali prireikti renkantis.

Kilimai – stilinga, švelnu ir praktiška

Paskutinį namų interjero štrichą visada nubrėš geras kilimas. Bet kaip išsirinkti patį tinkamiausią? Pirmiausia, renkantis kilimą labai svarbu nuspręsti, ar norite investuoti į prabangų kilimą iš vilnos, kuris jums tarnaus keletą dešimtmečių, ar jūs ieškote praktiško sintetinio pluošto kilimo vaikų kambariams, prieškambariams, kad jo valymas nevargintų, o nedidelė investicija leistų drąsiai keisti į naują. Verta paminėti, kad naujų technologijų dėka, sintetiniai kilimai yra tokios aukštos kokybės, kad savo švelnumu ir grožiu beveik nesiskiria nuo kilimų iš natūralaus pluošto. Lengvi, madingų raštų skandinaviško stiliaus medvilniniai kilimėliai bus puikus pasirinkimas tiems, kas mėgsta namus dažnai atsinaujinti ar ieško jaukios interjero detalės namams naujo sezono pradžiai.

Kambarį vizualiai padidinti padės didesnis kilimas, kuris savo išvaizda gali tiek paryškinti interjerą, tiek suteikti jam nuosaikumo. Didelėms erdvėms suvaldyti ir įvesti tvarką jose padės keletas kilimų, kurie gali būti skirtingi, bet juos vienytų panašaus rašto motyvai ar giminingi, tarpusavyje derantys atspalviai. Taip suskirstysite erdves pagal jų paskirtį – svetainę, valgomojo zoną, poilsio erdvę ir pan. Didesnėje erdvėje subtiliai suderinti pavyks ir kontrastingus kilimus – tiesiog išsirinkite pagrindinį vienspalvį kilimą ir ant jo denkite mažesnius ryškesnių spalvų, ornamentų kilimėlius.

Nuo prabangos iki stilingo paprastumo

Prabangūs belgiški Osta kilimai nustebins aukšta kokybe bei skoninga išvaizda. Modernūs raštai, nublukintos spalvos, ryškūs ornamentai ar sendintas įvaizdis leis sukurti prasmingą interjero toną namuose, o natūralios vilnos pojūtis suteiks jaukumo jausmą vaikštant basomis.

Lengvai prižiūrimi Narma dvipusiai medvilniniai kilimai pradžiugins mažuosius namų gyventojus savo spalvinga geometrija. Svečius prie durų sutiks šio gamintojo švaros kilimėliai, kurie ne tik nesugers purvo, bet ir saugos jūsų grindis nuo drėgmės. Pritaikykite kilimėlius savo poreikiams ir užsakykite pagal individualų išmatavimą.

Ieškantiems autentiškumo rekomenduojama rinktis rankų darbo turkiškus Eko hali kilimus, kurių Lietuvoje galima rasti tik 2DI parduotuvėse. Modernūs ar klasikinio stiliaus originalių raštų kilimai sukurs ypatingą nuotaiką jūsų namuose.

Natūralaus pluošto ar švelnūs aukštos kokybės sintetiniai kilimai padės sukurti namų interjerą, artimą jūsų gyvenimo būdui ir patogų kasdieniniame gyvenime. 2di.lt asortimente rasite daugiau nei 1 500 kilimų vienoje vietoje („Osta“ (Belgija), „Eko Hali“ (Turkija) ir „Narma“ (Estija)), o prekių, kurių vertė siekia 40 eurų, pristatymas tiesiai prie namų slenksčio – nemokamas.

Užsakymo nr.: PT_86676469