Patikima stakta ir furnitūra, tvirta varčia, kokybiška apdaila — tai pasirinkimo įvairovė, kuri leidžia rinktis tai ko norima be jokių kompromisų, ir gaunamas tinkamiausias sprendimas. Visa tai galima surasti Italų gamintojo Barause paslėptose duryse.

Gamykla paslėptas duris gamina jau 8 metus, nuolat jas tobulindama. Barausse tai 100% italų dizainas ir gamyba. Gamykla yra Italijoje, Monticello-Conte-Otto mieste, Vičencos provincijoje.

Iš kokių medžiagų pagamintos Barausse Secret durys?

● Stakta pagaminta iš vientiso aliuminio: lengva, tvirta, nelinkusi deformuotis.
● Varčia: karkasas sutvirtintas masyvo mediena per visą perimetrą (visos kraštinės), paviršius pagamintas iš kokybiškos 6 mm storio HDF plokštės. Gamyboje naudojant tokias aukščiausios kokybės medžiagas gaunama kokybiška, atspari drėgmei varčia, pasižyminti stabiliomis formomis bei matmenimis.
● Nematomi Simonswerk vyriai pagaminti Vokietijoje, kurie reguliuojami trijose ašyse. Tokiu būdu galima idealiai susireguliuoti sklandų durų atidarymą bei uždarymą ilgesniam laikotarpiui.

Kokios būna Barausse Secret durys ?

Gamintojas siūlo platų durų modelių bei apdailos pasirinkimą. Bet kurias, iš šiuolaikinio stiliaus kolekcijos patinkančias duris galima užsakyti su paslėpta stakta. Galutinis rezultatas bus durys vienoje plokštumoje su siena, be matomos staktos bei apvadų. Yra galimos tokios varčios apdailos:

1. Barausse Secret YOU — gruntuota varčia. Jūs gausite paruoštą dažymui varčią, kurią galėsite pasirinktinai nudažyti, apklijuoti tapetais, ar padengti dekoratyviniu tinku, jau po durų įstatymo. Jeigu norite vienodą durų ir sienos apdailą rinkitės ši variantą. Svarbiausia, kad Barausse durys yra sukomplektuotos su paslėptais vyriais ir tai leidžia varčią kelis kartus gruntuoti ir paruošti idealų paviršių galutinei apdailai. Tai labai patogu, nes sumontavus varčią galima iš karto imtis apdailos darbų.

2. Barausse Blanc On/ Color Secret — varčia nudažyta balta ar bet kokia kita spalva, esančia RAL paletėje. Prieš dažant varčia kruopščiai paruošiama, pašalinami dulkių likučiai ir tuomet tolygiai padengiama keliais dažų sluoksniais specialioje kameroje. Tokiu būdu gaunama ideali apdaila. Jeigu jūs renkatės tam tikros spalvos varčią, tai šis pasirinkimas kaip tik jums. Nes tokios pačios nepriekaištingos padengimo kokybės namų sąlygomis pasiekti vargu ar pavyks.

3. Barausse Legno Secret — varčia su natūralios medienos apdaila. Uosis, ąžuolas, riešutmedis bei kitos medienos rūšys, galimi vienuolika pasirinkimo variantai, iš kurių galima pasirinkti apdailą.


4. Barausse Shiny Secret — elegantiška blizgi varčia, galima rinktis iš aštuonių spalvų. Padengimui naudojamas modernus polimeras, kuris yra patvarus ir tinka perdirbimui.


5. Barausse Baklite Secret — varčia kiek šiurkštoka liečiant, su reljefine tekstūra imituojančia betoną bei cementą. Galimas keturių spalvų pasirinkimas.


6. Barausse Stone Secret — varčia su natūralaus akmens imitacija. Galima rinktis iš dviejų spalvų.


7. Barausse Vanita Secret — varčia su veidrodžiu, idealiai tinka drabužinėms.

Visus galimus Barausse Secret paslėptų durų variantus galima pasižiūrėti kataloge arba interneto svetainėje. Žiūrėkite katalogą.

Ką reikėtų žinoti apie montavimą?

1. Svarbi žinutė — paslėptos durys montuojamos dviem etapais:

● Pradiniame remonto etape montuojama tik paslėpta stakta.
● Tuo tarpu varčia montuojama jau apdailos stadijoje, kai jau visi „nešvarūs“ darbai padaryti.

Rekomenduojame užsakyti paslėptas duris iš anksto, dar pradiniame remonto etape.

2. Angas durims geriausia paruošti pagal esamus gamintojo standartinius durų matmenis. Kaip žinia, galima užsakyti ir nestandartą, bet tai visuomet kainuos brangiau. Standartiniai Barausse paslėptų durų matmenys 60/70/75/80/90 x 200/210 cm. Tai durų angas reikėtų paruošti atitinkamai tokių matmenų: 71/81/86/91/ 101 x 206/216 cm. Jums tereikia apsispręsti kokio dydžio durų norite, ir tik tuomet atitinkamai informuoti atsakingus meistrus. Maksimalus Barausse Secret durų aukštis — 300 cm, maksimalus, durims įstatyti, angos aukštis — 306 cm.

3. Rekomenduojame iš anksto pasirinkti sienų ir grindų dangų medžiagas, nes reikia atsižvelgti į jų storį montuojant staktą: — siekiant išvengti slenksčio ir užtikrinti varčios ir sienos suvedimą į vieną plokštumą.

4. Apsispreskite į kurią pusę atsidarinės durys. Jau gamykloje paruošiamas vyrių tvirtinimo šablonas — kairėje ar dešinėje pusėje, todėl svarbu dar prieš užsakant duris žinoti į kurią pusę jos atsidarinės.

5. Svarbu atsižvelgti , kad varčia lygi su siena iš vienos pusės. Standartiniame išpildyme durys atsidaro „į save“. Jeigu norite, kad durys atsidarytų „nuo savęs“ ir varčia būtų lygi vienoje plokštumoje su siena, tai užsakydami rinkitės Inverso varčią.

Filmuotoje medžiagoje parodyti Barausse Secret paslėptų durų montavimo etapai.

Openini salonas — oficialus Italų durų gamintojo Barausse atstovas Lietuvoje. Bendradarbiaujant su gamintoju, padedame klientams išsirinkti, įsigyti ir sumontuoti vidaus patalpų duris.

Klientų paslaugoms:

● Erdvus salonas Naujamiestyje, patogu privažiuoti, yra parkavimo vietos;
● Salone daugiau kaip 20 sumontuotų durų pavyzdžių ir galimybė įvertinti kokybę, renkantis tai, kas norima;
● Kompetetingi darbuotojai, savo srities profesionalai, padės išsirinkti;
● Nemokamai pristatysime Vilniaus mieste;
● Nemokamai padarysime „apmatavimus“ objekte;
● Atliksime visus montavimo darbus.

Specialus Barausse Secret pasiūlymas

Kartu su gamintoju Barausse paruošėme Jums paslėptų durų specialų pasiūlymą. Pasinaudoję „nušausite du zuikius“:

1. Greitai — standartinių matmenų staktos jau yra paruoštos sandėlyje, jų pristatymo terminas 1 savaitė. Bus galima nedelsiant pradėti montavimo darbus. Priminsime, paslėptos staktos montuojamos pirminiame statybų etape, todėl kritiškai svarbus greitas pristatymas. Varčios
2. Su papildoma nauda 27% — kainos paslėptoms Barausse durims dabar jau nuo 499 € (kaina be nuolaidos — 680 €).
Į kainą 499 € įskaičiuotas durų komplektas su nugruntuota YOU tipo varčia, matmenys 60/70/75/80 х 210 cm, storis 45 mm, su „į save“ atsidarančia varčia.

Galimi dar tokie pasirinkimai su nuolaida iš specialaus pasiūlymo:

● durys su gruntuota varčia ir su baltai nudažyta varčia;
● durys su standartine varčia , 45 mm storio, ir su Inverso varčia, 60 mm storio, jeigu norima, kad durys atsidarytų „nuo savęs“ ir būtų vienoje plokštumoje su siena;
● durys 210 cm ir 240 cm aukščio;

Papildomai dėl kainų teirautis salone telefonu +370 613 899 55 arba el. paštu info@openini.lt.

Kas įeina į standartinių durų kainą ?

Į standartinį komplektą įskaičiuota:

● Pasirinktų matmenų bei apdailos durų varčia;
● Stakta iš aliuminio;
● Furnitūros komplektas matinio chromo apdailos: nematomi vyriai, magnetinė spyna, komplektuojančios tvirtinimo detalės.

Galimi pasirinkimai

● Sklandesniam durų pasirinkimui ir eksploatavimui gamintojas siūlo papildomus pasirinkimus:
● Durys su priešgaisrine apsauga ir/ar garso izoliacija.
● Durys iki lubų, kai varčios aukštis = patalpos aukščiui - 1,5cm.
● Speciali rankenėlė PUSH tokiu pačiu padengimu kaip ir durys, padaro ją dar mažiau matomą.
● Išvažiuojantis slenkstis apsaugos nuo kvapų ir triukšmo.
● Paslėptas plintusas, esantis vienoje plokštumoje su siena, sustiprina estetinį vaizdą.
● Speciali magnetinė spyna — magnetas tvirtinamas staktos ir varčios viršuje, todėl nereikia įmontuoti standartinės spynos rankenos aukštyje.
● Durų pritraukiklis skirtas dar patogesniam durų atidarymui ir uždarymui.

Šiame straipsnyje norėjome atskleisti unikalias Barausse Secret paslėptų durų savybes:

● Pagaminta Italijoje
● Stakta pagaminta iš vientiso aliuminio — lengva, tvirta, nelinkusi deformuotis. Gaminama baltos spalvos su galimybe nudažyti norima spalva objekte.
● Vientisa stakta skirta montuoti į mūro ir gipso kartono sienų angas, kai varčia atsidaro „nuo savęs“ ir „į save“.
● Varčia sutvirtinta masyvo karkasu per visą perimetrą, viršuje (išorinė pusė ) 6mm HDF plokštė (high density fiber board). Gamyboje naudojant tokias aukščiausios kokybės medžiagas gaunama kokybiška, atspari drėgmei varčia, pasižyminti stabiliomis formomis bei matmenimis.
● Patikimi nematomi vyriai, reguliuojami trijose ašyse. Tokiu būdu galima idealiai susireguliuoti sklandų durų atidarymą bei uždarymą ilgesniam laikotarpiui.
● Nematomi vyriai yra įleisti, paslėpti ir tai leidžia padengti YOU tipo varčią keliais grunto sluoksniais. Tuo būdu gaunamas idealiai paruoštas paviršius galutinei apdailai.
● Magnetinė spyna užtikrina tylų durų uždarymą. Galima vėliau grįžti namo, nesukeliant triukšmo ir neprižadinant namiškių.
● Durų aukštis net iki 300 cm.
● Kaina nuo 499 €.
● Greitas staktos pristatymas tik per 1 savaitę.

Jeigu Jums dar kyla klausimų, mielai pasiruošę atsakyti:

Telefonas, Viber: +370 613 899 55

el. paštas: info@openini.lt

Atvykite į saloną, išsirinkite jums patinkančias duris ir gaukite specialisto konsultaciją:

Vilnius, T.Ševčenkos g. 19, LT-03111

Užsakymo nr.: PT_86620025