Jolita kas rytą atsibunda su misija, kad tie, kurie Jungtinių Amerikos Valstijų visuomenėje yra negirdimi, būtų išgirsti. Pagrindinis jos darbas šiuo metu – suburti žmones ir juos šviesti tokiomis temomis kaip antirasizmas ir antipriespauda.

Savo darbovietę Jolita apibūdina kaip psichologiškai saugią aplinką. Yancey Consulting įmonėje jos pareigos apima strateginį planavimą, vadovavimą įvairiems susitikimams, taip pat projektų kūrimą ir organizavimą. Savo dabartinę darbovietę moteris lygina su LCC tarptautiniu universitetu, nes, pasak jos, tai yra aplinka, kuri jai taip pat atveria galimybes ir toliau augti kaip asmenybei.

Už tai, kuo ji yra šiandien, moteris dėkoja LCC tarptautiniam universitetui, nes pasak Jolitos, būtent bakalauro studijose jai pirmą kartą buvo pristatyta kritinio mąstymo sąvoka. Kritinis mąstymas, pasak moters, lemia mokymosi elgesį, kuris sukuria galimybę klausti, analizuoti ir kritiškai vertinti gaunamą informaciją. Jolita ragina visus tapti klausytojais, nebijoti kelti klausimus ir visada ieškoti būdų bei galimybių mokytis, ir augti įvairiose gyvenimo srityse.

Prieš beveik dešimtmetį į Jungtines Amerikos Valstijas emigravusi moteris, pirmaisiais metais dirbo emigrantams įprastus darbus, o baigusi studijas Niujorke, save realizavo skirtingose įmonėse, kol rado pašaukimą kovoje už žmogaus teises. Kalbėdama apie kelią nuo LCC tarptautinio universiteto studentės, iki įmonės vykdomosios projektų vadovės, Jolita užtikrinta: „LCC – man geriausias gyvenime nutikęs dalykas ir jei ne šis universitetas – esu įsitikinusi, kad dabar nebūčiau ten, kur esu. Valstijose gyvenu jau daugiau nei 8 metus ir niekas niekuomet neabejojo mano išsilavinimu, kurį įgijau Lietuvoje. Pati taip pat visuomet jaučiausi užtikrinta ir didžiuojuosi turinti LCC tarptautinio universiteto diplomą. LCC diplomas man reikšmingas tiek asmeniškai, tiek akademiškai”.

Šiaurės Amerikos stiliaus LCC tarptautiniame universitete taikomas Artes Liberales studijų modelis studentams pabrėžia svarbą pačiam formuoti savo asmenybę. Studentai, kasmet atvykstantys iš daugiau nei 50-ies pasaulio valstybių, taip pat nuolat įneša į universitetą kultūrų, tikėjimų ir pasaulėžiūrų įvairovę, skatinančią kritinį mąstymą, kuris, pasak Jolitos, padeda aktyviai dalyvauti kovoje prieš rasizmą ir priespaudą.

Užsakymo nr.: PT_86607877