Dalinamės 5 idėjomis ir patarimais įsimintinai Valentino dienai, kurios aprangos kodas – sportiniai rūbai:

1. Romantiškas pasimatymas su sporto prieskoniu

Atėjus Valentino dienai visuomet užplūsta sentimentai. Pirmasis pasimatymas, vieta, kur buvo pirmasis bučinys ar pirmos bendros nuotraukos. Kodėl tai ne tik prisiminus, bet išgyvenus iš naujo? Tik, žinoma, žiemą ir su šiek tiek iššūkio. Pasiūlykit savo antrajai pusei šią žiemišką Valentino dieną pakartoti pirmąjį pasimatymą, bet iki vietos, kur pirmą kartą romantiškai leidote laiką, nueiti kitu, sunkesniu keliu. Pavyzdžiui, lipant į kalną, einant per mišką ar tiesiog iki šios vietos išbėgant pabėgioti. Kai tikslą pasieksite įdėję šiek tiek pastangų, rezultatas teiks dar daugiau džiaugsmo. Na, o jau pasiekus tikslą, galėsite tarsi vėl pakartoti pirmąjį pasimatymą, bučinį ar pasidaryti dar vieną bendrą nuotrauką, tik baltos žiemos fone.

2. Sumuškite savo aktyvumo rekordą

Visos poros mėgsta prisiminti savo aktyvias atostogas ar dienas, kai nuėjo daugiausiai žingsnių, įveikė didelius atstumus ar apkeliavo pėsčiomis visą miestą. Taip, prisiminti išties smagus, bet kodėl šią Valentino dieną nesumušus rekordo ir nenuėjus dar daugiau? Tokiu būdu šią Valentino dieną prisiminsite kaip tą, kurios metu sumušėte savo poros vaikščiojimo rekordą ar nuėjote daugiausiai žingsnių. Be to, šiam tikslui pasiekti tereikės vos išmaniųjų laikrodžių ir nusiteikimo.

Huawei laikrodis

Šiandien išmanieji laikrodžiai ne tik tiksliai skaičiuoja jūsų nueitus žingsnius, bet ir gali pagelbėti palaikyti reikiamą tempą ir nepersistengti. Pavyzdžiui, išmanusis laikrodis „Huawei Watch GT 2“ lengvai suskaičiuos jūsų žingsnius net jei esate itin atsidavęs ėjikas ar ėjikė. Kita vertus, šis laikrodis turi ir dar vertingesnis funkcijas: jis nuolat stebi jūsų širdies ritmą su itin tikslia „TruSeen 3.5“ funkcija, seka jūsų miega su programa „TruSeen 2.0“ bei patiriamą stresą su „TruRelax“. Visi šie laikrodžio funkcionalumai užtikrina, kad visuomet žinosite, kokia jūsų savijauta ir nepersistengsite su krūviu bei galėsite tinkamai susiplanuoti aktyvesnę dieną.

3. Nupūskite dulkes nuo slidžių ar pačiūžų

Mėginti slidinėti ar čiuožti pačiūžomis bandė, tikriausiai, visi. O jeigu jūsų antroji pusė dar nėra slidinėjusi ar čiuožusi, galbūt tai – puiki proga Valentino dienos proga išbandyti kažką naujo? Juk asmeninė mylimojo pamoka, kaip pastovėti ant slidžių ar pačiūžų gali virsti netikėtai romantiška popiete ar net pasimatymu. Be to, antra jūsų pusė visam laikui liks dėkinga jums už pamokas ir prisimins šią Valentino dieną ilgam. Galiausiai, ši diena gali tapti puikia tradicija abiem poroje išsitraukti slides ar pačiūžas ir nusistačius romantišką maršrutą praleisti šią dieną aktyviai.

Huawei laikrodis

4. Netikėta improvizuota mankšta įkvepiančioje vietoje

Susiruošus ilgam pasivaikščiojimui gamtoje žiemą, svarbu pagalvoti ne tik apie šiltus rūbus. Su savimi verta pasiimti ir šildančios arbatos, lengvų užkandžių ar priemonių, kurios padėtų greitai sušilti kai pasidarys per šaltą. Pavyzdžiui, išmanusis laikrodis „Huawei Watch Fit“. Jis lengvas, patogus, o svarbiausia – jame yra net 12 rūšių skirtingų animuotų greitų treniruočių, kurios rodomos tiesiog laikrodžio ekrane. Taigi, jaučiate, kad pradedate šalti? Pakvieskite savo antrąją pusę drauge pasimankštinti tiesiog gamtoje ir greitai sušilti, o išmanusis laikrodis taps jūsų asmeniniu treneriu. Be to, „Huawei Watch Fit“ galima aktyviai naudoti visą dieną, nes vienu įkrovimu jo baterija veikia net 10 dienų. Tuo metu „Huawei Watch GT 2“ po įkrovimo gali veikti netgi 2 savaites, todėl abu laikrodžiai puikiai tiks net aktyviai jų funkcijomis besinaudojantiems sportininkams.

Huawei laikrodis

5. Nustebinkite savo antrąją pusę bėgiojimo maršrutu

Jeigu tiek jūs, tiek jūsų antroji pusė mėgstate pabėgioti, pasiūlykite taip praleisti ir Valentino dieną. Bet iš anksto tam pasiruoškite – parinkite tokį bėgimo maršrutą, kuris primintų, pavyzdžiui, širdelės formą. Jei jūsų mylimasis ar mylimoji klaus, kodėl nusprendėte bėgti kitu maršrutu, pasakykite, kad tiesiog dėl įvairovės, o kai baigsite bėgimą, parodykite savo išmaniajame telefone visą nubėgtą maršrutą, iš kurio susidaro širdelė. Jūsų nubėgtą maršrutą fiksuoja ir išmaniojo telefono ekrane atvaizduoja didelė dalis programėlių, kurios veikia GPS pagrindu, pavyzdžiui, „Huawei Health“. Vėliau šį nubėgtą maršrutą galima įamžinti ir pasidalinti juo soc. tinkluose kaip įrodymu, jog šią Valentino dieną praleidote ne tik aktyviai, bet ir originaliai.

Galiausiai, leidžiant aktyviai laiką lauke labai svarbu, kad visi mūsų išmanieji įrenginiai veiktų tarpusavyje, pavyzdžiui – laikrodis su telefonu ir atvirkščiai. Todėl laikrodžiai „Huawei Watch Fit“ bei „Huawei Watch GT 2“ – kaip ir kiti „Huawei“ prietaisai – sklandžiai veikia su visais išmaniaisiais telefonais ar kitais įrenginiais, įskaitant ir „Android“ bei „iOS“.

Užsakymo nr.: PT_86467405