„Sapiens“ vitaminų prenumeratų tikslas – nuolat priminti vartotojams ir juos edukuoti apie sistemingą vitaminų bei mineralų vartojimą, užtikrinant šių papildomų medžiagų efektyvų balansą ir aukštą ingredientų kokybę. Žmonėms yra gana sudėtinga patiems nuspręsti, ar vitaminus jie vartoja sistemingai ir teisingai, todėl „Sapiens“ vitaminų prenumeratos padeda suformuoti naudingą įprotį.

Išskirtinėmis savybėmis pasižyminčias „Sapiens“ vitaminų formules tyrimų komanda kūrė bendradarbiaudama su Lietuvos sveikatos mokslų universitetu (LSMU). Šios komandos priešakyje – biomedicinos mokslų daktaras, sveikos gyvensenos ir mitybos specialistas Artūras Sujeta.
„Nuosekliai vartojant maisto papildus, kurių veikliųjų medžiagų poveikis patvirtintas nepriklausomais moksliniais tyrimais, galima tikėtis tikrai puikių rezultatų“, – pasakoja A. Sujeta.

Vitaminų prenumeratas kuriantis „Sapiens“ šiuo metu siūlo penkias pagrindines programas: energijai ir imunitetui, grožiui, virškinimui ir lieknėjimui, taip pat vieną programą, skirtą vaikams. Vitaminų programos „Sapiens“ įkūrėjas A. Kondratas pabrėžia, kad vitaminų prenumerata gali padėti sutaupyti ir pinigų, ir laiko. „Sapiens“ vitaminų sudėtis yra teigiamai įvertinta ir dietologų.

Vitaminų programos kūrėjai pabrėžia, kad vitaminų prenumeratomis „Sapiens“ siekiama būti kuo arčiau žmogaus, jį suprasti ir padėti jam atrasti sveiką gyvenimo būdą. Vitaminų prekės ženklo įvaizdis yra įkvėptas daug kam žinomo Leonardo da Vinčio piešinio – „Vitruvijaus žmogaus“.

Vartojant maisto papildus individualūs rezultatai gali skirtis. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas

Užsakymo nr.: PT_86430111