Meilė „Beko“ buitinei technikai gimė televizijos eteryje

Kaip pasakoja žinoma moteris, draugystė su „Beko“ užsimezgė jai vedant laidą „Skonio iššūkis“. „Gamindama eteryje susipažinau su keliais jų produktais, kurie mane labai sužavėjo. Net „išsikaulijau“ kokteilinę, kurią naudojau laidoje, nes sudomino jos režimai, leidžiantys skirtingus patiekalus gaminti čia ir dabar“, – prisimena Dovilė.

Pasak jos, taip jau sutapo, kad „Beko“ pasiūlius pratęsti bendradarbiavimą, į „amžiną poilsį“ iškeliavo jos skalbyklė, kurią moteris naudojo beveik dešimtmetį. „Buvo pats metas atsinaujinti, nes susipažinusi su „Beko Steam Cure“ technologija, supratau, kad per tuos metus nejuokingai atsilikau nuo naujų technologijų ir jų teikiamo komforto“, – juokiasi pašnekovė.

Ir iš tiesų, dėl naujosios „Steam Cure“ technologijos, drabužiai yra skalbiami naudojant garus, todėl pagal audinio tipą pasirinkus programą, yra išlyginamos drabužių raukšlės, o audinys tampa nepaprastai minkštas ir lygus.

„Prisipažinsiu, kad man nė į galvą nebūtų šovę, kad skalbimas gali vykti garų pagalba! Eina sau! Skalbyklė garais suminkština nešvarumus audiniuose, tuomet juos vėl naudoja skalbimo pabaigoje, kai reikia drabužį išlyginti, suminkštinti. Man tai yra absoliutus metų atradimas ir hitas viename.
Šeimos, auginančios mažus vaikus, man, turbūt, pritars – aš gyvenime nebūčiau patikėjusi, kad teks tiek daug skalbti“, – juokiasi Dovilė.

Beko

Patogus valdymas net per atstumą

Negana to, „Steam Cure“ pasižymi ir funkcija skalbyklę valdyti per mobiliąją aplikaciją, o tai, anot pašnekovės, yra tiktas išsigelbėjimas, norint suspėti viską atlikti laiku.

„Nuotolinis skalbyklės valdymas mūsų šeimai labai patinka. Ypač vyrui (juokiasi). Mūsų toks gyvenimo laikas dabar – atrodo, kad namuose praverstų dar keturios papildomos rankos. Tai laiko ir veiksmų trumpinimas skalbime, kad ir kaip norėtųsi jį vadinti „pasižaidimu“, dar vienas įrodymas, kad naujausios technologijos išgelbės pasaulį. Skalbimą valdant per aplikaciją, skalbyklę galima papildyti naujais skalbiniais nelaukiant, kol skalbimas pasibaigs. Ne paskutinėje vietoje man taip pat yra ir tai, kad skalbimo mašina dirba tyliai ir ramiai“, – sako Dovilė.

Svarbiausia – šeimos sveikata

Kenčiantiems nuo alerginio rinito, „Beko“ skalbyklės ir čia turi kuo pasitarnauti. Pasirinkus „Hygiene+“ ciklą, skirtą alergiškų žmonių drabužiams, skalbiant yra sumažinamas namų dulkių, grybelių, šunų ir kačių kailio alergenų kiekis audinyje. Kaip sako Dovilė, jai šis režimas yra labai aktualus, mat ji yra alergiška dulkių erkutėms.

Beko

„Kartas nuo karto kenčiu nuo šio „malonumėlio“, todėl tenka kiek atidžiau prižiūrėti savo namų aplinką. Bet svarbiausias mums – sūnus. Norisi suteikti jam viską, kas geriausia. Ir jei technologijos gali man padėti prie tos gerovės prisidėti, aš tikrai jomis naudosiuosi. Man ne tas pats kaip ir kuo išskalbti mano sūnaus drabužiai. Ir patikėkite, yra skirtumas, kai juos skalbiu su „Steam Cure“, – tikina moteris.

Nebereikia baimintis, kad audinys nubluks

Tikriausiai daugelis iš mūsų bent kartą gyvenime yra susidūręs su tokia situacija, kai iš skalbyklės ištraukus mylimą drabužį, ištiko šokas – visiškai prarasta spalva ir ryškumas. Taip nutiko ir Dovilei, kurios puoselėta ir branginta suknelė po vieno skalbimo virto grindų skuduru.

„Yra toks pretenzingas audinys, kurio pavadinimo neatkartosiu, tačiau vengiu jo nuo to karto, kai kelis šimtus kainavusią juodą suknelę iš skalbyklės ištraukiau pavirtusią grindų skuduru. Ji buvo tikrai nebe juoda ir tikrai nebe tokia, kokią parsinešiau į namus įpakuotą šilko popieriuje. Tiesą pasakius, dar nebandžiau skalbti kokio įnoringo drabužio, bet bus labai smalsu mesti tokį iššūkį „Steam Cure“, – sako moteris.

Toks iššūkis „Beko“ skalbyklės tikrai nėra problema, mat be visų išvardintų privalumų, skalbimo mašinos su „Steam Cure“ technologija audinį ne tik išlaiko nepažeistą, bet ir jam suteikia ryškumo ir šviesumo, o visos dėmės šalinamos efektyviau nei skalbiant skalbykle su standartinėmis programomis.

Dabar nebeįsivaizduoja gyvenimo be džiovyklės

Kartu su nauja skalbykle į Dovilės namus atkeliavo ir dar vienas „gyventojas“ – „Beko“ džiovyklė. Jei skalbyklę įprastai galime rasti kiekvieno namų ūkyje, tai džiovyklė – vis dar yra retai sutinkamas prietaisas lietuvių buityje. Tačiau, kaip sako žinoma moteris, šis buitinis įrenginys greitai tapo nepamainomu pagalbininku jos namuose.

Beko

„Nesijuokite, bet pasakysiu visiškai rimtai – džiovyklė yra pasaulio stebuklas. Kaip mes gyvenome be jos – nesuprantu. Jokių griozdiškų džiovinimo lentų vidury namų, lygūs, minkšti, atšviežinti skalbiniai, kurie keliauja tiesiai į spintą. Aš linkiu kiekvienai Lietuvos šeimai turėti po džiovyklę. Tai yra dvi papildomos rankos šeimoje. Tai yra geriausia, kas nutiko mano buičiai“, – neabejoja pašnekovė.

Dovilės pasiteiravus, kaip pasikeitė jos buitis, namuose atsiradus naujiems įrenginiams, atlikėja nedvejodama sako, jog dabar atlikdama namų ruošos darbus, ji sutaupo ne vieną valandą, kurią gali skirti šeimai ir poilsiui.

„Man atrodo, kad patogi, sustyguota buitis yra vienas svarbiausių kasdieninės laimės atributų. Aš tikrai labai nedisciplinuotas žmogus, nesu ta stebukladarė, kurių pilnas instagramas. Bet jei buityje ramu, galiu stebuklus daryti mėgaudamasi visais gyvenimo teikiamais malonumais. Kas svarbiau – skalbinių krūva ar ilgas pasivaikščiojimas parke su mylimiausiais pasaulyje vyrais? Manęs skalbinių krūvos nekamuoja. Ir didele dalimi prie to prisideda kokybiška, inovatyvi „Beko“ technika“, – tvirtina pašnekovė.

Daugiau informacijos: www.steamcure.lt

Užsakymo nr.: PT_86319403