Greitas būdas parduoti

Lietuvoje gyvenantys žaidimų fanai naują fizinės prekybos funkciją išmėginti ir į pardavimų sūkurį pasinerti gali pirmieji. Naujas parduotuvės funkcionalumas šiuo metu veikia tik Lietuvoje, tačiau kompanija neslepia planų plėstis ir į kitas Europos šalis. Šiuo metu pardavėjai svetainėje gali talpinti ir sėkmingai parduoti septintosios, aštuntosios, bei devintosios „PlayStation“, „Xbox“ ir „Nintendo“ konsolių kartos žaidimus ir įrangą.

Prekių skelbimo kūrimas ir talpinimas yra labai paprastas – „Eneba“ komanda siekė to paties rezultato kaip ir su skaitmenine parduotuvės pardavimų dalimi: greičio ir aiškumo kiekvienam susidomėjusiam klientui. Lankytojai, norintys sukurti ir patalpinti savo prekės skelbimą tai gali padaryti apsilankę eneba.com svetainėje ir paspaudę parduok mygtuką. Šis nukreips į prisijungimo puslapį. Prisijungusiam lankytojui liks pasirinkti skelbimo tipą, užpildyti informacinius laukelius ir sulaukti skelbimo patvirtinimo.

Sparčiai auganti paklausa ir pasiūla

Nors fiziniai pardavimai tarp žaidėjų buvo pristatyti tik kiek daugiau nei prieš porą savaičių, prekių įvairovė greitai užpildė svetainės pasiūlos puslapius. Tačiau auga ne tik prekių pasiūla – fizinių žaidimų paklausa taip pat milžiniška, o tai užtikrina greitą ir sklandų įkeltų prekių pardavimą. Pasak Žygimanto Mikštos, vieno iš eneba.com bendraįkūrėjų, tokio rezultato tikėjosi visa prie projekto prisidėjusi komanda.

„Nuo pat „Eneba“ starto jautėme tokios funkcijos poreikį. Šiais laikais žaidėjų bendruomenė išsibarsčiusi, o nebereikalingais žaidimų diskais ar kompiuteriais žaidėjai bando nusikratyti kurdami skelbimus socialiniuose tinkluose ar įvairiuose skelbimų portaluose. Norėjome šiuos žmones suburti ir leisti jiems lengvai pasiekti savo bendraminčius“, – pasakojo Ž. Mikšta.

Kokybiška ir saugi aplinka

Vienas iš pagrindinių „Eneba“ žaidimų pardavimų platformos siekių yra užtikrinti saugią aplinką pirkėjams ir pardavėjams antrinėje žaidimų rinkoje. Šiuo siekiu vedamas rezultatas nelieka nepastebėtas. Per dviejų metų gyvavimo laikotarpį „Eneba“ subūrė pirkėjų bendruomenę, kurią sudaro daugiau nei 2 milijonai vartotojų per mėnesį. Svetainės patikimumo reitingas „TrustPilot“, vienoje iš populiariausių atsiliepimų platformų pasaulyje, siekia 4.6 balo - šį sudaro beveik 37 tūkstančiai unikalių įvertinimų, o bendras vartotojų skaičius ir toliau auga.

Aukštą patikimumą ir svetainės lankytojų palankumą skaitmeninės žaidimų prekybos dalyje, „Eneba“ komanda pelnė kruopščiai filtruodama kiekvieną norinčio prisijungti pardavėjo paraišką – taip vieta užtikrinama tik patikimiems prekybininkams. Naujausias projektas taip pat puoselėja pamatinius kompanijos tikslus ir vertybes. Tiesa, pardavėjai, norintys parduoti nebenaudojamą kompiuterinių žaidimų prekę svetainėje tai gali padaryti itin paprastai, nes pardavėjo patikimumą įvertina pirkėjas. Svetainės fizinės prekybos ir prekių siuntimo struktūra sukurta taip, kad pinigai pardavėjus pasiektų tik tuomet, kai pirkėjas gauna užsakytą prekę bei patvirtina jos kokybę.

Užsakymo nr.: PT_86299655