Siekdami didinti rinkos dalį, viešbučio akcininkai nebenaudos prekės ženklo „Europa Royale Kaunas“, tačiau kuria savo valdomą prekės ženklą „Victoria hotels“. Ateityje prie viešbučio „Victoria hotel Kaunas“ planuoja prisijungti naujas Klaipėdoje vasarą duris atversiantis 4* įvertinimo siekiantis objektas „Victoria hotel Klaipėda“.

Viešbučio ženklo pavadinimas „Victoria“ pasirinktinas neatsitiktinai. Pagrindiniam akcininkui Arūnui Tumai priklauso istorinis pastatas Klaipėdoje, kuriame buvo dar 1881 metais atidarytas viešbutis „Victoria“. Pastatas tikrai įspūdingas, kupinas elegancijos ir yra architektūrinis paveldas. Tad buvo nuspresta išlaikyti šį „Victoria“ garsų ir kupiną istorijos vardą, ir tokiu pat vardu „Victoria“ pavadinti Kaune jau 11 metus sėkmingai veikiantį viešbutį, kuris taip pat isikūręs istoriniame pastate „Spindulio“ spaustuvėje.

Viešbučių logotipai sukurti atsižvelgiant į architektūrines detales puošiančias pastatus: Klaipėdoje simboliu logotipui tapo bokštas, o Kaune garsiosios Antano Aleksandravičiaus kurtos „Šviesos nešėjos“ skulptūros siluetas.

Viešbučio ir įmonės direktorė Neringa Tumasonė nuoširdžiai tiki, kad pavykus įveikti 2008/2009 metų krizę ir sukūrus sėkmingą viešbučio verslą naujas pavadinimas “Victoria“ atneš dar vieną pergalę verslui ir šiuo Covid-19 krizės laikotarpiu. Sukaupta patirtis, tikėjimas, nuostabus kolektyvas padės plėti verslą kai tik bus įveikta ši nepaprastai sudėtinga pasaulinė neganda.

Juridinis įmonės pavadinimas Uždaroji akcinė bendrovė „Jungtinis turto centras“ nesikeičia, todėl jokie įsipareigojimai ir santykiai nenutrūks ir liks galioti ta apimtimi, kuria buvo sudaryti.

Užsakymo nr.: PT_86296057