Trumpai tariant, „ASUS ZenBook Flip S UX371EA“ yra galingas „Ultrabook“ tipo aukščiausios klasės nešiojamasis kompiuteris, kuris gali būti transformuojamas į planšetę. Prietaisas yra aukščiausios kokybės tiek pagal technines charakteristikas (įsigysite galingiausią tokio komplektacijos dydžio kompiuterį), medžiagų ir surinkimo kokybę, fizinius matmenis ir svorį, tiek pagal išvaizdą – „ASUS ZenBook Flip S UX371EA“ atrodo stilingai ir prabangiai. Toks vertinimas nėra perdėtas: kompiuterį, kuris yra juodos su nefrito atspalviu spalvos ir vario raudonumo akcentais, tinka pasiimti į svarbų susitikimą, jis atrodo įspūdingai ant darbo stalo ir atitinka reikmes tų, kuriems pažangus dizainas tiek pat svarbus, kiek ir visiškas patikimumas bei galingumas.

ASUS ZenBook Flip S

Vis dėlto gali būti, kad pirmiausia dėmesį patrauks ne „ASUS ZenBook Flip S UX371EA“ dizainas, o ekranas. Daugelyje specialių IT leidinių pažymima, kad liečiamasis OLED „Ultra HD“ raiškos ekranas (skiriamoji geba iki 4K/UHD) pagal technines charakteristikas – tiesiog tobulas. Nesvarbu, kam naudosite kompiuterį – darbui ar žaidimams.

ASUS ZenBook Flip S

Jutiklinį ekraną galima atversti 360 laipsnių kampu ir turėsite planšetę (tokiu atveju klaviatūra atsijungia). Naudoti prietaisą tokiu formatu taip pat patogu dėl jo matmenų: kompiuterio korpuso storis 13,9 mm, svoris – 1,2 kg.

ASUS ZenBook Flip S

Dėl kompaktiškumo tikrai pasiimsite „ZenBook Flip S“ į kelionę, todėl svarbu, kiek laiko neišsikrauna akumuliatorius. Kaip teigia „Asus“ inžinieriai, akumuliatorius veikia iki 15 valandų, o kai išsikraus, jį nuo 0 iki 60 % galėsite įkrauti per 49 minutes, nes įdiegta greitojo krovimo technologija. Be to, šis kompiuteris yra su standartine C tipo USB jungtimi, todėl gali būti lengvai įkraunamas kelionės sąlygomis, pavyzdžiui, prijungus prie išorinio akumuliatoriaus.

ASUS ZenBook Flip S

Taip, akumuliatorius išties neišseks 15 valandų, žinoma, jeigu nežaisite kompiuterinių žaidimų, kuriems reikia daug energijos. O nežaisti žaidimų kompiuteriu „ZenBook Flip S“ tiesiog neįmanoma, nes jis vilioja pažaisti kiekvieną laisvą minutę. Šio planšetinio kompiuterio maksimali konfigūracija yra tokia: operatyvioji atmintis – 16 GB, duomenų saugykla – 1 GB SSD. Procesoriaus modelis – 11 kartos „Intel Corei7“, vaizdo plokštės modelis – „Intel Iris Xe“, todėl galima leisti laiką žaidžiant daugumą žaidimų.

Kas dar svarbu?

• Patikimumas. „ZenBook Flip S“ atitinka karinį patikimumo standartą „MIL-STD 810G“. Tačiau ASUS atliko keletą papildomų bandymų, kurie parodė, kad šis nešiojamasis kompiuteris gerokai viršija visuotinai priimtus kompiuterių pramonės standartus: išbandytas jo atsparumas smūgiams, vibracijai, galimybė dirbti esant žemai temperatūrai ir kt.

ASUS ZenBook Flip S

• Stabilus interneto ryšys. „ZenBook Flip S“ įdiegtas belaidžio ryšio sprendimas, atitinkantis „Wi-Fi 6“ standartą – „WiFi Master Premium“. Jis pagrįstas pažangiomis „WiFi Stabilizer“ ir „WiFi SmartConnect“ technologijomis. Pirmoji technologija skirta belaidžių įrenginių trukdžiams sumažinti, o antroji automatiškai parenka geriausią „Wi-Fi“ prieigos tašką iš visų galimų.
• Optimizuotas vaizdo ryšiui. Įdiegta foninio triukšmo slopinimo technologija, pritaikius kalbėjimo atpažinimo funkciją. Kompiuteris pašalina foninį triukšmą vaizdo konferencijų metu, tad pašnekovų balsai girdimi geriau.
ASUS ZenBook Flip S

• Slaptažodis – Jūsų veidas. „ZenBook Flip S“ akimirksniu atpažins Jūsų veidą, nes jame integruota infraraudonųjų spindulių technologijos kamera. Dėl technologijos „Windows Hello“ slaptažodžiai tampa praeities dalyku!
• Įspūdingas garsas. Garso sistemą ASUS kūrė kartu su bendrovės „Harman Kardon“ ekspertais. Rezultatas – kompaktiškas kompiuteris „ZenBook Flip S“ pasižymi beprecedente garso kokybe.
ASUS ZenBook Flip S

• Naudingos funkcijos. „MyASUS“ – programinės įrangos portalas, kuriuo naudojantis gyventi tampa paprasčiau, o viskuo naudotis galima patogiau. Galima paminėti programą, suteikiančią galimybę persiųsti iš vieno išmaniojo telefono į kitą; telefono skambučius naudojantis kompiuteriu; nuotolinę prieigą prie failų; ekrano dubliavimą ir kt. Visa tai jau įdiegta ir veikia „Windows 10“ operacinėje sistemoje.

Užsakymo nr.: PT_86219127