Ir tą akimirką jūs jau žinote, kad šiandien galėsite nežvilgčioti į laikrodį, negalvoti apie pirkinių sąrašus ir lengvą netvarką namuose, galėsite pamiršti netgi tai, kas tiek rūpesčių kėlė vakar. Nes šiandien, tarp šių kambario sienų – tik jūs, jūsų tobulas poilsis su knyga lovoje ar gėrimo taure vonioje, ypatingos vakarienės laukimas ir laikas jūsų potyriams bei svajonėms.

Įsivaizduojate? Tuomet jau žinote, ką nuostabaus galite padovanoti sau ir brangiems žmonėms artėjančių švenčių proga – išskirtinę patirtį. Galimybę pasibaigus karantinui pasilepinti elegantiška prabanga siūlo Vilniaus Senamiesčio širdyje įsikūręs viešbutis PACAI, parengęs šventinius dovanų kuponus.

Viešbutis „Pacai“

„Ne vienas iš mūsų svajoja apie atostogas bei galimybę pakeisti aplinką. Deja, virusas šiuos planus verčia atidėti. Tačiau jau dabar galime dovanoti ateities poilsį kūnui ir sielai elegantiškoje aplinkoje, kuri padės atgauti vidinę darną ir jėgas po karantino. Ieškodami, kuo nustebinti artimuosius per Kalėdas, pirmiausia norime, kad dovana suteiktų jiems laimės. Mūsų dovanų kuponas būtent tai ir siūlo“ – sako viešbučio PACAI direktorė Rūta Pulkauninkaitė-Macikė.

Viešbutis „Pacai“

Šiuos dovanų kuponus bus galima panaudoti ne tik poilsiui viešbutyje, bet ir apsilankymams barokiniuose XVII amžiaus mūruose įsikūrusiame moderniame SPA centre bei restorane MUROS, kurio meniu kuruoja Liutauras Čeprackas. Tad kalėdinės dovanos gavėjas galės ją iki pat kitų metų galo naudoti pagal savo norus.

Šventinį kuponą pasirinktai sumai užsisakyti itin paprasta interneto svetainėje hotelpacai.com – paspaudus ant titulinio puslapio kairėje pusėje esančios dovanų kupono piktogramos. Be to, galėsite būti ramūs, kad jūsų dovana atkeliaus laiku. Net užsisakytas paskutinę minutę, dovanų kuponas jus saugiai pasieks el. paštu tą pačią dieną.

Viešbutis „Pacai“

„Pasaulyje vis labiau populiarėja buvimas turistu savoje šalyje ar savame mieste, vadinamas staycation. Tokiam poilsiui įprastai keliami aukštesni reikalavimai – jeigu svečioje šalyje keliautojas dar gali susitaikyti su šiokiais tokiais apgyvendinimo vietos trūkumais, nes juos kompensuoja vietovės gamta ar architektūra, tai savame mieste nesinori daryti kompromisų. Džiaugiamės, kad PACAI patenkina išrankiausiųjų poreikius – tą liudija ir mūsų pelnyti apdovanojimai“ – sako Rūta Pulkauninkaitė-Macikė.

Viešbutis „Pacai“

Vilniaus svetingiausiųjų konkurse 2019 metais viešbutis išrinktas svetingiausiu Vilniaus viešbučiu. Taip pat pernai prestižinio JAV leidinio „Surface“ kelionių ir dizaino apdovanojimuose viešbutis pripažintas geriausiu pasaulyje didelių tarptautinių viešbučių kategorijoje, o tarptautiniuose svetingumo apdovanojimuose, kuriuose varžėsi daugiau kaip 300 viešbučių iš 21 Europos valstybės, viešbučiui įteiktas pagrindinis prizas dizaino kategorijoje.

Viešbutis „Pacai“

„Dovanokite kokybišką poilsį brangiems žmonėms, taip pat nepamirškite ir savęs. Pandemija anksčiau ar vėliau baigsis, o atgauti jėgas geriausiai padės kokybiško poilsio meistrai: aukščiausius svetingumo standartus taikome tiek viešbutyje, tiek ir SPA bei restorane“ – reziumuoja viešbučio PACAI vadovė.

Užsakymo nr.: PT_86029413