Ilgametės tradicijos

Sausainių fabrikas „Viktorija“ buvo įkurtas 1939 metais. Tuo metu įmonė buvo gerai žinoma kaip kokybiškų sausainių ir makaronų gamintoja. Pokario Lietuvoje čia veikė Valstybinio Kauno konditerijos fabriko sausainių cechas.

1993 m. įmonė grąžinta buvusiam savininkui ir pavadinta UAB „Viktorija ir partneriai“. Įmonė buvo modernizuojama: atnaujintas tešlos paruošimo baras, sumontuotos šiuolaikiškos sausainių kepimo krosnys, įsigyti nauji fasavimo, glaistymo įrengimai. Sumontuota šiuolaikinė, kompiuterizuota betarių miltų tiekimo sistema, įdiegta gatavos produkcijos metalo detekcijos sistema. Įdiegtos naujovės sudarė sąlygas tobulinti senuosius bei kurti naujus gaminius.

Atnaujintas asortimentas

„Viktorija“ taps pačia gardžiausia dovana, nes kiekvienas gali atrasti savo mėgstamą skonį! Įmonė, turėdama itin turtingą istoriją ir didžiulį receptų palikimą, nusprendė atgaivinti bei pristatyti savo atnaujintą sausainių liniją „Tradiciniai“.

Sausainiai „Viktorija“

„Nuolat optimizuojame savo receptus, siekdami pateikti kuo geresnius produktus, sveikesnius ir kokybiškesnius produktus. Žinoma, išlaikydami puikų skonį, kurį mėgsta nuolatiniai vartotojai. Taip pat stengiamės atitikti aukščiausius klientų reikalavimus ir nenaudoti žalingų ingredientų, tokių kaip genetiškai modifikuotos žaliavos, hidrinti riebalai ar konservantai. Tad sveikesnė sudėtis, ekologiškesnė ir žymiai patogesnė naujoji pakuotė plokščiu dugnu, kurios parinktas dizainas primena popierių, ir kelia nostalgiškas asociacijas, taps nepamainomu namų desertu“, – pasakojo „Viktorija ir partneriai“ direktorius Sigitas Motiekaitis.

Sausainiai „Viktorija“

Dabar galima rinktis net iš kelių skonių: su obuoliais ir cinamonu, su šokolado skonio gabaliukais, su spanguolėmis, imbieriniai, kakaviniai, vaniliniai, pertepti sausainiai „Dvynukai“ su vanilės skonio kremu, „Dvynukai“ su šokolado skonio kremu, raidelių formos sausainiai „ABC“.

Taip pat įmonė paruošė ir išskirtinę avižinių sausainių liniją. Visi norime mėgautis desertais, bet tuo pačiu ir išsaugoti figūros linkius. Pažįstama situacija? Tuomet kaip tik jums naujausia įmonės „Viktorija“ linija – avižiniai sausainiai „Mini avižiniai sausainiai“ („Mini Oat Cookies“). Galima rinktis iš sausainių su juodaisiais serbentais, šokolado gabaliukais bei medaus ir chia sėklų skonio kombinaciją.

Dar viena dovanos idėja

Jei niekaip neišsirinksite iš didžiulio sausainių asortimento, kuriame taip yra daug sveriamų bei fasuotų gardėsių, galite artimuosius nustebinti ir savo rankų dovana. Juk sausainiai – puikus tortų pagrindas, taip pat juos galima pasitelkti desertų gamybai. Štai, kad ir daugelio mėgstamam tinginiui. Jo gamybai idealiai tiks sausainiai „Du gaideliai“.

Dalijamės receptu:

Reikės:

  • 500 g sausainių („Du gaideliai“ tipo);
  • pusė indelio kondensuoto pieno;
  • 300 g šokolado arba kakavos;
  • 60 g sviesto;
  • saujelės smulkintų riešutų ir spanguolių
Tinginys su riešutais

Gaminimas:

1. Sausainius sutrupinkite iki nedidelių gabalėlių.

2. Ištirpinkite šokoladą (arba kakavą) su sviestu.

3. Gautą masę supilkite į kondensuotą pieną ir gerai išmaišykite.

4. Trupintus sausainius sumaišykite su skysta mase, berkite riešutus, spanguoles ir viską išmaišykite.

5. Suformuokite „dešrelę“ (galite suformuoti ir kitą norimą formą), įvyniokite ją į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve porai valandų, kad sustingtų.

Skanaus!

Užsakymo nr.: PT_86022787