Ne tik Kalėdų dovana

Dėl šiuo metu visame pasaulyje susiklosčiusios ypatingos padėties, teko pakeisti ir kai kuriuos savo įpročius, o apribotos galimybės pasinaudoti tam tikromis paslaugomis smarkiai sutrumpino galimų kalėdinių dovanų sąrašą. Eilinį kartą parinktas bilietas į renginį ar dovanų kuponas į SPA pandemijos akivaizdoje atrodo beprasmiškai ir dauguma žmonių renkasi investicines ar laiko išbandymus atlaikančias dovanas, o ne vienkartinius kalėdinius niekučius. Viena tokių prasmingų ilgaamžių dovanų – papuošalai ir aksesuarai su deimantais.

Deimantai kaip investicija

Deimantai – tai amžina dovana, kuri dažnai yra ne tik emocinė, bet ir investicija į save. Pavyzdžiui Honkonge, visi sėkmingi verslininkai perka brangius, deimantais puoštus aksesuarus, tai parodo kitiems jų gerovę ir karjeros sėkmę. O prie sėkmingų žmonių stiebiasi ir kiti, taip šių žmonių gerovė tik auga. Tuo yra grindžiamas prabangių aksesuarų, kaip proginės dovanos pasirinkimas.

Auskara ir pakabukas "Klasika", klasikinis žiedas su deimantu, deimantinė juostelė, Tennis apyrankė

Prasmingiausiomis kalėdinių dovanų su deimantais idėjomis dalinasi INDIVI juvelyrikos studijos atstovė Viktorija Matuzonytė.

Papuošalai su deimantais – dovana amžiams

Jei mylimas žmogus dar neturi papuošalo su deimantu – neabejotinai rinkitės žiedą su šiuo kiečiausiu žemėje akmeniu. Ne veltui deimantai pasirenkami ir sužadėtuvėms, kaip pasižadėjimo saugoti bei mylėti iki gyvenimo pabaigos ženklas. INDIVI juvelyrikos studijoje pastebėjome, kad Kalėdos ir Naujieji metai daugeliui yra ir pasipiršimo metas ar proga įteikti dar nepadovanotą meilės simbolį.

Tuo tarpu, jei ieškote išskirtinio dizaino žiedo arba norisi kažko išties puošnaus, deimantinė juostelė ar individualiai 3D technologijų pagalba sukurtas žiedas bus tai, ko Jums reikia. Žiedą puošti gali ne tik balti, tačiau ir juodi deimantai. Toks pasirinkimas yra neabejotinai unikalus.

Deimantinė apyrankė

Jei dovana yra mylimai moteriai, auskarai ar pakabukas su deimantu yra neabejotinai vienas dažniausių vyrų pasirinkimų. Gal dėl to, kad tiek daug moterų puošiasi jais kasdien ir jei antra pusė dar šio aksesuaro neturi, tuomet be abejonių apsidžiaugia radusi po Kalėdų eglute, - sako INDIVI juvelyrikos studijos atstovė Viktorija Matuzonytė.

Deimantinė apyrankė – jau turintiems papuošalų su briliantais

Daugelis INDIVI klientų, kurie žiedą su deimantu savo papuošalų dėžutėje jau turi, dovanoja žėrinčią deimantinę apyrankę, puoštą smulkiais briliantais, kuri tampa kasdieniu aksesuaru. Bene pats populiariausias ir geidžiamiausias visame pasaulyje dizainas, tai Tennis tipo apyrankė, per visą ilgį puošta vienodo dydžio briliantais.

Pakabuka su auksiniu Pietų jūros perlu ir deimantais

Deimantinė apyrankė vis dažniau derinama prie kasdieninės aprangos, kaip akį traukiantis akcentas. Tennis pavadinimas jai suteiktas dėl itin saugios ir tvirtos užsegimo konstrukcijos, nes apyrankė gali būti dėvima net užsiimant aktyvia veikla!

Deimantinė juostelė, auskarai "Klasika" ir klasikinis žiedas su deimantu

Auksiniai Pietų jūros perlai – elegancijos viršūnė

Papuošalas su šiltų atspalvių perlais yra puiki dovanos alternatyva juvelyriniams dirbiniams su deimantais. INDIVI papuošalai su auksiniais Pietų jūros perlais sulaukia daug susidomėjimo, nes Lietuvoje sunku rasti kokybiškų gaminių su šiais pasakiško grožio perlais – pasakoja INDIVI juvelyrikos studijos atstovė. Nors balti upiniai arba jūriniai perlai vis dar išlieka populiarūs, tačiau malonaus šilto atspalvio auksiniai jūriniai perlai yra vieni išskirtiniausių bei prabangiausių iš visų perlų, todėl šiandien jų pageidaujama vis dažniau.

Papuošalai su auksiniais Pietų jūros perlais

Patogiai išrinkite dovaną nuotoliniu būdu!

Išskirtinius papuošalus su deimantais ar perlais patogiai bei saugiai galite įsigyti internetinėje parduotuvėje www.indivi.lt. Žinoma, kad tokią dovaną norisi išrinkti atidžiai bei atsakingai, todėl visada galite susisiekti su studijoje dirbančiais konsultantais, kurie yra pasiruošę pagelbėti visais klausimais ne tik telefonu ar elektroniniu paštu, tačiau ir video skambučiu.

Kadangi papuošalai yra gaminami INDIVI dirbtuvėse, galime kontroliuoti gamybos procesus ir užtikrinti kokybės standartus, bei dovanų pristatymas laiku, - dalinasi INDIVI studijos atstovė Viktorija Matuzonytė.

Asociatyvi nuotr.

Jei nusprendėte ateinančių švenčių proga brangiausiam asmeniui padovanoti žėrintį papuošalą su deimantu, reikėtų nedelsti, kadangi gamybos procesas gali užtrukti. Tačiau skubantiems, INDIVI juvelyrikos studija yra paruošusi jau pagamintus variantus, idealiai tinkančius dovanai, kuriuos rasite internetinėje parduotuvėje www.indivi.lt bei juvelyrikos studijoje Vilniuje, Polocko g. 43C. Tiesa, atsižvelgiant į dabartinę situaciją, apie savo vizitą geriau informuoti iš anksto, nes klientų saugumui yra ribojamas klientų skaičius salone.

Užsakymo nr.: PT_85990967