Pasakodama apie savo Kalėdų laukimą D. Kazėnaitė atvirauja – kitokia nei įprasta šįmet bus ne tik šventė, bet ir pasiruošimas jai. Pavyzdžiui, nors anksčiau pasitaikydavo, kad paskutiniosiomis dovanomis Deimantė pasirūpindavo net Kūčių vakarą, šįmet jos kalėdinių dovanų maišas artimiesiems jau beveik pilnas.

„Iš dalies tai ir karantinas paskatino suskubti – norisi labiau save saugoti, išvengti visuotinio dovanų pirkimo vajaus, parduotuvėse užtrukti trumpiau. Todėl savo dovanas šįmet rinkau tose parduotuvėse, kurios lankytojus masina ne kiekybe, bet kokybe, ir siūlo jau atrinktą, apgalvotą asortimentą“, – sako Deimantė.

Deimantė Kazėnaitė

Žinoma, planuodama kalėdines dovanas Deimantė nepamiršo palepinti ir savęs. Tą ir kitus ragina padaryti – gražiausių metų švenčių proga išpildyti bent vieną savo norą pasidovanojant tai, ko šiuo metu norisi labiausiai. „Juk nusipelnei“, – šypsosi žinoma moteris.

Kad šįmet pasiruošti šventėms būtų lengviau, D. Kazėnaitė ir prekybos centras „Europa“ dalijasi penkiomis kalėdinių dovanų artimiesiems idėjomis.

1. Jaukios interjero detalės – mamai, anytai, draugei

Skoningi namų interjero elementai – tai, kas maloniai nuteikia kiekvieną moterį. Pasirinkimų apstu: jaukią atmosferą namuose padės sukurti įvairūs namų kvapai, kasdienybę pagražins stilingi indai, visada praktiška bus padovanota skoninga vaza ar kompaktiška dėžutė papuošalams susidėti. Daugiau idėjų interjero detalėms padovanoti rasite prekybos centre „Europa“ įsikūrusiose parduotuvėse „C&D Style“, „Locals.lt“, „The Home Story“.

Namų dekoracija C&D Style

2. Stilingi aksesuarai – ir moterims, ir vyrams

Dovanoti stilingus aksesuarus – klasika, kuri niekada neišeis iš mados. Žinoma, kad neprašautumėte, svarbiausia yra išmanyti žmogaus, kuriam dovanojate, skonį. Stilinga rankinė iš „Michael Kors“, „Mandarina Duck“ ar „Coccinelle“ – puiki dovana mamai, akį traukiantys papuošalai – prabangi juvelyrika – mylimajai. Tuo tarpu tėtis ar mylimasis tikrai įvertins jūsų padovanotą stilingą kaklaraištį ar šiltą šaliką.

Kaklo papuošalas Weekend MaxMara

3. Kūno priežiūros priemonės – kiekvieno grožiui

Pasirūpinti savo kūno grožiu ir sveikata aktualu kiekvienam. Todėl kruopščiai atrinktos kūno priežiūros priemonės – kūno ar veido kremai, serumai, prausimosi reikmenys, plaukų priežiūros priemonės ir kita – ne tik jauki, rūpestį rodanti, bet ir ypač praktiška dovana. Patrauklių kūno priežiūros priemonių komplektų, puikiai tinkančių tiek moterims, tiek vyrams, rasite prekybos centre „Europa“ įsikūrusiose „Douglas“ ir „L‘Occitane“, taip pat „The Home Story“ ir „Cascada“ parduotuvėse.

Kūno priežiūros rinkinys Douglas

4. Dėmesys artimųjų laisvalaikiui

Siekiant atliepti artimojo lūkesčius ir padovanoti išties vertingą dovaną, verta atsižvelgti į jo laisvalaikio pomėgius. Pavyzdžiui, kruopščiai atrinktą dovanų asortimentą „Europoje“ siūlo knygynas „Vaga“: mėgstantiems skaityti – eilė naujausių literatūros kūrinių, vaikams ir visai šeimai – lavinamieji, stalo žaidimai, dėlionės. Tuo tarpu mėgstančius pasilepinti grožio procedūromis nudžiugins padovanoti apsilankymai „Figaro“, „Beauty Nail Express“ ar „Gentleman‘s Empire“ salonuose.

Knyga Vaga

5. Vaišės ir užkandžiai – pagal kiekvieno skonį

Sakoma, kad kelias į širdį eina per skrandį, todėl skanūs ir kokybiški maisto gaminiai – dovana, neabejotinai kelianti malonius pojūčius. Tiems, kas pasivaišinti mėgsta saldžiau, puikiai tiks dovanos iš „Europoje“ įsikūrusių saldumynų virtuozų „Rūta“ parduotuvėlės, tuo tarpu neabejingus kepiniams maloniai nustebins gardumynai iš „Kler è kler“. Na o skonių gurmanai jau nuo seno žino, kad įmantresnių užkandžių ir delikatesų ieškoti reikia „Vynotekoje“.

Puodelis su lėkšte C&D Style

Užsakymo nr.: PT_85967551