Galingiausia „ROG Zephyrus G14“ konfigūracijos versija – aštuonių branduolių procesorius AMD „Ryzen 9 4900HS“ ir vaizdo plokštė „GeForce RTX 2060“, kad užtikrintų didelį greitį visuomet – ar tai būtų poreikis vienu metu atlikti kelias užduotis, ar tiesiog žaisti. Iš esmės tai – sprendimas, trinantis ribą tarp biuro ir žaidimų kompiuterio. Patogiai padirbėjus ar pasimokius per nuotolį, juo galima pažaisti bet kurį naujausią žaidimą, tiesiog pasidėjus ant kelių. Arba, jeigu reikia, profesionalų lygiu apdoroti vaizdo medžiagą.

Techninės savybės, programinė įranga ir ramus dizainas paverčia „ROG Zephyrus G14“ universaliu sprendimu – jis puikiai tinka kiek namams, tiek biurui. Niekas nė neįtars, kad tai – galingas žaidimų kompiuteris. Bet kai patys norėsite pranešti apie tai aplinkiniams, jums padės papildomas ekranas „AniMe Matrix“.

ASUS ROG Zephyrus G14

Kas viduje?

Procesorius. ASUS inžinieriai kartu su AMD sukūrė ypatingus procesorių „Ryzen 9 4900HS“ modelius, kurie vartoja mažiau energijos ir išskiria mažiau šilumos. Aštuonių branduolių lustas gali atlikti 16 skaičiavimo operacijų vienu metu. Kartu su pažangia vaizdo plokšte (galingiausia konfigūracija – „GeForce RTX 2060“) jis gali susitvarkyti su bet kokiomis užduotimis: nuo naujausių žaidimų iki daugialypės terpės apdorojimo.

Vaizdo plokštė. 20-osios serijos „GeForce RTX“ palaiko spindulio sekimo tikruoju laiku metodą ir dirbtinio intelekto technologijas. Ji leidžia žaisti pačius naujausius didžiausios galios reikalaujančius žaidimus ir garantuoja tikrovišką apšvietimo, atspindžių ir šešėlių vaizdavimą. Žaisti bus malonu, nes akį džiugins kinematografinės kokybės vaizdas.

ASUS ROG Zephyrus G14

Ekranas. Galima rinktis arba didesnio atnaujinimo dažnio (120 Hz), arba didelės raiškos (WQHD) ekraną. Abu užtikrina puikią spalvų vaizdavimo kokybę. Didesnis dažnis lemia sklandžią vaizdavimo kokybę. Iš karto pajusite skirtumą: tyrimų duomenys rodo, kad žiūrint į tokį ekraną mažiau pavargsta akys ir žaisti kur kas maloniau.

Dizainas

„ASUS ROG Zephyrus G14“ žavi lakonišku dizainu, todėl puikiai tiks ir žaidimų entuziastų vakarėliuose, ir universiteto auditorijoje. Siekiant padidinti korpuso tvirtumą nedidinant jo storio, panaudota akytoji pagrindo struktūra. Taigi, turite ypač lengvą, vos 1,6 kg svorio galingą kompiuterį.

ASUS ROG Zephyrus G14

„ASUS ROG Zephyrus G14“ gaminamas dviejų spalvų: perlo baltumo (Moonlight White) ir metalo pilkos (Eclipse Gray). Abu modelius galima įsigyti kartu su ekranu „AniMe Matrix“ – susižavėjimo pilni aplinkinių žvilgsniai garantuoti. Smalsu, kodėl? Ogi todėl, kad jūsų kompiuterio nugarėlėje bus išpjauta 1215 skylučių. Šviesos diodai užverčiamąją kompiuterio dalį paverčia savotiška šviesų matrica. Kompiuterio savininkas gali pasirinkti, ką joje vaizduoti: grafiką, animaciją, muzikos garsų vienodintuvą, akumuliatoriaus įkrovą, datą ar kitą informaciją. Visa tai valdoma specialia programa.

ASUS ROG Zephyrus G14

Ir dar kai kas

• Akumuliatoriaus baterijos pakanka iki 10,7 val. dirbant vaizdo peržiūros režimu ir iki 9,5 val. naršant internete. Galingos grafikos žaidimai pareikalaus didesnių išteklių, bet porai valandų jų tikrai užteks.
• Kompiuteris maitinamas per USB (naudojant technologiją „USB Power Delivery“), todėl jį galima įkrauti iš išorinių akumuliatorių. Be to, jį patį galima naudoti, kai reikia greičiau įkrauti mobiliuosius įrenginius.
• Garso sistema: įmontuoti keturi erdvinio garso technologijos „Dolby Atmos“ garsiakalbiai.
• Platus sąsajų pasirinkimas: dvi USB jungtys (pvz., pelei ir žaidimų pultui) ir HDMI.2.0b išoriniam monitoriui. Dar rasite porą USB-C jungčių ir vieną 3,5 mm lizdą ausinėms.
• ASUS inžinieriams pavyko itin kompaktiškame korpuse įmontuoti standartinio dydžio klaviatūrą – maža to, mygtukai buvo pritaikyti specialiai žaidimų mėgėjams. Maitinimo mygtukas reaguoja į piršto atspaudą, taigi užrakinti ir atrakinti kompiuterį taip pat lengva kaip jūsų išmanųjį telefoną.
• Belaidis modulis „Intel Wi-Fi 6 (802.11ax)“ užtikrina didelį duomenų perdavimo greitį ir beveik nestringa, o tai juk taip svarbu žaidžiant internete. Standartas „Wi-Fi 6“ nepriekaištingai veikia perkrautuose tinkluose, o tokių dažnai pasitaiko viešosiose vietose, pvz., bibliotekose ar kavinėse.

Užsakymo nr.: PT_85940723