„Bio Innovation“ yra ekologiška, prancūziška kosmetika, kurios sudėtyje nėra silikonų, parabenų, sintetinių dažiklių, mineralinių aliejų. Aukštą prekių kokybę įrodo oficialus Europos Sąjungoje kosmetikos gaminių sertifikatas COSMOS. Šios kosmetikos sudėtyje esančios natūralios medžiagos, užaugintos ekologiškuose ūkiuose, sudaro apie 99 proc. visų ingredientų.

Natūrali kosmetika už prieinamą kainą

„Bio Innovation“ produktus išbandžiusios „Camelia“ klientės tvirtina, kad šios įmonės gaminiai yra geriausias pasirinkimas ieškančioms natūralios kosmetikos už prieinamą kainą. „Šiuo metu naudoju „Bio Innovation“ patempiamąjį serumą ir galiu pasakyti, kad poveikį tikrai jaučiu. Veido oda tapo pastebimai skaistesnė ir gaivesnė. Esu išbandžiusi įvairų firmų ir skirtingų kainų serumus, bet apsistojau ties „Bio Innovation“ produktu, kuris yra kokybiškas ir draugiškas piniginei“, – pasakoja klientė Evelina Smailytė.

Evelina Smailytė

Pirmiausia „Bio Innovation“ produktus pradėjo naudoti jos mama, kuri Evelinai juos ir parekomendavo. „Mama naudoja tiek „Bio Innovation“ kremus, tiek serumus. Mūsų abiejų oda yra sausa, jautri ir linkusi į alergiją. Dažniausiai kiti serumai netinka, nes labai graužia odą, ji peršti. O naudodamos „Bio Innovation“ serumą nejaučiame jokio šalutinio poveikio, – teigia E. Smailytė. – Kitoms moterims patinka produktai, kurių sudėtyje yra agresyvių cheminių medžiagų, tačiau man tokie gaminiai netinka. Mėgstu natūralią kosmetiką, kurią naudodama esu užtikrinta, kad ji yra saugi ir nedaro žalos mano odai.“

TOP 3 priemonės

„Bio Innovation“ linijos produktus vertina ir kitos „Camelia“ klientės, kurios ieško natūralumo ir siekia pagerinti odos būklę, bet nenori nuskriausti savo piniginės. „Dažniausiai klientės renkasi „Bio Innovation“ dieninį kremą, patempiamąjį serumą bei serumą paakiams. Tai yra pagrindiniai produktai, palaikantys odos drėgmę, elastingumą ir sveiką būklę. Šiose priemonėse yra daug raminančių augalinių ekstraktų, todėl jas galima naudoti esant jautriai odai. Ši kosmetika taip pat pasižymi labai švelniais, nedirginančiais kvapais“, – sako vaistinės asistentė A. Balkytė.

Specialistė pastebi, kad patempiamasis „Bio Innovation“ serumas yra viena mėgstamiausių klienčių priemonių – ją renkasi ne vien brandesnio amžiaus moterys.

„Bio Innovation“ kosmetika

„Patentuota medžiaga „Osilift®“ suteikia odai stangrumo, ją patempia. Sugrįžta odos skaistumas, tolygi veido spalva, o dėl alavijų vandens ir išskirtinio šlamučių žiedų vandens poveikio oda tampa sudrėkinta ir švytinti. Šis serumas yra puiki priemonė palepinti savo odą prieš vakarėlį, šventinį makiažą, padėti paslėpti nuovargio

požymius. Priemonė yra malonios, skystos tekstūros, galime matyti, jog jame yra lengvų švytinčių dalelių, greitai susigeriantis į veido bei kaklo odą“, – pastebi A. Balkytė.

Pasak „Camelia“ atstovės, dieninis „Bio Innovation“ kremas susilaukia ne ką mažiau klienčių susidomėjimo. Jį renkasi įvairaus amžiaus moterys, kurioms svarbu ne vien patrauklus kremo įpakavimas ar malonus kvapas, bet ir natūrali bei kokybiška produkto sudėtis. A. Balkytės teigimu, didžiosios klienčių dalies oda yra mišri, tad šis kremas joms yra puikus pasirinkimas: produkto tekstūra yra lengva, jis greitai įsigeria, o sudėtyje esantys ryžių milteliai nepalieka riebumo jausmo, todėl kremas atstoja puikų makiažo pagrindą. Sudėtyje esantis sojų pupelių aliejus maitina odą ir yra gausus vitaminu E, kuris yra natūralus antioksidantas.

Priemonės paakiams yra neatsiejama įvairaus amžiaus moterų grožio rutinos dalis. Nuovargį, miego stygių išduoda patamsėję paakiai ir smulkios raukšlelės aplink akis, todėl ši veido sritis reikalauja kruopščios priežiūros. „Bio Innovation“ serumas paakiams ypatingas tuo, kad jame yra dviejų rūšių natūralios hialurono rūgšties: didelės molekulinės masės natrio hialuronato ir mažos molekulinės masės hialurono rūgšties. Taip pat rožių bei šlamučių žiedų vandens, granatų ekstrakto, alavijų vandens. Visos šios medžiagos lygina odą, drėkina, mažina patamsėjimus bei suteikia skaistumo“, – pasakoja A. Balkytė

Camelia nuotr.

Ji priduria, kad serumas paakiams yra mėgstamas ir dėl savo pakuotės – joje yra masažinis ratukas, kurį naudojant pagerinama odos kraujotaka ir suteikiamas gaivumo jausmas.

Vienos priemonės neužtenka

Vaistinės asistentės teigimu, naudojant priemones kompleksiškai, galima pasiekti geriausių rezultatų, nes, pavyzdžiui, paakių ir veido odos poreikiai skiriasi, o juos patenkinti gali skirtingi produktuose esantys ingredientai. Paakiams skirtuose produktuose naudojama daugiau raminančių, paburkimą mažinančių, skaistinančių medžiagų, kurios veikia saugiai ir nesukelia akių sudirgimo. Veido odos priežiūrai pravartu turėti bent porą produktų – natūralų lipidinį sluoksnį sukuriantį serumą, ir šį sluoksnį „užfiksuojantį“ kremą, kurio aktyvios medžiagos skverbiasi giliau į odą.

Norint įsigyti reikalingas „Bio Innovation“ priemones veido odos priežiūrai, išlaidauti neteks. „Kartais gamintojas gražioms produktų pakuotėms ar prabangiems kvapams skiria daug lėšų, dėl to pakyla ir produkto kaina. „Bio Innovation“ linija gaminama koncentruojantis ne į tai, o į gaminių sudėtį, todėl produktai siūlomi už mažą kainą. Visuomet renkantis sau tinkančią priemonę rekomenduoju žiūrėti į gaminio sudėtį, aktyviuosius ingredientus, o ne kainą“, – teigia A. Balkytė.

Konsultantė priduria, kad „Bio Innovation“ prekės tinkamos įvairaus amžiaus moterims, gyvenančioms skirtingais ritmais, užsiimančioms įvairiausia veikla, bet norinčioms išsaugoti savo odos sveikatą bei jaunystę natūraliomis sertifikuotomis priemonėmis. Klientės savo odą gali palepinti dieniniu ir naktiniu „Bio Innovation“ kremu, taip pat atrasti ekologiškas kūno priežiūros priemones, pajausti teigiamą augalų poveikį savo odai ir mėgautis subtiliais produktų aromatais.

„Bio Innovation“ kosmetikos ieškokite „Camelia“ vaistinėse ir internete www.camelia.lt.

Užsakymo nr.: PT_85934593