„Brandintą jautieną atradau tada, kai Lietuvoje apie tokią niekas dar nekalbėjo. Apie tokį dalyką išgirdau iš užsienyje gyvenančių sportininkų ir, kadangi baltymų mano dietoje turi netrūkti, o jautiena, kaip žinia, yra vienas geriausių baltymų šaltinių, pradėjau domėtis, kuo gi ta brandinta jautiena yra tokia išskirtinė. Pasirodo – brandinta jautiena yra skanesnė ir lengviau paruošiama nei šviežia mėsa. Ir kai pats tuo įsitikinau, nebesidairau atgal“, – tvirtai teigia Žydrūnas Savickas. „Todėl kai rinkoje pasirodė lietuviška „Feel the Beef“ brandinta jautiena, aš – patyręs vartotojas – iškart galėjau įvertinti jų aukštą kokybę ir dabar drąsiai sakau, kad nesirenku jokios kitos mėsos“, – pabrėžia garsus sportininkas.

Jautiena gerina jėgos rezultatus

Kalbėdamas apie savo mitybą, Žydrūnas Savickas dalijasi, kad jo maisto raciono pagrindą sudaro daržovės, ankštiniai produktai, žuvis; mėsą jis valgo ne kiekvieną dieną – 3–4 kartus per savaitę. Tačiau kai valgo, prioritetą teikia brandintai jautienai.

„Pirma, jautiena yra geriausias sportininkų pasirinkimas. Su galiūnų sporto kolegomis patys pastebėjome, kad jautiena lemia netgi pagerėjusios jėgos rezultatus. Nenuostabu – jautienoje yra kreatinfosfatų, o kreatinas vaidina vieną pagrindinių vaidmenų energijos gamyboje ir raumenų susitraukime. Pažįstu tokių vyrukų, kurie dėl tos priežasties laikėsi net jautienos dietos – valgė tik jautieną, ryžius ir daržoves“, – pasakoja stipriausias pasaulio žmogus Ž. Savickas.

Žydrūnas Savickas

Žymiai didesni raumenų susitraukimai, didinantys sprogstamąją jėgą, geresnis raumenų atsistatymas, mažesnis nuovargis, geresnis svorio prieaugis ir raumenų apimčių padidėjimas – tai tik keletas pagrindinių kreatino teikiamų naudų. Kaip minėjo Ž. Savickas, natūralaus kreatino yra būtent jautienoje. „O jei norisi natūralaus ir skanaus kreatino, reikia rinktis brandintą jautieną. Ji turi daugiau skonio ir jai paruošti reikia labai nedaug laiko – juk ką iš šviežios mėsos gali padaryti – nebent kotletus iš faršo kepti. O tai jau užtruktų ilgiau, nei norėtųsi“, – priduria savo vardo sporto klubų savininkas.

Kepsnius kepa tik pats

„Išsikepti brandintos jautienos kepsnį net man – žmogui, kuris nėra geriausias kulinaras pasaulyje (šypsosi) – labai paprasta. Kelios minutės ant vienos pusės, kelios ant kitos, ir štai – vakarienė paruošta! Sutaupytas laikas man labai svarbus – kadangi „Feel the Beef“ jautiena yra brandinama mažiausiai 30 dienų, tai reiškia, kad jos skonis jau yra labai ryškus, ir tam mėsos gabalui nebereikės nei prieskonių, nei marinatų, nei ypatingo garnyro. Aš renkuosi šviežias daržoves ir gerą steiką – tai skani ir sveika vakarienė, kuri neapsunkina net sportuojančių“, – dalinasi garsus vyras.

Žydrūnas Savickas

Žydrūnas Savickas sako, kad mėgstamiausias jo patiekalas – klasikinis T-Bone didkepsnis. Ir tik po jo rikiuojasi kiti – šonkauliukai, įvairūs maltiniai, žuvis. „Prisipažinsiu, esu bandęs išsikepti kepsnį iš šviežios jautienos – mėsa buvo kieta ir neįkandama kaip bato padas. Nepalyginsi su tuo, ką pasigaminu iš „Feel the Beef“ brandintos jautienos. O kadangi viskas yra jau supakuota porcijomis, tai dar patogiau tokiems, kaip aš, kurie skaičiuoja dienos kalorijas ir maistines vertes. Tiesa, tų „mažųjų“ kepsnių – po 500–600g – galiu ir porą suvalgyti – ypač, kai ruošiuosi varžyboms. Labai jau man skanu“, – šypsodamasis prisipažįsta stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas.

Užsakymo nr.: PT_85909075