Nes yra ir tokių, kuriems didelio skirtumo nėra, kuriems patinka bet kas, kad tik būtų pigiau ir jų negalima kaltinti. Ne visų skoniai ir pojūčiai yra vienodi ir patys geriausi daiktai, gaminiai ir paslaugos ne kiekvienam yra adresuoti. Kam pirkti brangų vyną, jei negali atskirti jo skoninių savybių? Nesu gerbėjas posakio „kam mokėti daugiau“, nes kai kuriais atvejais į jį atsakymas yra paprastas: noriu mokėti daugiau, kad turėti geriau, pajusti stipriau ir matyti ryškiau. Tačiau, žinoma, jei nejauti skirtumo, tikrai rinkis bet ką.

Bet aš jaučiu skirtumą. Pavyzdžiui, „Daumantų“ Karališka linija yra majonezas, kuriame yra keli dalykai, kurie man yra kritiškai svarbūs. Kiaušiniai, majonezo pagrindas (greta aliejaus) yra iš laisvai laikomų vištų. Jūs manote, nėra skirtumo tarp laisvai lakstančių ir tarp narvuose laikomų vištų kiaušinių? Yra. Maždaug toks pat, kaip tarp pavargusių namų iš sovietmečio ir tarp kokios erdvios vilos su pieva ir vaizdu į ežerą arba į vandenyną. Kaip jums atrodo, kurių gyventojai bus geresnės nuotaikos ir sveikesnės išvaizdos? Taigi.

„Daumantų“ Karališka linija

„Daumantų“ Karališkas majonezas neturi konservantų. Taip, konservantai padeda ilgiau produktą laikyti nesugedusį. Galima privaryti jų į kokį nors maistą tiek, kad galiojimo laikas sieks dvidešimt metų. Ar tikrai to norėtumėt? Ar geriau tiesiog nusipirkti tiek, kiek reikia šviežiau pagaminto?

Ir „Daumantų“ Karališkame majoneze yra naudojamos natūralios citrinų sultys. Jei manote, kad tai yra tas pats, kas sintetinė citrinų rūgštis, tai manykite iš naujo: net ant šaukštelio galiuko pakabinus lašelį majonezo – skirtumas akivaizdus ir aiškus. Citrinų sultys yra tai, kas yra geriausia tinka ir būtent todėl jas ten įmaišo.

Karališka versija visada yra ta, kurioje sudėti geriausi turimi produktai, be kompromisų ir be abejonių. Tiems, kas jaučia skirtumą. Tiems, kas skaito šį žurnalą.

Užsakymo nr.: PT_85902455