Naujoji prabanga

„linoo“ kuria kolekcijas tik iš kokybiškausio lino ir vilnos pluoštų, kokius tik pavyksta rasti. Įmonė brangiau moka už verpalus, bet renkasi juos tiktai ilgapluoščius ir pagamintus etiškuose ūkiuose. Naudojant parsivežtus verpalus, patys kuria audinius ir audžia juos pas save Lietuvoje, tam, kad žinotų, kokiomis sąlygomis gaunamas galutinis rezultatas.

Lininiai chalatai

Tai daug pasako apie šio prekės ženklo išskirtinę filosofiją.

„Mes esame sąmoningo vartojimo, namų kultūros ir lino tradicijos puoselėtojai, išsikėlę misiją tarnauti bei skleisti naująją prabangą (tylą, tuščią erdvę, kokybę ir ramybę). Skleisti kryptimi, kuri priimtina šiuolaikiniam ir ateities pasauliui.

Juk kiekvienas mūsų priimtas sprendimas ir vykdomas veiksmas yra simbolis mūsų moralinio suvokimo ir įsipareigojimo pasauliui bei kasdienybei. Niekada nenaudodami odos ar kailio, rinkdamiesi natūralias ar alternatyvias medžiagas, saugome ir gerbiame mūsų tradicijas, aplinką, gamtą ir pasaulį.

Lininiai chalatai

Įsigykime tiktai tai, ko mums išties reikia, arba tai, ką būtina atnaujinti. Vartokime tai, ką geriausio mums pavyksta rasti, atsižvelgiant į tai, kaip tas gaminys yra gaminamas. Vertinkime etišką gamybą ir ieškokim jos. Mėgaukimės tais daiktais, kurie yra gražūs ir naudingi, bet stenkimės įsigyti tai tik vieną kartą.

Garantuojame, pastebėsite, kad mūsų gaminiai išlaikys laiko išbandymus ir tarnaus jums tiek ilgai, kiek jiems leisite ir tai bus labai stilingas akcentas bet kuriuose namuose“, – apie naująją prabangą kalbėjo prekės ženklo „linoo“ įkūrėjai.

Staltiesė

Kodėl linas?

Ne vienam iš mūsų linas vis dar asocijuojasi su šiurkštumu. Visgi, tai buvo anksčiau, kai, greičiausiai, Lietuvoje augęs lino pluoštas dėl saulės trūkumo ir apdirbimo būdavo tamsus bei šiurkštus. Dabar tai – jau visame pasaulyje vertinama medžiaga, kuri yra naujoji moderni prabanga, apdirbama taip, kad lino gaminiai tampa lengvi, purūs, minkšti. O laikui bėgant jis tik minkštėja.

Pasak išskirtinio „linoo“ prekės ženklo įkūrėjų, linas ne tik padės įsileisti į namus autentiškumo, ramybės, bet ir natūralumo. Juk linas yra natūralus antiseptikas, tad jis neleidžia daugintis bakterijoms ir jas naikina. Būtent dėl to verta rinktis tokios medžiagos rankšluosčius, patalynę ir pan.

Rankšluosčių komplektas

Taip pat šiai medžiagai būdingos termoreguliacinės savybės – naudojant lino gaminius, kūnas lengvai kvėpuoja, palaiko pastovią temperatūrą. Be to, ši medžiaga labai greitai sugeria drėgmę. Dėl to lino gaminiai gali tapti neatsiejama kiekvienų namų dalimi.

Ilgaamžiška dovana

Renkant dovanas artimiesiems, visuomet svajojame tai, kad dovana būtų ne tik unikali, bet ir iš tikrųjų naudojama. Tokia dovana gali tapti specialiai jums atrinkti „linoo“ gaminiai, kurie taps nepamirštama dovana mamai, anytai, draugei, antrajai pusei – ir bet kuriam artimui žmogui, kuris vertina kokybę.

Merino vilnos pledukas

Jei ieškote malonios ir praktiškos smulkmenos, tam idealiai pasitarnaus „linoo“ rankšluosčių komplektai – galėsite pasirinkti net iš 8-ių skirtingų modelių ir 40 rūšių skirtingų audinių bei atspalvių.

Dabar kiekvienas iš mūsų namuose praleidžiame žymiai daugiau laiko, o jaukiais vakarais taip norisi įsisukti į švelnų pledą, atsiremti į pagalvėlę ir panirti į skaitomos knygos kuriamą pasaulį.

Tai tik keletas pavyzdžių, nes iš viso galite rinktis iš 25-ių skirtingų dizaino modelių pledų ir 50 skirtingų dizaino modelių pagalvėlių, kurie pagaminti iš aukščiausios kokybės lino bei vilnos.

Patalynė - linoo. Lova - IDDO.

„Taip pat šiuo metu itin populiaru dovanoti ekologiškus lino maišelius, kurie skirti laikyti daržoves/vaisius. Na, ir, žinoma, niekuomet neapsiriksite išrinkę staltiesę, chalatą ar patalynę.

Tai – dovanos, kurios tikrai bus panaudotos ir visuomet primins apie jus. O jei pasimetėte tarp mūsų siūlomų gaminių gausos, galite tiesiog įteikti „linoo“ dovanų kuponą. Patikėkite, dovanos gavėjas dar ilgai jums dėkos, nes dėl lino pamesti galvą ir jį įsimylėti – itin lengva“, – šypsosi išskirtinio lietuviško prekės ženklo įkūrėjai.

Dar daugiau dovanų idėjų rasite ČIA.

Užsakymo nr.: PT_85827093