Tailandas atsargiai žengia pirmą žingsnį atidarydamas šalį tarptautiniams lankytojams ir pradeda ilgą turizmo sektoriaus atsigavimo procesą. Tikslas yra atgaivinti šalies turizmo pramonę užtikrinant veiksmingą COVID-19 kontrolę ir prevencines priemones. Taikydama visus būtinus reikalavimus, kurie turi būti įvykdyti prieš patenkant į šalį ir būnant joje, Tailando vyriausybė siekia užtikrinti užsienio turistų saugumą ir gerovę jų viešnagės Tailande metu.

Turistinė viza (TR) yra dažniausiai išduodama viza, leidžianti būti šalyje daugiausiai 60 dienų ir jos gali prašyti visi keliautojai, nepaisant to, iš kur jie atvyksta. Be turistinės vizos, užsienio turistai gali keiptis dėl kitokių rūšių vizų. Specialioji turistinė viza (STV) skirta užsienio turistams, kurie nori pasilikti šalyje iki 90 dienų. Ją galima atnaujinti du kartus, tai reiškia, kad turistai gali būti šalyje iki 9 mėnesių. Be to, į Tailandą gali atvykti turintys O-A ar O-X tipo ilgalaikio buvimo vizas arba minėtų rūšių vizų pakartotinio atvykimo leidimą.

Keliautojai gali kreiptis dėl visų rūšių vizų. Kaip sakė Tailando viešosios sveikatos ministras, lankytojams iš mažos rizikos šalių bus išduodama tik specialioji turistinė viza. Taip pat lankytojai turi griežtai laikytis Tailando COVID-19 kontrolės priemonių ir turi būti pasirengę atvykę 15 dienų karantinuotis patvirtintame viešbutyje arba ligoninėje, veikiančioje kaip karantino vieta. Be to, privaloma turėti bent 100 000 USD vertės sveikatos draudimą. Daugiau apie medicininį draudimą skaitykite čia.

Keliautojai gali kreiptis dėl vizos tiesiai į savo vietinę Tailando ambasadą.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie keliones Tailande, apsilankykite https://thecoloursofthailand.com

Kreipkitės į Karališkąją Tailando ambasadą.

Karališkoji Tailando ambasada, Kopenhaga, Danija

www.thaiembassy.dk

#BackToThailand


Užsakymo nr.: PT_85792055