Odą itin saugo natūrali kosmetika

Anot specialistės, pirmas žingsnis gražios odos link – tinkama jos priežiūra. Veidą rekomenduojama valyti ir prausti švelniai, nes dirginimas pagreitina senėjimo procesą. Pastebima, kad jį pagreitina ir netinkama kosmetika, pavyzdžiui, geliančios, deginančios ar kitaip odą dirginančios priežiūros priemonės.

„Dėl šios priežasties klientus visuomet skatiname atkreipti dėmesį į veido odos priežiūros priemonių sudėtį. Kosmetikos priemonėse esančios natūralios medžiagos nepažeidžia odos barjero, nedirgina odos. Pavyzdžiui, rekomenduoju tik „Camelia“ vaistinėse parduodamus natūralios receptūros „Bio Balance“ kosmetikos linijos produktus odai. Jie užtikrina intensyvesnį drėkinimą, regeneraciją bei apsaugą. „Bio Balance“ gamyboje nenaudojami sulfatai, parabenai ar kitos agresyvios medžiagos“, – akcentuoja vaistininkė.

BioBalance

S. Izmalkova priduria, kad kasdienėje odos priežiūroje itin svarbu nepamiršti ir tinkamo odos drėkinimo. Tai ypač aktualu sulaukus brandaus amžiaus, nes pastebima tendencija, kad kuo oda brandesnė, tuo ji labiau linkusi išsausėti. Drėkinančios veido priežiūros priemonės padeda sulaikyti odoje vandenį ir suteikia jai jaunatviškesnę išvaizdą: „Visa tai pasiekti padeda klienčių labai mėgiamas jauninantis kremas odai „Bio Balance Derma-Age“. Ši kosmetikos priemonė kovoja su odos išsausėjimu, mažina nuovargio požymius. Sudėtyje esantis nikotinamidas suvienodina odos atspalvį, mažina tamsias dėmes, o granatų vaisių ekstraktas neutralizuoja laisvuosius radikalus, drėkina ir saugo nuo išsausėjimo.“

Patamsėjusiems paakiams ir problemiškai odai

„Žvaliau atrodyti gali padėti ir tamsią paakių odą skaistinantis kremas „Bio Balance“. Ši priemonė skirta visų tipų odai, o sudėtyje esantis vitaminas C stabdo senėjimo procesus, išlygina odos atspalvį, mažina nuovargio ženklus, šviesina ir mažina pigmentines dėmes. Paakių zona dažnai būna jautri, todėl priemonė papildyta uždegimus, alergines reakcijas mažinančiu alantoinu bei odą maitinančiu ir minkštinančiu taukmedžio sviestu“, – natūralių ingredientų poveikį pabrėžia vaistininkė.

BioBalance

Ji priduria, kad riebią ir problemišką odą turinčioms moterims išsigelbėjimu gali tapti valomasis kremas „Bio Balance Dermasebum“. Jame esantis cinko gliukonatas mažina odos blizgesį, suteikia jai matiškumo, mažina išsiplėtusias poras. Kitos dvi ne ką mažiau svarbios kremo sudėtinės dalys – odą drėkinantis, atsinaujinti skatinantis pantenolis bei šviesinantis ir odos spalvą lyginantis vaisių ekstraktas.

„Bendradarbiaujant su Europos ir JAV laboratorijomis, „Bio Balance“ kosmetikos produktai yra praturtinami vitaminais, mineralais, žolelių ekstraktų deriniu. „Camelia“ vaistinėse galima įsigyti ne tik kosmetikos veido odai – skaistinančių, jauninančių, valomųjų ar raminamųjų kremų ir prausiklių, bet ir pirkėjų itin pamėgtų „Bio Balance“ plaukų priežiūros produktų. „Bio Balance“ rūpinasi ir kūno priežiūra – šioje kosmetikos linijoje galima rasti kremų rankoms, balzamo pėdoms ir kremo nuo strijų“, – sako S. Izmalkova.

BioBalance

Odos priešai

Vaistininkės teigimu, papildomai gražinti odą galima tinkamai maitinantis ir sportuojant. Valgant daug šviežių vaisių ir daržovių galima atitolinti ankstyvą odos senėjimą, o reguliariai sportuojant – pagerinti kraujotaką ir sustiprinti imuninę sistemą. O tai, pasak vaistininkės, gali suteikti odai jaunatviškesnę išvaizdą.

Veido odą išvagoti raukšlėmis gali ir dažnas tų pačių mimikų kartojimas.

Norėdami džiaugtis skaisčia ir jaunatviškai atrodančia oda, žmonės taip pat turėtų atsisakyti žalingų įpročių –sendinančio rūkymo ir alkoholio, o būnant saulėje visuomet pasirūpinti apsauginiu kremu arba deginimąsi pakeisti savaiminio įdegio kremu.

„Bio Balance“ produktus rasite čia.

Ieškokite „Camelia“ vaistinėse.

Užsakymo nr.: PT_85668109