Tam, kad šventinis laikotarpis nevirstų chaotišku bėgimo maratonu, PirkEU paruošė jums gidą, kaip tapti tikrais dovanų pirkimo ekspertais!

1 žingsnis. Dovanų pirkimas užsienio el.parduotuvėse. Laikotarpį teks pasitikti pandemijos fone, tad ir Kalėdinio pasiruošimo tendencijos pradeda keistis. Vis daugiau žmonių dovanų ieško ir jas perka internetu.

Juk vos per keliasdešimt minučių galima „apibėgti“ keliolika skirtingų parduotuvių, lengvai palyginti prekių kainas ir atrasti geriausią variantą.

Dar vienas labai svarbus pliusas - galimybė atrasti prekes geresnėmis kainomis ir taip sutaupyti. Juk perkant internetu tavęs neberiboja valstybių sienos, tad tas pačias prekes, tačiau dažnu atveju, žymiai geresnėmis kainomis galima įsigyti iš internetinių parduotuvių visoje Europoje.

Pirkeu platformos, teikiančios prekių pristatymo iš užsienio internetinių parduotuvių, paslaugą, vadovas Tomas Bacys pasakoja, kad kiekvienais metais pastebi tendenciją, jog siuntų skaičius iš užsienio šventiniu laikotarpiu stipriai išauga.

PirkEU nuotr.

„Mūsų klientai, naudodami Pirkeu platformą turi galimybę įsigyti prekes net ir tose užsienio parduotuvėse, kurios neturi pristatymo į Lietuvą. Turint galvoje, kad daugelį prekių užsienyje galima įsigyti pigiau, visiškai natūralu, kad prieššventiniu, laikotarpiu vis daugiau ir daugiau klientų siunčiasi dovanas būtent iš užsienio.”

2 žingsnis. Akcijų „užgaudymas“. Tikri kalėdinių dovanų pirkimo žinovai dalinasi, kad yra du itin piniginei palankūs laikotarpiai, kada verta pirkti dovanas: rudens išpardavimai ir „Juodojo penktadienio“ dienos.

Rudens išpardavimai puikiai pasitarnaus, jei dovanoms planuojate firminius laikrodžius, šalikus, kvepalus ar įvairius aksesuarus. Rudens nuolaidos, kai kuriose užsienio internetinėse parduotuvėse, pavyzdžiui Zalando.de, Mark&spencer.co.uk, Dress-for-less.co.uk jau prasidėjo, o kitur planuojamos greitu metu, tad nepraleisk!

Tuo tarpu „Juodojo penktadienio“ nuolaidos, dar kitaip žinomos kaip „Black Friday“ šiais metais vyks lapkričio 27 d. Dalis parduotuvių, tokių kaip amazon.de organizuoja ir išankstines „Black Friday“ nuolaidas, tad galima puikių pasiūlymų rasti jau dabar.

Užsienio internetinėse parduotuvėse šie išpardavimai būna itin įspūdingi – nuolaidos kartais siekia net iki -90%. Pirkeu savo Facebook ir Instagram paskyrose nuolat dalinasi geriausiais išpardavimų pasiūlymais, tad juos atrasti itin paprasta.

3 žingsnis. Dovanų tendencijų išmanymas. Jau žinome kaip ir kada ieškoti dovanų. Bet lieka pagrindinis klausimas – ką dovanoti? Tad paruošėme jums laukiamiausių šių metų dovanų gidą!

Ką Kalėdoms sau dovanotų moterys?

Siurblys robotas. Pastarųjų metų top prekė, palengvinanti tvarkos palaikymą kiekvienuose namuose! Šių siurblių itin geromis kainomis Pirkeu rekomenduoja pasidairyti Saturn.de, Otto.de ir Cdiscount.com parduotuvėse.

PirkEU nuotr.

Belaidės ausinės. Viena iš populiariausių prekių šiuo metu. Puikiai tinkanti tiek darbo reikalams, tiek aktyviam laisvalaikiui. Jei Lietuvoje geros kokybės ausinės vis dar atrodo kiek per brangios, tikrai puikių pasiūlymų gali rasti tokiose parduotuvėse, kaip Morele.net ar Saturn.de.

Plaukų priežiūros prietaisai. Nuo plaukų tiesinimo žnyplių iki dailių garbanų formuotojų. Siūlome pasižvalgyti Mediamarkt.de ar Cdiscount.com.

Pasitaiko, kad parduotuvės nesiunčia prekių į Lietuvą, ar jas siunčia labai brangiai, bet tai jau nebėra problema, kadangi tokiu atveju norimas prekes galima atsisiųsti per Pirkeu platformą.

Ką Kalėdoms sau dovanotų vyrai?

Žaidimų konsolės ir video žaidimai. Tai tikrai pažadins tą berniukišką džiaugsmą išpakavus dovanas! Įspūdingos kompiuterinių žaidimų įrangos ir priedų tikrai verta pasižvalgyti Game.co.uk, Menkind.co.uk, Alternate.pl

PirkEU nuotr.

Laikrodžiai. Išmanieji laikrodžiai jau kelis metus išlieka populiarumo viršūnėje. Funkcionalūs ir kartu elegantiški, tad tikrai viena trokštamiausių vyrų dovanų! Itin aukštos kokybės laikrodžius populiaru pirkti Vokietijos bei Prancūzijos internetinėse parduotuvėse, tokiose kaip Sportcheck.de, Otto.de ar visų pamėgtame Decathlon.fr.

Dronai. Tinkantis tiek įvairios video medžiagos kūrimui naujiems projektams, tiek brangių akimirkų įamžinimui. Cdiscount.com, Galaxus.de gausu nuolaidų, tad naujų dronų gali rasti net 40% pigiau!

Štai tokie paprasti, bet piniginei bei laiko taupymui itin naudingi Pirkeu patarimai. Žinant šiuos kelis kalėdinio apsipirkimo triukus, pasiruošimas šventėms tikrai nepavirs streso ir chaoso tandemu.

Tad pirmyn! Pasitikime šias Kalėdas būdami tikrais dovanų pirkimo ekspertais!

Užsakymo nr.: PT_85666433