Puikūs rezultatai, atvėrė galimybę plėstis

25 metus rinkoje sėkmingai dirbančios UAB „Autofortas“ dukterinė įmonė UAB „Autofortas motors“ 2017 metais įsteigė „Hyundai“ atstovybę Kaune (adresu 9-ojo Forto g. 47). Per pirmuosius metus atstovybė parodė puikius rezultatus. 2018 ir 2019 metais UAB „Autofortas motors“ netgi buvo išrinkta geriausia „Hyundai“ atstovybe Baltijos šalyse. Šių metų vasario mėnesį duris atvėrė nauja „Hyundai“ atstovybė Klaipėdoje (adresu Svajonės g. 40).

„2020 m. pradžioje mūsų bendrovė įsigijo automobilių pardavimo ir techninio aptarnavimo saloną Vilniuje, P. Žadeikos g. 1B. Deja, COVID-19 pandemija stipriai pakoregavo mūsų plėtros planus, ir Vilniaus „Hyundai“ atstovybės atidarymą teko atidėti. Šiandien, nežiūrint į kylančią antrąją pandemijos bangą, mes nusprendėme įvykdyti savo pažadus ir atidaryti „Hyundai“ atstovybę Vilniuje“, – apie iššūkius salono atidarymo dieną kalbėjo UAB „Autofortas motors“ direktorius Andrius Čiuprinskas.

„Hyundai“ atstovybė

Atidarius atstovybę Vilniuje, įmonė ženkliai sustiprino „Hyundai“ prekės ženklo atstovo pozicijas Lietuvoje ir nuo šiol gali aptarnauti visus esamus bei naujus klientus mūsų šalyje.

Stilingesnis, saugesnis ir ekonomiškesnis – naujasis „Hyundai i30“

Naujo salono atidarymo metu buvo pristatytas atnaujintas „Hyundai i30“ modelis. Naujasis „i30“ išsiskiria savo moderniu, drąsiu dizainu, geriausiomis savo klasėje saugos funkcijomis, pažangiomis jungiamumo technologijomis ir optimalia 48 V hibridine versija, didesniam efektyvumui pasiekti. Šis miesto automobilis tapo dar patrauklesnis, vertinantiems šiuolaikiškumą, inovacijas, patogumą bei tvarumą.

Elektrifikuotas 48 V hibridinis modelis sumažina išmetamo CO2 kiekį, padidindamas degalų efektyvumą. 48 V hibridinį modelį galima rinktis su 7-ių laipsnių automatine dvigubos sankabos pavarų dėže (DCT), 1,0 T-GDI arba 1,5 T-GDI benzininiu varikliu arba 1,6 CRDi dyzeliniu varikliu.

„Hyundai“ atstovybė

Atnaujintas dizainas ir techninė įranga

Naujojo „i30“ automobilio priekis platesnis ir modernesnis. Atnaujintos trimatės priekinės grotelės yra platesnės ir pabrėžia modelio sportiškumą. Žibintų dizainas taip pat atnaujintas ir turi V formos LED dienos šviesas.

Naujasis „Hyundai i30“ pasipuoš naujo dizaino 16 ir 17 colių aliumininiais ratais.

Automobilį galima rinktis vieno iš trijų kėbulo tipų: hečbeką, universalą arba 5 durų kupė.

Taip pat galite pasirinkti ir sportišką „N Line“ apdailą, kuri yra įkvėptą sportinės „i30 N“ versijos. Visai „Hyundai i30“ šeimos gamai taikoma 5-erių metų garantija be ridos apribojimo.

Galimybė valdyti automobilį su mobiliu įrenginiu

Įdiegę telefone „Bluelink®“ programėlę, galite nuotoliniu būdu užrakinti ir atrakinti savo „i30“ ir surasti savo automobilį, kai neprisimenate, kur tiksliai jis pastatytas. Taip pat programėlė atsiųs jums įspėjimą, jeigu kas nors mėgins įsilaužti. O jei norėsite sužinoti, ar oro slėgis padangose yra tinkamas ir ar gerai veikia stabdžių sistema, programėlė iškart jums atsakys.

„Hyundai“ atstovybė

Naujausi automobilių modeliai – didžiausioje „Hyundai“ atstovybėje Lietuvoje

UAB „Autofortas motors“ naujas modernus automobilių pardavimo ir techninio aptarnavimo centras spalio 29 dieną įsikūrė Vilniuje, P. Žadeikos g. 1B, šalia Ukmergės plento. Bendras autosalono plotas sudaro 2850 kv. m., iš kurių daugiau, nei 600 kv. m. skirta automobilių ekspozicijai. Vienu metu autosalone bus galima susipažinti ir išbandyti visus naujausius „Hyundai“ automobilių gamos modelius. Klientai šiuo metu turi išskirtinę galimybę pasirinkti net iš keturių skirtingų variklio išpildymo variantų: benzininio, dyzelinio, hibridinio ar pilnai elektrinio.

Kitame pastato plote įrengtas modernus servisas. Automobilių priežiūrai ir aptarnavimui čia naudojama aukščiausius gamintojo reikalavimus atitinkanti įranga, paslaugas teikia profesionalūs, aukštos kvalifikacijos specialistai, kurie yra apmokyti dirbti pagal „Hyundai“ prekės ženklo keliamus reikalavimus.

Įmonės vadovas A. Čiuprinskas žada, kad naujoji atstovybė papirks klientus profesionaliu aptarnavimu, maloniu bendravimu ir patraukliomis nuolaidomis salono atidarymo proga.

Įmonė šiuo metu atstovauja „Hyundai“, „Suzuki“, „Isuzu“, „Ssangyong“ prekės ženklus, tačiau dar šiais metais savo asortimentą planuoja papildyti dar vienu nauju prekės ženklu. Koks tai automobilių gamintojas? Įmonė palieka intriga ir nutyli, tačiau pažada, kad naujiena lietuviams bus maloni.

Užsakymo nr.: PT_85602447