Pastebima, kad vis daugiau žmonių rudens atostogų Lietuvoje metu nusprendžia pasilepinti prabangiame viešbutyje. Viena iš to priežasčių – šiemet, gerokai kritus atvykstančių užsienio turistų skaičiui, sumažėjusios kainos aukščiausios kategorijos viešbučiuose. Ne išimtis ir Vilniaus Senamiesčio širdyje įsikūręs viešbutis PACAI.

Viešbutis Pacai

„Siekiame sudaryti galimybę kiekvienam pabėgti nuo rutinos, palepinti save gurmaniškais potyriais ir elegantiška prabanga. Parengėme specialius ilgojo savaitgalio pasiūlymus, kurie galios nuo spalio 29 dienos iki lapkričio 9 dienos“ – sako viešbučio PACAI vadovė Rūta Pulkauninkaitė-Macikė.

Viešbutis Pacai

Pasiūlymą „Atgauk jėgas“ sudaro trys nakvynės viešbutyje dviem asmenims su pusryčiais bei apsilankymas saunoje. Pasiūlymą „Karališkas savaitgalis“ sudaro dvi nakvynės viešbutyje dviem asmenims su pusryčiais, apsilankymas saunoje bei gurmaniška trijų patiekalų vakarienė restorane MUROS (ji gali būti patiekta ir į kambarį už papildomą mokestį). Abiejų pasiūlymų kaina tokia pati – 299 Eur.

Viešbutis Pacai

„Buvimas turistu savoje šalyje ar savame mieste – vadinamasis staycation – vis populiarėja. Dar iki pandemijos lietuviai užėmė penktą vietą pagal svečių viešbutyje skaičių. Žinoma, dabartinė situacija šiek tiek koreguoja tokių atostogų rutiną.

Viešbutis Pacai

Vietoje kultūrinių renginių dažniau tyrinėjamas miestas, lankomasi parkuose, mėgaujamasi buvimu dviese prabangioje aplinkoje ar tiesiog galimybe netrukdomam skaityti knygą lovoje, lepintis vonia, SPA procedūromis“ – pasakoja viešbučio PACAI vadovė.

Viešbutis Pacai

Ji taip pat atkreipia dėmesį į tai, kad viešbutyje taikomos aukščiausio lygio saugumo procedūros. Tarp svečių viešnagių kambariai bent 24 valandas laikomi tušti ir gerai dezinfekuojami bei išvėdinami, visos viešosios erdvės valomos kas dvi valandas ir nuolat vėdinamos, dezinfekcinis skystis pastatytas prie kiekvieno įėjimo bei kambariuose, personalas dėvi apsaugines kaukes, restorane – ir pirštines, atvykstantiems į darbą matuojama temperatūra. Papildomos dezinfekcinės priemonės taikomos SPA zonoje, taip pat ribojamas svečių skaičius joje.

Viešbutis Pacai

„Panašu, kad laikotarpis iki pavasario gali būti sudėtingas ir įtemptas bei reikalaujantis daug jėgų: bus įvedami nauji ribojimai, vėl teks daugiau dirbti namuose, tikėtina – kartu su nuotoliniu būdu besimokančiais vaikais. Tad kviečiu išnaudoti ilgąjį rudens savaitgalį poilsiui. Juolab psichologai pabrėžia, kad net ir kelioms dienoms pakeitus aplinką, galima puikiai persikrauti, ženkliai pagerinti emocinę būseną ir pasisemti naujų jėgų“ – reziumuoja Rūta Pulkauninkaitė-Macikė.

Užsakymo nr.: PT_85590727