„Bio Innovation“ – mažų kainų vaistinių tinklo „Camelia“ užsakymu Prancūzijos laboratorijose sukurta kosmetika, turinti ekologiškumą patvirtinančius „ECOCERT GREENLIFE“ ir „COSMOS“ sertifikatus. Tik „Camelia“ tinklo vaistinėse parduodama „Bio Innovation“ kosmetika išsiskiria tuo, kad 99 proc. produktų sudėtinių dalių yra išgaunama iš ekologiškuose ūkiuose užaugintų augalų. Tad šie produktai yra skirti moterims, ieškančioms kokybiškos ir patikimos kosmetikos už mažą kainą.

Daugiausiai pagyrų – serumui

„Bio Innovation“ kosmetikos liniją apima produktai nuo micelinio losjono iki rutulinio dezodoranto. Ne viena „Camelia“ vaistininkė akcentuoja, kad kone daugiausiai klienčių pagyrų pelnęs yra patempiamasis serumas veidui.

„Šis serumas mažina nuovargio veide požymius, pagražina odos tekstūrą, sulygina spalvą, patempia, – pasakoja vaistininkė Sigita.

– Kuri moteris nenori atrodyti, gražiau, jauniau, jaustis savimi labiau pasitikinti? Net jei klientės ir neprisipažįsta, kad nori pasiekti šiuos tikslus, ieškančioms kokybiškos kosmetikos ir nenorinčioms išlaidauti, labai dažnai pasiūlau šį serumą. Iš savo klienčių dar negirdėjau, kad kuri nors būtų nusivylusi. Priešingai – išbandžiusios ateina įsigyti dar ir parekomenduoja draugėms.“

Ekologiška kosmetika už mažą kainą

„Camelia“ klientės, atradusios „Bio Innovation“ serumą, išbando ir kitus šios linijos produktus: micelinį losjoną, lyginamąjį kremą biustui, intymios higienos gelį, rutulinį dezodorantą, kūno pienelį, paakių serumą, dušo putas, naktinį ir dieninį kremus veidui bei balzamą lūpoms.

„Bio Innovation“ nuotr.

Bio Innovation“ produktų išskirtinumas – tai ekologiška, bet nebrangi kosmetika. „Be to, pavyzdžiui, klientės, išbandžiusios kasdienius kremus, nemato skirtumo tarp anksčiau naudotų brangių kremų. Iš

tiesų, kiek teko lyginti, „Bio Innovation“ kremų sudėtis yra labai panaši į kremų, kurie kartais kainuoja net du kartus brangiau“, – pastebi vaistininkė S. Izmalkova.

Daug žmonių, užsukusių į vaistinę, teiraujasi ir stebisi, kodėl šios kosmetikos kaina tokia maža. „Laboratorijos, kurioje yra sukurta ši kosmetika „Laboratoires LEBEAU France“ vizija – nekurti prabangių pakuočių ar buteliukų, brangios marketingo ir reklamos kampanijos. Prioritetu jie laiko gerą produkto sudėtį, kokybę ir ekologiškumą, todėl šios kosmetikos kaina yra mažesnė nei kitų gamintojų produktų“, – aiškina vaistininkė S. Izmalkova.

Turinčios normalią ir sausą odą gali būti ramios

Tai, kad „Bio Innovation” kosmetika veikia, bet tuo pačiu yra ir draugiška piniginei, gali paliudyti daugybė grįžtančių „Camelia“ klienčių. „Moterys išbando vieną ar kelis produktus ir netrukus grįžta įsigyti visos linijos. Tada ateina jų draugės, giminaitės ar kolegės, norinčios išbandyti kokybišką, bet nebrangią kosmetiką“, – sako „Camelia“ vaistininkė S. Izmalkova.

„Bio Innovation“ nuotr.

„Bio Innovation“ produktų sudėtyje galima rasti natūralaus taukmedžio sviesto, nerafinuoto argano ir makadamijų riešutų aliejaus, bambukų ekstrakto, rožių žiedų hidrolato, kininių simsodijų aliejaus. Visi „Bio Innovation“ produktai yra be silikonų, sintetinių dažiklių, mineralinių aliejų bei parabenų.

Natūrali produktų sudėtis užtikrina, kad nereikės nerimauti dėl agresyvių ingredientų, galinčių sukelti nemalonias reakcijas ar pojūčius. Ši kosmetika yra skirta, bet kurio amžiaus moterims, turinčioms normalią ar į sausumą linkusią odą.

„Bio Innovation“ ypatingomis kainomis rasite čia.

Kosmetikos įsigyti galite „Camelia“ vaistinėse.

Užsakymo nr.: PT_85542947