Neutralūs atspalviai gyvenamajame kambaryje

Kaip ir praėjusiais metais, šį rudenį vyrauja balta, pilka, juoda spalvos ir mediniai baldai. Praktiškiausia spalva dėl universalumo būtų juoda arba balta, nes prie šių spalvų galima pritaikyti visas kitas spalvas ir atspalvius. Jeigu kambario sienos yra šviesios spalvos, tikrai galima rinktis tamsesnio atspalvio, juodus arba tamsiai rudus medinius baldus. Prie ryškesnių sienų, priešingai, tiks šviesūs baldai, pasižymintys aiškiomis linijomis ir funkcionalumu. Jie suformuos modernų interjerą, kuriam bereikės kelių individualesnių akcentų.

Interjero tendencijos rudenį

Medžio gyvybė miegamajame

Mediniai baldai ypač populiarūs miegamuosiuose, nes teikia buvimą gamtoje primenančius pojūčius. Pasirinkę tarpusavyje derančius ąžuolinius miegamojo baldus – lovą, naktinę spintelę ir drabužių spintą – sukursite ypač jaukią ir ramią atmosferą, kuri yra svarbi norint gerai išsimiegoti. Tamsaus medžio baldai puikiai tiks didesniuose kambariuose – tamsiai ruda lova bus pagrindinis miegamojo elementas, kuris dominuos interjere, nesvarbu, ar jis būtų taip pat tamsokos, ar neutralios spalvos.

Interjero tendencijos rudenį

Tekstilės spalvos tinka prie visko

Jei namams pasirinkote neutralių tonų baldus, galite ieškoti spalvingos, įvairiausiais raštais margintos tekstilės. Kiekviename gyvenamajame kambaryje tiks mielas pledukas, į kurį galėsite susisupti po ilgos darbo dienos – jausitės ypač saugiai. Ryškių tonų dekoratyvinės pagalvės viduje išlaikys vasaros nuotaikas, atsispindinčias interjere, nors lauke jau lietingi orai. Dizaino kūrimo požiūriu naujumo įspūdį sukursite derindami įvairius geometrinius raštus ir ryškiaspalvius piešinius. Įvairaus dydžio ir storio formos bei linijos interjerui suteiks modernumo ir skandinaviško stiliaus.

Interjero tendencijos rudenį

Niekutis prie niekučio

Nors labai paplitusi nuomonė, jog maži daiktai ir daikčiukai tik užima vietą namuose, iš tikrųjų skaičius nėra svarbus – svarbiausia kiekvienam daiktui skirti jo vietą namuose. Dekoratyviniai elementai suteikia kambariui individualumo ir stilingumo, kurį taip pat galima kurti naudojant kitus interjero elementus. Pavyzdžiui, žvakės ir žvakidės – ne tik funkcionalūs daiktai, bet ir dizaino elementas. Be to, visai nepagalvojame, kad, pavyzdžiui, šviestuvų gaubtus galima rinktis pačius įvairiausius, ne tik įprasto balto stiklo. Jei viename iš kambarių yra tuščia siena, kurią reikėtų kažkaip užpildyti, puikus sprendimas gali būti įrėmintos nuotraukos. Rėmelius rinkitės tos pačios spalvos, bet skirtingo dydžio, o prieš pakabindami pasibraižykite ant popieriaus planą ir suraskite kiekvienai nuotraukai ir rėmeliui tinkamiausią vietą.

Interjero tendencijos rudenį

Užsakymo nr.: PT_85526667