Jei kyla klausimų, ar sportiniai bateliai vis dar madingi, žinokite, kad jie jau seniai tapo klasika. Kol orai vis dar džiugina, o gatvių neskalauja lietus, derinkite juos prie paltų, kelnių ar net dailiausių suknelių. O tam, kad investicija būtų protinga ir ilgaamžė, rinkitės kokybiškus, minimalistinio dizaino sportinius batelius, kurie bus nepavaldūs nei laikui, nei sezonui.

Kur tik bepasisuksi šį rudenį – masyvius aulinius batus pamatysi ant kiekvienos stileivos kojų. Ypatingai šį sezoną madingi suvarstomi auliniai batai storais padais ar net platformomis, kartais net primenantys karininkų aulinius. Tai puikus pasirinkimas ir toms, kurios nori atrodyti aukštesnės, bet investuoti į aukštakulnius neketina. Tokio stiliaus batų gausu naujoje „Tommy Hilfiger” rudens kolekcijoje, tad užsukus į „StepTop” parduotuvę, išsirinkti mylimiausius tikrai nebus labai lengva, mat norėsis visų! Masyvūs auliniai batai ne tik tiks prie įvairių derinių, bet ir bus labai universalūs – su tokio tipo batais nebijosite vaikščioti ir gamtoje.

Armitana nuotr.

Šį sezoną siūlau atkreipti dėmesį ne tik į juodos spalvos batus, bet ir į tokius, kokių iš pirmo žvilgsnio bijotumėt - baltus! Patikėkit manim, baltos spalvos batai tikrai nėra tokie nepraktiški kaip jums gali atrodyti. Jie lengvai valomi bei prižiūrimi, o drabužių deriniuose atrodo labai efektingai! Tokios spalvos batus siūlau derinti ne tik su klasikinėmis kelnėmis ar džinsais, bet ir mėgstamomis suknelėmis ir sijonais. Rinkitės baltus lygiapadžius, aulinukus, ilgaaulius ar aukštakulnius – tikrai neliksite nepastebėta.

Dar vienas sezono topas, taip pat jau tapęs klasika – kaubojiško stiliaus auliniai batai. Tokie batai puikiai atrodo avimi prie romantiško stiliaus suknelių, o rudenį taip pat gerai atrodys ir prie plačių ilgų paltų. Jei kiek bijote eksperimentuoti, rinkitės klasikinius variantus masyviais kulnais ir kiek smailintomis nosimis. Taip turėsite kaubojišką stilių primenantį apavą, tinkantį kiekvienai progai. Taip pat siūlau atkreipti dėmėsį ne tik į lygios odos batus, bet ir krokodilo odos imitacijas ar lakuotą odą – tai itin stilingi rudens variantai!

Armitana nuotr.

Renkantis batus, labai svarbu nepamiršti ir kitų rudens aksesuarų – rankinių. Kadangi mūsų gyvenimo tempas tampa vis greitesnis, labai svarbu atkreipti dėmesį į aksesuarus, kurie tik dar labiau palengvina kasdieną. Rinkitės mažesnes rankines su papildomomis ilgomis rankenomis, kurios leis jas persimesti per petį ir atlaisvinti rankas. Taip pat atkreipkite dėmesį į madinguosius „belt bags” arba kitaip – rankines-diržus, kurie puikiai papildys kiekvieną derinį ir talpins reikalingiausius jūsų daiktus. Na, o jei esate iš tų moterų, kurios su savimi nešiojasi visą savo gyvenimą, atkreipkite dėmesį į stilingas „Tommy Hilfiger” kuprines, kurių ne vieną variantą rasite „StepTop” parduotuvėse.

Užsakymo nr.: PT_85472777