Jeigu klaipėdiečiai man patikės Seimo nario mandatą, sąžiningai tarnausiu Lietuvai kaip tai dariau ir iki šiol- įnešiu savo indėlį sutelkdamas bendraminčius bendram tikslui - augančiai ir stiprėjančiai, saugiai, gražiai ir klestinčiai Lietuvai, jos žmonėms bei mano gimtajai Klaipėdai.

Klaipėda visada buvo, yra ir bus mano gimtinė. Bet kokiame pasaulio krašte, kur tik likimas mane buvo nubloškęs, aš visada žinojau, kad mano namai yra Klaipėdoje. Čia mano tėvų namai.

Arvydas Pocius

Gimiau ir užaugau Melnragėje. Šiandien Klaipėdą matau kaip gražų bei perspektyvų miestą. Juk tai – Lietuvos vartai į pasaulį. Klaipėda turi dar daug neišnaudotų galimybių, kurias būtina išnaudoti. Šio miesto ateitis – ne vien savivaldos rankose. Klaipėdai reikalinga nauja vizija, reikia daugiau iniciatyvų ir jėgos, kuri privalo atkeliauti iš mūsų valstybės. Manau, kad prie Klaipėdos gerovės kūrimo ir aš galėsiu prisidėti.

Arvydas Pocius

Kalbant apie Klaipėdos miesto ateitį, yra būtinas naujas strateginis uosto planas atspindintis Lietuvos, kaip ES ir NATO narės poreikius. Taip pat, Klaipėdos universitetui privalome skirti daugiau dėmesio – tai yra unikalus jūrinės valstybės universitetas, kuriame ruošiami jūrinių mokslų specialistai. Universitetas turi tapti viso Lietuvos Vakarų regiono mokslo ir inovacijų centru, patraukliu ne tik Lietuvos, bet ir užsienio šalių studentams bei mokslininkams. Be abejonės, Klaipėdai reikia ir daugiau investicijų, kurios sukurtų naujas darbo vietas. Tik tokiu būdu jaunimas baigęs mokslus norės čia likti ir kurti savo gyvenimus. Būtina spręsti svarbų klausimą- susigrąžinti mūsų buvusius abiturientus po studijų vakarų valstybių universitetuose ir tapo puikiais specialistais bei liko gyventi ir dirbti užsienyje. Susigrąžinkime juos į Klaipėdą.

Būsiu dėkingas, jei balsą atiduosite už mane – Nr. 31 TS-LKD sąraše.

Mes galime daug pakeisi, tik nebūkime abejingi. Duokime Klaipėdai ir Lietuvai daugiau jėgos!

Politinė reklama apmokėta iš TS-LKD kandidato Danės rinkimų apygardoje NR.19 Arvydo Pociaus politinės kampanijos sąskaitos

Užsakymo nr.: PT_85436869