„Tai, kad „Bio Innovation” kosmetika veikia, bet tuo pačiu yra ir draugiška piniginei, gali paliudyti daugybė grįžtančių mano klienčių. Moterys išbando vieną ar kelis produktus ir netrukus grįžta įsigyti visos linijos. Tada ateina jų draugės, giminaitės ar kolegės, norinčios išbandyti kokybišką, bet nebrangią kosmetiką“, – sako „Camelia“ vaistininkė Sigita Izmalkova.

Jai pritaria ir vaistinėje sutikta Nijolė, kuri neseniai išbandė „Bio Innovation” dieninį bei naktinį veido kremus ir grįžo į „Camelia” vaistinę įsigyti dar.

„Prieš kelis mėnesius atėjau į vaistinę nusipirkti veido kremo ir pasiteiravau vaistininkės bent šiek tiek mažiau kainuojančio, tačiau ne prastesnio už iki šiol naudotą. Tada ir išgirdau apie „Bio Innovation”. Nustebino tai, kad kremo sudėtis tokia gera, o kaina – tikrai mažesnė, nei buvau iki šiol įpratusi mokėti, – įspūdžiais dalijosi klientė.

– O ir pats kremas labai patiko. Nepastebėjau didelio skirtumo lyginant su kitais, brangesniais. Oda tokia pat minkšta, švelni, neišsausėjusi. Kremas neriebus ir greitai įsigeria į odą.”

Ši Prancūzijos laboratorijose vaistinės „Camelia“ užsakymu sukurta kosmetika įrodo, kad efektyvi ir natūrali kosmetika neturi kainuoti brangiai.

Tik „Camelia“ tinklo vaistinėse parduodama „Bio Innovation“ kosmetika išsiskiria tuo, kad daugiau nei 99 proc. produktų sudėtinių dalių yra natūralios, o jų dauguma užaugintos ekologiškuose ūkiuose ir yra skirta moterims, ieškančioms kokybiškos ir patikimos kosmetikos už prieinamą kainą.

Vaistininkė S. Izmalkova priduria, kad didžioji dalis mūsų gyvename miestuose, todėl odą vargina ne tik kasdienis dekoratyvinės kosmetikos naudojimas, bet ir oro užterštumas.

„Patariu naudoti ne tik veido prausiklį ir kremą, bet ir serumą. Viename jo lašelyje yra daugiau veikliųjų medžiagų nei paprastame kreme. Serumas ypač svarbus artėjant šaltajam metų laikui, kai odai reikia daugiau priežiūros. O jei gyvenate mieste, odai atsigauti padės antioksidantų turintis veido kremas“, – artėjant šaltajam sezonui pataria vaistininkė.

„Bio Innovation“ kosmetika taip pat yra pelniusi tarptautinį COSMOS sertifikatą, kuris pirkėją užtikrina – produktas yra natūralus ir buvo pagamintas laikantis visų įmanomų tvarumo principų. Prancūzijoje pagaminta kosmetika apima net 13 produktų – nuo senėjimą stabdančio kremo su antioksidantais iki lyginamojo kremo biustui.

„Norėjome turėti unikalius ir kokybiškus produktus, kuriuos naudodami žmonės matytų rezultatus, liktų jais patenkinti ir kad visa tai nekainuotų daug. Mes dažnai ieškome kažko ypatingo, bet pamirštame tai, kas yra patikrinta laiko, o tai yra – natūralumas“, – pasakoja „Camelia“ vaistininkė S. Izmalkova.

Produktų sudėtyje galima rasti natūralaus taukmedžio sviesto, nerafinuoto argano ir makadamijų riešutų aliejaus, bambukų ekstrakto, rožių žiedų hidrolato, kininių simsodijų aliejaus. Visi „Bio Innovation“ produktai yra be silikonų, sintetinių dažiklių, mineralinių aliejų bei parabenų.

Natūrali produktų sudėtis užtikrina, kad net ir jautrios odos savininkėms nereikės nerimauti dėl agresyvių ingredientų, galinčių sukelti nemalonias reakcijas ar pojūčius. Ši kosmetika yra skirta bet kurio amžiaus moterims, turinčioms normalią ar į sausumą linkusią odą. Produktai tinka ir jautriai odai, reaguojančiai į sintetinius priedus, kurie šioje kosmetikoje pakeisti į natūralius.

„Bio Innovation“ ypatingomis kainomis.

Kosmetikos įsigyti galite ir „Camelia“ vaistinėse.

Užsakymo nr.: PT_85344983