Trišuolio iššūkį dalyviams metė lengvosios atletikos jaunoji pažiba Vaida Padimanskaitė ir atlikėjas Donatas Montvydas. Į filmavimo aikštelę atvykęs nuotaikingai nusiteikęs Donatas Montvydas, demonstravo profesionalius šokio judesius, tačiau trišuolį atliko gana vidutiniškai.

Nepaisant to, lengvaatletė Vaida Padimanskaitė liko sužavėta Donato užsidegimu ir bandymu atlikti trišuolį. „Norint pasiekti geriausių rezultatų atliekant trišuolį reikia nemažai laiko įvaldyti jo technikai. Nepaisant to, Donatas nepabijojo šios rimtos užduoties ir stadione pademonstravo, kad lengvoji atletika gali būti įveikiama ir neprofesionalams“, – džiaugiasi profesionali sportininkė Vaida Padimanskaitė.

Įkvėpti Donato Montvydo, įveikti trečiąjį „JUMP ON!“ iššūkį pasiryžo ir kiti neprofesionalai. Tarp jų ir vaikai, ir suaugę bei kitų sporto sričių entuziastai. Jie šuolius demonstravo netikėčiausiose vietose: baseine, batutų parke, kalnuose. D. Montvydas džiaugėsi, kad dalyviai nepabijojo rimto iššūkio ir sugalvojo išradingų būdų, kaip jį įveikti.

„Aš dalyvius vertinau gal ne taip griežtai, kaip šios rungties specialistė Vaida. Mano dėmesį labiau patraukė iššūkio dalyviai, kurie spinduliavo gera nuotaika ir demonstravo savo kūrybiškumą šuolius atlikdami pačiais netikėčiausiai būdais“, – sako atlikėjas.

Peržiūrėję visų dalyvių atsiųstus video ir įvertinę jų kūrybiškumą bei profesionalumą Donatas Montvydas ir Vaida Padimanskaitė išrinko 3 įspūdingiausiai pasirodžiusius dalyvius, kurie laimėjo galimybę apsipirkti „Sportland Lietuva“ parduotuvėse už 400, 250 ir 100 eurų.

Trečiosios savaitės čempionais tapo:

Trečioji vieta ir 100 eurų už puikią techniką ir profesionalumą atitenka Pauliui. Jis pademonstravo savo puikią sportinę formą atlikdamas trišuolį ir jį užbaigmamas įspūdingu salto. Sveikiname Paulių!


Antroji vieta ir 250 eurų atitenka Daivai Bielevičiųtei, kuri nepabijojo pabėgti iš sporto salės ir trišuolį atliko bulvių lauke. Daivai trišuolį pavyko atlikti įsibėgėjus per tikrai nelygų paviršių ir dar peršokti kelis bulvių maišus.


O pirmoji vieta ir 400 eurų atitenka Domantui Poškai, kuris, nepaisant jį besivejančio augintinio, sugebėjo nušokti toliausiai iš visų dalyvių. Domantas savo šuoliu įveikė visą kiemą, namus ir sklandžiai šuolį užbaigė savo lovoje. Tai, neabejotinai, pats minkščiausias nusileidimas.


Paskutinis „JUMP ON“ iššūkis – šuolis į tolį

Paskutinį sporto festivalio „JUMP ON!“ iššūkį pristato lengvaatletė Luka Garšvaitė ir komikas Mantas Bartuševičius. Jau dabar galite pamatyti, kaip Mantui sekėsi treniruotis su profesionalia sportininke ir kaip atrodė, jo bandymas atlikti šuolį į tolį.

Mantas ir Luka spalio 2 dieną išrinks tris linksmiausius ir įdomiausius šuolius į tolį ir jų autorius apdovanos „Sportland Lietuva“ įsteigtais prizais. Dalyviai savo šuoliais kviečiami dalintis „Facebook“ ir „Instagram“ socialiniuose tinkluose iki spalio 1 dienos vakaro.

Užsakymo nr.: PT_85331225