Tobulai Palangoje pritapęs Amsterdamo stiliaus viešbutis

Jau pats viešbučio pavadinimas byloja apie tai, jog čia vyrauja būtent Amsterdamui būdinga dvasia. Tai matyti vos pažvelgus į statinio fasadą, kuris, kaip įprasta Amsterdamo senamiesčiui, atrodo sudarytas iš atskirų siaurų pastatų, savo stogų smailėmis besistiebiančių į dangų. Ramaus kolorito solidus „Amsterdam Plaza“ pastatas harmoningai įsilieja į aplinką ir atrodo, lyg čia buvęs visada.

Amsterdam Plaza

Bene įspūdingiausia viešbučio dalis – atrijus, sujungiantis į vieną aukštą erdvę tris viešbučio aukštus. Per stiklines atrijaus lubas krintanti šviesa atsispindi poliruotų grindų marmure ir sukuria tyvuliuojančio vandens – Amsterdamo kanalų – iliuziją. Vakarais paslaptingą ir jaukią atrijaus atmosferą kuria ypatingas apšvietimas. Atrijų puošia lietuvių meistrų lazeriu raižyta metalo tvorelė, solidumo ir prabangos suteikia viešbučio meno mecenatų kūriniai. Nenuostabu, jog dėl savo ypatingos auros ir grožio atrijus tapo svečių mėgstama viešbučio erdve – susibūrimų, neformalaus bendravimo vieta. Čia vyksta net ir santuokos ceremonijos!

Amsterdam Plaza

Erdvūs apartamentai – tiek trumpam, tiek ilgalaikiam poilsiui

„Amsterdam Plaza“ įrengti 29 erdvūs numeriai. Mažiausiojo plotas – 36 kv. m, erdviausieji – net 85 kv. m ploto karališkieji apartamentai, išsidėstę per 2 aukštus, su dviem miegamaisiais ir privačia sauna bei hidromasažine vonia. Visuose viešbučio numeriuose yra ne tik miegamojo, bet ir svetainės erdvė su mini virtuvėle. Kiekvienas net ir tos pačios kategorijos numeris turi tik jam būdingų ypatumų – nuo kitų jis skiriasi spalvomis, erdvių išplanavimu, interjero detalėmis. Patogiam ilgalaikiam šeimos poilsiui galima užsakyti ir dviejų miegamųjų šeimos apartamentus su pilnai įrengta virtuve. Svečių transporto priemonėms – po visu viešbučiu įrengta saugi automobilių aikštelė.

Smagu, jog „Amsterdam Plaza“ viešbutis tapo itin populiarus tarp svečių, siekiant parodyti dėmesį savo brangiam žmogui ypatingos šventės ar sukakties proga. Viešbučio personalas yra pasiruošęs ne tik padėti įgyvendinti svečių sumanymus, ruošiant staigmeną, bet ir pats stengiasi stebinti svečius įvairiomis progomis.


Ledai su kanapėmis? Kodėl gi ne!

Ne mažiau nei patogūs ir įvairiems poreikiams pritaikyti numeriai, svarbus viešbutyje yra ir restoranas. „Amsterdam Plaza“ jis – jaukus ir modernus. Gardžiais pusryčiais, à la carte patiekalų skoniais bei klientų aptarnavimu rūpinasi stipri profesionalų komanda.

Amsterdam Plaza

Restorano meniu atspindi europietišką virtuvę, jame gausu jūrų gėrybių patiekalų. Mažųjų svečių džiaugsmui – didelis vaikiškų patiekalų pasirinkimas, gardūs Amsterdamo vafliai. Atskiro svečių dėmesio ir pagyrimų visada sulaukia restorano konditerės kurti desertai. Papildomo žavesio restorano valgiaraščiui suteikia ledai su... kanapėmis!

Amsterdam Plaza

Visada gyvas, žalumos apsuptas lauko terasos fontanas vilioja svečius šiltuoju metų laiku mėgautis maistu ir gėrimais po atviru dangumi. Orams atšalus, ypatingos progos gali būti minimos ne tik restorano viduje, bet ir renginiams skirtoje privačioje erdvėje. Foninė gyvai atliekama smuiko, saksofono ar gitaros muzika nuteikia ilgam maloniam vakarui, mėgaujantis maistu ir gėrimais...

Viešbučio SPA – malonumas ištisus metus

Atsižvelgiant į nūdienos rekomendacijas dėl sveikatos saugumo bei siekiant užtikrinti svečių privatumą, viešbučio SPA erdvėse svečiai lankosi tik jiems vieniems skirtu laiku. Čia jie gali mėgautis sauna, garine pirtimi, hidromasažine bei sūkurine voniomis, masažiniais dušais. Naujoviškos dušų sistemos, turinčios šviesos terapijos bei kintančio stiprumo srovės funkcijas, suteikia svečiams ypatingą vandens procedūrų pojūtį.

Amsterdam Plaza

Aukštos kvalifikacijos meistrai atlieka pasirinktas kūno bei veido SPA procedūras, naudodami profesionalią kosmetiką, natūralius aliejus. Aktyviam laisvalaikiui skirta sporto salė. Na, ir be abejonės, be dviračių neįsivaizduojamas ne tik Amsterdamas, bet ir Lietuvos pajūris!

Amsterdam Plaza

Pabaigai...

Sakoma, kad laimei pakanka ir vienos akimirkos. Tai gal tikrai... traukime į „Amsterdam Plaza“ – kad ir kavos su desertu, kad ir taurės vyno, leidžiantis saulei ir skambant saksofonui... Kad ir ilgesniam poilsiui, nes norisi tą laimės akimirką pratęsti, ja pasidalyti ir joje pasilikti...

Amsterdam Plaza

Pasitikdamas metų veiklos sukaktį, viešbutis paruošė ypatingą pasiūlymą savo svečiams: su PASIŪLYMO KODU „VIENERI“ visoms rezervacijoms spalio mėnesiui taikoma 10% nuolaida! Rezervuokite jau dabar www.amsterdamplaza.lt!

Užsakymo nr.: PT_85226493