– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

– Apsimečiau, kad antsvoris man netrukdo. Nedariau nieko, kad jo atsikratyčiau, nes buvau apatiškas. Netikiu jokiomis stebuklingomis lieknėjimo tabletėmis.

– Kokia buvo Tavo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

– Supratau, kad gyvenime reikia permainų. Aš jaučiausi ir atrodžiau blogai, tad teko pripažinti, kad priežastis buvo antsvoris. Supratau, kad tai gerai nesibaigs, nes dėl antsvorio tapau prislėgtas ir silpnas.

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

– Stokholmo dietos sėkmės istorijas internete buvau matęs jau seniai. Turiu prisipažinti, kad geri žmonių atsiliepimai bei nuotraukos „prieš“ ir „po“ užkabino ir mane, todėl sugalvojau išbandyti šią dietą pats. Registracijos mokestis buvo nedidelis, todėl nusprendžiau, kad reikia bent pabandyti. Dabar matau, kad mano sprendimas ne vieną kartą atsipirko.

– Kaip Tau sekėsi laikytis dietos?

– Pirma, buvau labai patenkintas, kad mano mitybos plane nebuvo nė vienos egzotiškos dalies. Viską, ko reikėjo, galėjau nusipirkti parduotuvėje prie namų. Antra, tai ne tokia dieta, kai tau reikia valgyti daržoves ir salotų lapus. Čia tikrai skanūs receptai ir po kiekvieno valgio yra reikalingas sotumo jausmas. Pirmą savaitę svoris krito beveik kiekvieną dieną ir savaitės pabaigoje drabužiai tapo laisvi. Iš viso iki šiol numečiau 21 kilogramą antsvorio! Mano teigiamus pasikeitimus pastebėjo daugelis, todėl turėjau jiems atskleisti savo paslaptį. Aš tapau įkvėpimo šaltiniu daugeliui žmonių, kurie turi antsvorio.

– Ar rekomenduotumei išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

– Jei nori susigrąžinti formą ir niekada negalvoti apie antsvorį, šį metodą tikrai turi išbandyti! Pradėk užpildydamas testą Stokholmo dietos internetinėje svetainėje ir jau per kelias dienas pamatysi – rezultatas bus!

Užsakymo nr.: PT_85204163

Dalintis
Nuomonės