Visada žingsniu priekyje

„Hansgrohe“ atstovybės vadovas Osvaldas Dailydžionis pastebi, kad žengdama koja kojon su pasaulinėmis tendencijomis ir atliepdama šių dienų aktualijas, „Hansgrohe“ pristato sprendimus, užtikrinančius dar didesnę apsaugą ir prevenciją. Visų pirma, tai bekontakčiai elektroniniai maišytuvai, kurių veikimas aktyvuojamas sensoriumi. Siūlomi įvairių stilių sieniniai elektroniniai arba į praustuvą montuojami maišytuvai. Be to, gamintojas rekomenduoja ir maišytuvus su „Select“ technologija, kurių veikimas aktyvuojamas paspaudus „Select“ rankenėlę. Su šia technologija gaminami ne tik maišytuvai praustuvui ir virtuvei, bet ir termostatiniai maišytuvai potinkiniam ir virštinkiniam montavimui.

Išmanieji maišytuvai (gamintojas „Hansgrohe“)

„Talis Select S“: alkūne valdomas maišytuvas

„Talis Select S“ maišytuvas išsiskiria švariu ir aiškiu dizainu, todėl jis puikiai integruojamas bet kokiame vonios kambaryje. Visgi čia svarbus ne tik estetiškumas, bet ir higienos bei saugumo užtikrinimas. „Talis Select S“ turi vandens tekėjimo funkciją „start-stop“, kurią paprasta aktyvuoti alkūne. Tai padeda ne tik ilgiau išlaikyti maišytuvą švarų, bet ir leidžia apsisaugoti nuo bakterijų. Be to, dėl „start-stop“ funkcijos vanduo naudojamas tik tada, kai jo reikia.

Šiuo maišytuvu itin paprasta, patogu ir saugu naudotis: vanduo įjungiamas ir išjungiamas paspaudus mygtuką, temperatūra reguliuojama sukant rankenėlę. Beje, temperatūrą galima riboti.

„EcoSmart“ technologija riboja vandens sunaudojimą iki 5 l / min. Taip taupomas vanduo ir energija. O dėl specialios antikalkinės funkcijos kalkės ir nešvarumai lengvai pašalinami perbraukus pirštu silikoninę dangą.

„Talis Select S“ vandens maišytuvo privalumai (gamintojas „Hansgrohe“)

„Talis Select S“ maišytuvas įvertintas Reddot 2015 ir Design Plus apdovanojimais.

Hansgrohe nuotr.

Bekontaktis maišytuvo valdymas didesnei higienai ir vandens taupymui

Siekiant dar didesnio saugumo, higienos ir tvarumo, „Hansgrohe“ rekomenduoja naudoti „laisvų rankų“ maišytuvus. Pažangi bekontakčių technologijų sistema automatiškai paleidžia vandenį, kai jutiklis suaktyvinamas, todėl vanduo naudojamas tik tuo momentu, kai to tikrai reikia. O po 10 sekundžių vanduo automatiškai nustoja tekėti.

Elektroninio maišytuvo veikimas (gamintojas „Hansgrohe“)

Patrauklaus dizaino „Hansgrohe“ elektroniniai maišytuvai gaminami iš ypač aukštos kokybės medžiagų, jiems naudojamos tik patikimos elektroninės dalys. Maišytuvams suteiktas TÜV sertifikatas ir penkerių metų savanoriška gamintojo garantija.

Kai svarbus kiekvienas judesys...

Šiuolaikiško dizaino, infraraudonųjų spindulių ir „EcoSmart“ pranašumais pasižymi ir „Hansgrohe“ gamintojo „AXOR“ prekinio ženklo bekontakčiai maišytuvai. Išskirtinis dizainas ir nepriekaištingos techninės savybės leidžia pritaikyti juos tiek privačiame, tiek viešajame sektoriuje, atveria naujų, saugių sprendimų galimybes restoranams, viešbučiams, įstaigoms. Be to, ir „Hansgrohe“ ir „AXOR“ prekinių ženklų maišytuvai yra itin higieniški ir nereikalaujantys dažno valymo, daug priežiūros, taip pat jie pritaikyti ypač dažnam naudojimui: bekontaktį elektroninį maišytuvą galima jungti maždaug 200 tūkst. kartų, kol prireiks bateriją pakeisti nauja.

„AXOR“ bekontakčiai elektroniniai maišytuvai (gamintojas „Hansgrohe“)

Naują požiūrį demonstruoja daugybę apdovanojimų pelniusios elektroninių maišytuvų linijos „Metris S“ ir „Focus“ iš „Hansgrohe“, sukurtos „Phoenix Design“. Na, o garsaus dizainerio Philippe’o Starcko braižas atpažįstamas žvelgiant į elektroninius „AXOR Starck“ ir „AXOR Starck Organic“ kolekcijų maišytuvus. Aiškiu, lakonišku ir nepriekaištingu dizainu išsiskiria ir „AXOR Citterio“ bei „AXOR Uno“ bekontakčių maišytuvų kolekcijos. Žinomi dizaineriai bei ilgametes tradicijas skaičiuojantis gamintojas, kurdami ir tobulindami produktus kartu, pateikia vartotojams maišytuvus, kurie ne tik pagerina higieną, suteikia saugumo jausmą, bet ir taupo pinigus, tausoja aplinką ir, žinoma, traukia akį.

Daugiau informacijos www.hansgrohe.lt

Užsakymo nr.: PT_85116113