Visas pramogas paskirstėme skirtingomis dienomis, kad nepervargtume nei mes, nei vaikai. Kaip ir tikėjomės, viskas ėjosi sklandžiai ir kiekviena diena pasibaigdavo maloniu nuovargiu ir naujų nuotykių laukimu. Atostogos, regis, prabėgo akimirksniu ir štai atėjo paskutinioji atostogų diena, kurią nusprendėme praleisti Dinozaurų parke Dino.lt Radailiai.

Apverstas namas

Parko lokacija išties patogi, nes jis randasi visai netoli Klaipėdos, ramioje miškingoje vietovėje. Nuvykus į vietą, mus šiek tiek nustebino lankytojų gausa ir pramogų komplekso pasiūla. Vaikus džiuginantis dinozaurų parkas buvo toli gražu ne viskas, nes šalia buvo įsikūręs restoranas, SPA oazė, vila ir... Apverstas namas, apie kurį nebuvau girdėjusi. Vaikų dėmesį iškart patraukė apverstas dviaukštis gyvenamasis namas, kurio kieme lyg sarginis šuo stovėjo dinozauras, o šalia stovėjo priparkuotas (aukštyn kojom!) pats tikriausias automobilis. Suintriguoti nusprendėme, kad pirmiausia apsilankysime būtent čia!

Apverstas namas

Dar prieš užeinant smagiai nuteikė darbuotoja, kuri papasakojo, kad kadaise šiame name gyveno šeima, tačiau pro šalį prabėgęs neatsargus dinozauras jį apvertė, tad gyventojams teko išsikraustyti. Mėgstu skatinti vaikų kūrybiškumą, tad „užsikabinau“ už šitos istorijos ir pasakiau vaikams, kad užėję į vidų turėsime stengtis išsiaiškinti, kokia buvo ta Apversto namo šeima, ką jie mėgo ir kaip gyveno.

Apverstas namas

Turiu pripažinti, kad pasijautėme lyg iš tiesų vaikščiotume po šeimos namus. Kambariai, daiktai ir pačios mažiausios smulkmenos pasakojo istoriją, tad vietos fantazijai buvo tikrai daug. Užvertę galvas į viršų kūrėme pasakojimus ir fotografavomės netikėčiausiose vietose.

Apverstas namas

Darbuotoja maloniai paaiškino, kaip nuotraukose išgauti geriausią rezultatą – nusifotografavus nuotrauką telefone per nustatymus reikia tiesiog apversti ir vuolia! Tokiu būdu tapome lubomis vaikštančia šeimyna: lyg akrobatai vien rankų pagalba atsistojome ant dviračio garaže, levitavome virš lovų miegamuosiuose, aš išlyginau rūbus aukštyn kojomis, vaikai įkišo galvas į klozetą tualete, o vyras - į puodą virtuvėje.

Apverstas namas

Buvo taip smagu, jog aplankyti per du aukštus išsidėsčiusius kambarius užtrukome ilgiau nei tikėjomės. Visgi nesigailėjome. Atvirkščiai, skubėdami ir nesigilindami į namo šeimos istoriją, nebūtume pilnai patyrę visos Apversto namo magijos. Patenkinti padėkojome ir atsisveikinome su darbuotoja, kuri dar pasiūlė nepraleisti progos nusifotografuoti lauko tualete. Vaikai nedvejodami tekini nulėkė prie medinės būdelės, atidarė duris ir suklykė iš netikėtumo. Galiu patikinti, kad juokėmės iki ašarų suvokę, kad Apversto namo šeima išsikraustė lauko tualete palikę įstrigusi dieduką!

Kupini geros nuotaikos, paskutinę savo atostogų dieną pratęsėme už kelių metrų esančiame Dinozaurų parke, kur nuo pramogų kiekio vaikams net galva susisuko. Džiaugsmas mažųjų akyse buvo toks ryškus, jog su vyru nusprendėme, kad šios atostogos tikrai užskaitytos! Jau visai vakare, nuvargę, bet laimingi, pavakarieniavome Radailių dvaro restorane ir išsiruošėme į kelią. Netruko nei penkių minučių, kai vaikai užmigo ant galinės sėdynės, o aš patenkinta pagalvojau, kad ši mūsų šeimos kelionė buvo ne iššūkis, o nepamirštamų įspūdžių kupinas laikas.

Užsakymo nr.: PT_85023525