Laukinio paplūdimio dvasia alsuojantis Paviluosto paplūdimys suskirstytas zonomis, kur gali atrasti poilsį kiekvienas – nuo kaituotojų iki nudistų! Ši paplūdimio įvairovė padeda visiems atrasti savo vietą, kur jam geriausia. Paviluosto paplūdimį ypač mėgsta hipsteriai – tarp jų ši vieta itin populiari, todėl dažniausiai šį paplūdimį renkasi panašaus amžiaus keliautojai. Paviluosto paplūdimys turi dvi zonas, kur lūžta geriausios bangos, todėl dešiniajame krašte galima sutikti šimtus kaitavimo fanų, o kairiame krašte prie molo – banglentininkų grupeles

Paplūdimiai Rygos kieme

Latvijos pajūris driekiasi net 500 kilometrų, tačiau įdomių paplūdimių galima rasti ne tik prie jūros, o ir upės ar ežerų pakrantėse. Štai rygiečiai atsigaivinti karštomis vasaros dienomis renkasi Dauguvos upės paplūdimį Lucavsala, iš kurio atsiveria nerimastingos Rygos vaizdai, o šalia jo įrengtos ir aktyvaus laisvalaikio ir pramogų aikštelės tiems, kas besideginant mėgsta ir pajudėti, todėl keliaudami Rygoje nemanykite, kad artimiausias paplūdimys laukia tik Jūrmaloje, kadangi jis yra visai čia pat! Visgi, jei Rygos kelionės metu nuspręsite pamatyti ir jūrą – toli važiuoti taip pat neteks, nes tik už pusvalandžio kelio nuo sostinės nutolęs Vecāķi paplūdimys yra viskas, ko reikia, norint ir pasideginti, ir užkąsti ar pamušinėti kamuolį.

Baltosios kopos saulėlydžiai

Kvapą gniaužiantis vaizdas atsiveria sėdint ant Baltosios kopos viršaus Saulkrastuose. Tai yra vieta, kurią būtina įsitraukti į sąrašą, nes čia atsiveria nepaprasto grožio saulėlydžiai, kurie nepalieka abejingų, o saulės spindulių, neriantys į jūrą, vaizdai lieka mintyse dar ilgai. Ši vieta itin mėgstama romantikos mėgėjų ir pėsčiųjų keliautojų. Miške įrengtas pėsčiųjų takas vingiuoja iki pat Baltosios kopos paplūdimio, o išėjus iš miško iškart atsiveria platus Baltijos jūras horizontas.

Tai tik dalis paplūdimių, kuriuos galima atrasti Latvijoje, o daugiau idėjų semkitės www.latvia.travel tinklalapyje, kur galite surasti informacijos pagal kiekvieno individualius norus – nuo aktyvių atostogų pasiūlymų iki šeimyninės kelionės automobiliu. Lengvai susidėlioti kelionės maršrutą ir objektus galite naudodami kelionių planavimo įrankį, o įkvėpimo nepamirštamiems kadrams galite semtis Instagram paskyroje @EnjoyLatvia.

Užsakymo nr.: PT_84969495