- Kokia buvo ankstesnė jūsų lieknėjimo patirtis?

Turbūt nėra tokio svorio metimo metodo, kurio nebūčiau išbandžiusi ankščiau. Savo nuožiūra bandžiau valgyti sveikiau. Tuomet sekiau internete rastas įvairias dietas, kurios žadėjo nuostabius rezultatus. Įprastai scenarijus buvo toks pats – sugebėdavau numesti kelis kilogramus ir kurį laiką palaikydavau esamą svorį, bet viskas greitai sugrįždavo. Netikėjau, kad kažkada išties pavyks numesti svorį ir tai išlaikyti visam laikui.

- Papasakokite – kodėl nusprendėte sulieknėti dabar?

Pažiūrėjau į save veidrodyje ir supratau, kad to jau per daug. Nesijaučiau patogiai savo pačios kūne, mano kūnas buvo toks neproporcingas. Visas papildomas svoris susikaupė ant mano pilvo ir klubų.

- Kodėl pasirinkote Stokholmo dietą?

Nugirdau iš draugų ir pažįstamų, ir perskaičiau keletą atsiliepimų iš žurnalų bei interneto platybėse. Pripažinsiu, kad norėjau tai išbandyti ilgą laiką, bet praeitos neigiamos patirtys mane tik atitolino nuo šio sprendimo. Nors dvejojau savimi, suvokiau, kad turėčiau bent jau pabandyti.

Anna

- Kaip sekėsi laikytis dietos?

Atlikau testą ir gavau savo programą. Pasižadėjau sau nepraleisti jokių svarbių punktų. Mitybos planas buvo gardus ir maistingas, bet paruošimas labai paprastas. Pirmuosius rezultatus pastebėjau po savaitės ir numečiau 4 kg, o rūbai jau taip nebespaudė. Nesitikėjau, kad rezultatai bus tokie puikūs jau nuo pradžių. Svoris krito akivaizdžiai ir mano aišku motyvavo ir toliau tęsti. Svarbiausia, kad mitybos planą sekti buvo labai paprasta, viskas buvo parašyta iki mažiausios smulkmenos. Taigi, numečiau 12-13 kg papildomų kilogramų per trumpą laiką.

– Ar tie papildomi kilogramai sugrįžo?

Iš tiesų, praėjus ilgesniam laikui nuo dietos pradžios svoris ir toliau krito! Mano medžiagų apykaita suaktyvėjo ir iš viso numečiau net 18 kg ir apie tai nė nereikėjo daug galvoti. Tuo metu pakeičiau savo drabužinę, nes rūbai jau buvo per dideli.

- Ką rekomenduotumėte kitiems žmonėms, kurie taip pat bando numesti svorio?

Viskas, ką jums reikia padaryti, tai žengti pirmą žingsnį – atlikite svorio testą ir aplikuokite programai! Toliau viskas bus paprasta ir lengva!

Užsakymo nr.: PT_84841737

Dalintis
Nuomonės