Tai vienintelis tokio tipo pramogų parkas visose Baltijos šalyse! Šis pramogų parkas yra unikalus, nes jame kooperuojasi gamtos ramybė, išskirtinės pramogos ir įvairiausi atrakcionai. Pagrindinės parko pramogos yra net 6 skirtingi labirintai: po atviru dangumi išsiraizgę Didysis, Apvalusis, Lenktynių ir Energetinis labirintai. Neišsigąskite, nei viename iš jų nėra pasislėpęs Minotauras (patikrinta!), tačiau įveikiant juos tikrai teks atlikti specialias užduotis ne tik išėjimui rasti. Dar nepamirštamus įspūdžius kiekvienam paliks veidrodžių labirintas, kuriame reikia itin didelio susikaupimo norint rasti išėjimą, nes įžengus į jį supranti, kad patekai į veidrodžių karalystės sukurtą begalybės iliuziją. O dar Juostelių labirintas! Kad ir kaip mielai šis pavadinimas skamba, į jį įeiti išdrįsta ne kiekvienas. Ten laukia minimalus matomumas, aplink kūną apsivijančios spalvotos juostelės ir mirgančios šviesos – visa tai maksimaliai apsunkina išėjimo paieškas ir net pašiurpina odą.

Ekstremalių pojūčių mėgėjams dar yra įrengta Padangų nusileidimo trasa, kuri kiekvienais metais lankytojų vertinama kaip viena smagiausių parko pramogų! Smagu girdėti, kai besileisdami padangomis tiek vaikai tiek suaugusieji vienodai krykštauja iš pasimėgavimo greičiu bei vėju.

Labirintų parkas

Labirintų parkas nepamiršo ir mažųjų lankytojų. Čia jų laukia Mini ZOO gyventojai, vairavimo mokyklėlė, vaikiška karuselė, Mini ekskavatorius, žaidimų aikštelė, bei Žuvų maitinimo aikštelė, kurioje mažieji gali susipažinti su spalvotaisiais karpiais.

Tęsiant pramogų esančių Labirintų parke sąrašą – čia dar yra Šokinėjimo pagalvė, Mini golfas, Didieji šachmatai, Didysis Jenga ir Didžiosios šaškės, Kreivų veidrodžių kambarys, didžiausias Lietuvoje Topiarų parkas, Milžino stalas ir dar daugelis kitų pramogų, kurios neleis nuobodžiauti net patiems išrankiausiems parko lankytojams!

Labirintų parkas

Beje, kiekvienais metais Labirintų parkas savo lankytojus stengiasi stebinti naujomis pramogomis. Šio sezono naujiena – vienintelės Lietuvoje, Vandens mūšio valtelės. Kas tai? Ar pamenate elektrinių automobilių atrakcioną vaikystėje? Tas šurmulys ir trankymasis į visus šonus, galima spėti, įsirėžė į atmintį kiekvienam šį atrakcioną bandžiusiąjam. Tai gi, Vandens mūšio valtelės – tai elektrinių automobilių atrakciono patobulinta versija ant vandens. Šis atrakcionas turi dar vieną smagią funkciją – purškia vandenį! Tad ši pramoga yra tikra atgaiva karštą vasaros dieną.

Labirintų parkas

Savaitgaliais parko lankytojai turi galimybę išbandyti Senuosius žaidimus: vaikščiojimas kojūkais, bulvės riedulys, pasagų mėtymas ir dar daug kitų žaidimų, kurie įtraukia visus šeimos narius!

Ieškantiems vietos kur švęsti gimtadienį ar tiesiog pasitiesti pledą ir pasivaišinti savo atsineštomis vaišėmis Labirintų parkas taip pat turi ką pasiūlyti - yra parengta Pikniko zona. Parke taip pat veikia užkandinė, kuri yra pasiruošusi nuraminti greito maisto mėgėjų pilvukus.

Ir dar, Labirintų parkas rengia dar vieną staigmeną savo lankytojams! Jau visai netrukus parkas pasipildys dar vienu labirintu. Jau nuo liepos mėnesio lankytojai galės savo orientavimosi įgūdžius išbandyti klaidžiodami po Kanapių labirintą! Beje, Kanapių labirintas yra suprojektuotas paties Labirintų parko įkūrėjo rankomis. Tad sekite naujienas www.labirintu-parkas.lt ir būkite pirmieji, kurie išbandys šią pramogą!

Apverstas namas Anykščiuose

Šalia Labirintų parko, prie įvažiavimo, lankytojus pasitinka dviejų aukštų namas pastatytas aukštyn kojomis. Čia į svečius užsukti gali visi, tačiau yra viena keista taisyklė – viduje vaikščioti galima tik lubomis! Kadangi ne kiekvienas kasdien vaikšto aukštyn kojomis, dažnam lankytojui ima šiek tiek suktis galva. Nieko baisaus, beveik kiekvieno lankytojo akys prie apsivertusio pasaulio greit pripranta. Tai puiki vieta linksmai pasifotografuoti ir sukurti išskirtines nuotraukas!

Apverstas namas Anykščiuose

Nors pramoga yra visiškai saugi, tačiau gali sukelti nestabilumo pojūtį. Dėl šios priežasties neščiosioms ir žmonėms su sutrikusia pusiausvyra Apverstame name lankytis nerekomenduojama. Darbo laiką bei bilietų kainas rasite čia www.apverstasnamas.lt

Tie, kuriems pramogų vis dar maža, kviečiami apsilankyti Dainuvos nuotykių slėnyje. Tai laipynių parkas, įsikūręs vaizdingojo Anykščių šilelio prieglobstyje, ant Šventosios upės kranto. Čia yra bene geriausia vieta Anykščiuose ekstremalių pojūčių mėgėjams aktyviai praleisti laiką ir pasimėgauti gamta.

Šiame parke, tarp pušų yra įtrengtos net 6 skirtingo sudėtingumo trasos, tad kiekvienas lankytojas galės rinktis trasas pagal savo galimybes ir poreikius. Beje, drąsiausi gali pakilti net į 13 metrų aukštį! Laisvės ir polėkio malonumą galima pajusti išbandant „Skrydį per Šventąją“, kurio bendras ilgis net virš 300 metrų! Nepamiršti ir mažieji parko draugai - jiems yra įrengtos net trys „Mažylių trasos“, kuriose save išbandyti gali 4-11m.vaikai.

Labirintų parkas

Kiekvienam lankytojui išduodama profesionali alpinizmo įranga, kvalifikuoti instruktoriai suteikia reikalingiausias žinias bei apmoko, kad parke kiekvienas jaustūsi Saugus ir patirtų nepakartojamus įspūdžius bei tik geras emocijas.

Sakote dar kažko trūksta? Gal laisvo kritimo ir skrydžio tarp pušų? Yra! Big swing atrakcionas - tai lyg vyšnaitė ant torto tiems, kas mėgavosi Dainuvos nuotykių slėnio laipynėmis. Arba adrenalino bomba norintiems greitai ir be didelių pastangų gauti didžiausią ekstremalių pojūčių pliūpsnį vos per kelias minutes! Būsite užkelti net į 11 m aukštį! Paleisti pajusite laisvą kritimą (2 m) ir tuomet supsitės, pakildami net iki 15 m aukščio. Pramoga siūloma tik asmenims, kurie yra aukštesni nei 140 cm.

Dainuvos nuotykių slėnis

Tiems, kas mėgsta ramesnį laisvalaikio praleidimą, kol draugai liuoksi pūšų kamienais, gali išbandyti romantišką pasivažinėjimą dviračiais ar elektriniais paspirtukais vaizdingu Šventosios upės sveikatingumo taku, ar tiesiog pasimėgauti mėgstamu gėrimu Šventosios upės pakrantėje įrengtoje užkandinėje. Daugiau informacijos rasite apsilankę www.nuotykiuslenis.lt

Tai gi, čia paminėta tik keletas iš begalės vietų Anykščiuose, kur pramogauti ir kurti nepamirštamus prisiminimus gali visa šeima! Atsižvelgdami į šiandienines galimybes keliauti šią vasarą skirkite laiką artimesnei pažinčiai su Lietuva, jos išskirtiniais ir unikaliais miestais ir nepamirškite bent keletai dienų apsistoti Anykščiuose. Šis miestas nepalieka abejingų ir čia visuomet gera sugrįžti.

Užsakymo nr.: PT_84706145