Šių metų ledų tendencijos

„Kaip ir kiekvienoje srityje, taip ir ledų gamyboje tendencijos nuolat kinta. Džiaugiamės, kad „AURUM“ ledai ne tik seka, bet ir kuria jas“, – teigia UAB „ICECO Holding“ marketingo vadovas Evaldas Kazlauskis.

Pasak jo, viena svarbiausių tendencijų ledų gamyboje šiuo metu yra kelių skirtingų skonių apjungimas. Ledų gamintojai pradėjo skirti prioritetą daugiasluoksnio skonio gamybai. Viso to tikslas, kad ledų skonis būtų nepakartojamas, rafinuotas ir nepamirštamas.

„Visa tai pasiekti padeda kelių skonių netikėti deriniai, kuriems sukurti pasirenkami tik aukščiausios kokybės ingredientai. Tam pasitelkiamas aukščiausios rūšies pienas, gardus glaistas, įvairūs įdarai ir pabarstukai. Sumanus jų derinimas padeda patirti unikalų potyrį, kuris tampa vienu iš vasaros (ir ne tik) palydovų. Juk kaip gera niūrų žiemos vakarą išsitraukti iš šaldiklio ledų, kurie prikeltų šildančius ir nuotaikingus vasaros nuotykius“, – ledų tendencijas pristato E. Kazlauskis.

Nestandartiniai sprendimai ledų rinkoje

Būtent tokie yra naujausi „AURUM“ ledai „French Kiss“ ir „Love in Milan“. Jau pažvelgus į pakuotę galima tik numanyti, kokie charakteringi ir dar niekur neragauti skoniai slypi pakuotėje.

Bent kartą paragavę šių viliojančių ledų ant pagaliuko, negali pamiršti poskonio įvairovės.

„Nesibaigiantis malonumas, aplietas pieniniu šokoladu – tai „AURUM“ naujoji sensacija! Romantiškus jausmus sužadinantys „French Kiss“ ir „Love in Milan“ ledai yra viskas, ko reikia šiai vasarai, kad ji taptų nepamirštama“, – išskirtinius ledus pristato marketingo specialistas E. Kazlauskis.

Tad kas gi slepiasi šių ledų pakuotėse? Abi ledų rūšys yra aromatingos, glaistytos firminiu šokoladu. „French Kiss“ – biskvito skonio ledai, aviečių sodrumas ir rose įdaro darna, aplieta švelniu pieniniu šokoladu. Biskvitinė masė susilieja su švelniai rūgščiu aviečių poskoniu ir sukuria lengvumo kupiną akimirką.

„Love in Milan“ ledai kupini sodresnių poskonių, kurie asocijuojasi su įsimintinu vakaro susitikimu. Juose susipina tauraus gėrimo ir kriaušių gaivumas, kuris visada padės atsipalaiduoti, kai labiausiai to reikia...

Galimybė keliauti nekeliaujant

„Skoningas ledų įpakavimas, natūralūs skoniai, aukščiausios rūšies ingredientai bei sumanūs deriniai išskiria šiuos ledus iš rinkos. Bet visų pirma, kodėl pirkėjai kartu su šiais ledais nori kurti nepamirštamas vasaros akimirkas? Tai – asociacijos. Juk kas pirmiausiai siejasi su vasara? Tai įvairiausių ryškių emocijų puokštė, kurią sustiprina ir ledų pavadinimai“, – atskleidžia UAB „ICECO Holding“ marketingo vadovas E. Kazlauskis.

Tik išgirdus „French Kiss“ ir „Love in Milan“ pirmosios asociacijos – visuomet nepamirštamos išvykos į Prancūziją bei Italiją, kurių šiemet gali būti ženkliai mažiau.
Tad šie ledai – idealus pasirinkimas norintiems sukurti spalvingus ir šiltus prisiminimus kartu su vasaros palydovais. Juk nepamirštamos vasaros akimirkos yra neatsiejamos nuo romantiškų potyrių drauge.

Šiuos ledus galite įsigyti visuose didžiausiuose Lietuvos prekybos centruose, taip pat jie eksportuojami į užsienį.

Užsakymo nr.: PT_84639947