Lietuviški skoniai

„Piemenėlio“ prekės ženklas šią vasarą savo vanilių plombyro ledų asortimentą papildė trimis gaivinančių skonių įdarais: kriaušių, mėlynių ir rabarbarų-aviečių.

„Šie ledai išsiskiria savo įdaro gausa. 15 proc. produkto sudaro būtent maistinis įdaras, kai įprastai į ledus dedama tik 10 proc. Vaisių ir uogų skoniai pasirinkti neatsitiktinai. Jei anksčiau labai populiarūs buvo egzotiniai skoniai (mangas, kivis), tai dabar mūsų pirkėjai vėl pradeda vertinti lietuviškus pagardus“, – sako „Rivona“ technologas Linas Sieniutis.

Ieško naujovių

Na, o štai kitas „Rivonos“ gaminamas ledų prekinis ženklas „Lolo“ gali pasigirti dviem naujais ir išskirtiniais skoniais: sutirštinto pieno plombyras su burnoje tirpstančiais sausainių gabalėliais bei vanilinis plombyras su sūdytais žemės riešutais ir saldžios karamelės įdaru.

„Tai atnaujinto dizaino linija. Nors šie ledai yra saldūs ir priskiriami desertinei kategorijai, jie vis tiek turi puikią savybę – atgaivinti. Jei anksčiau augo paprasto vanilinio plombyro be priedų paklausa, tai dabar pirkėjai ieško modernesnių ledų, kurie jiems asocijuotųsi su kitais desertais: riešutais, sausainiais, šokolado batonėliais ir panašiai“, – teigia L. Sieniutis.

Nostalgija arba sugrįžtantys skoniai

Tiems, kurie ieško praeityje populiarių skonių, „Rivona“ taip pat paruošė siurprizą – net 18 proc. plombyrą su razinomis „Sever Vingate“.

„Pagal senovinę receptūrą pagaminti ledai daugeliui primins vaikystę. Anksčiau kiekvienas gamintojas savo asortimente turėjo ledus su razinomis, o dabar tokios mados sugrįžta. Nors šiuos ledus ypatingai mėgsta vyresniosios kartos atstovai, jie puikiai tinka ir mažiesiems smaližiams“, – neabejoja L. Sieniutis.

Mažiau cukraus, tačiau nemažiau gardu

Reaguodami iš Europos Sąjungos (ES) reglamentus, „Rivona“ pristatė ir dar vieną naujovę – „Pieno rojus“ jogurtą su mažiau pridėtinio cukraus.

„Šiame jogurte pridėtinio cukraus yra ne daugiau nei 8 proc., todėl jis yra kur kas sveikesnis nei įprasti rinkoje esantys tokio tipo produktai. Negana to, šis gaminys atitinka ES reglamentus, todėl gali būti tiekiamas darželiams, mokykloms ir ligoninėms.

Saldintas jogurtas

Nors cukraus mažiau – skonis išlieka toks pat gardus. Į „Pieno rojaus“ produktų asortimentą patenka penki nauji jogurto skoniai: be vaisinių priedų, braškinis, aviečių, su persikais ir dribsniais bei juodųjų serbentų“, – vardija pašnekovas.

Pasak jo, vos tik pasirodžius visoms „Rivona“ naujienos, jas labai greitai pamilo Lietuvos pirkėjai.

„Pirmos partijos buvo išpirktos greičiau nei per savaitę. Kiekvienas pirkėjas yra skirtingas – vieni mėgsta išbandyti naujoves, kiti – lieka prie savo pamėgtų produktų, tad džiaugiamės, kad galime pasiūlyti platų asortimentą, kuris patenkina visus mūsų klientų lūkesčius ir skonius“, – sako L. Sieniutis.

Užsakymo nr.: PT_84621999