Viešbučio administracija žada pasirūpinti visais sveikatos ir saugumo reikalavimais, kad viešbučio svečiai galėtų jaustis saugūs.

„AC Hotel by Marriott Riga“ unikalumas ir išskirtinumas

„AC Hotel Riga“ įsikūręs žavingame Art Nouveau architektūrinio stiliaus rajone pačiame Rygos centre, aplinkui viešbutį rasite daug stilingų restoranų ir autentiškų kavinių, pėsčiomis nesunkiai pasieksite ambasadas, didžiausių bankų atstovybes, bendroves, ministerijas ir kvapą gniaužiantį Rygos senamiestį – kultūrinę ir istorinę Rygos širdį.

„AC Hotel Riga“ priklauso lyderio pozicijas užimančiai apgyvendinimo paslaugų ir kelionių bendrovei „Marriot International“, savo verslo portfelyje valdančiai per 7 tūkst. viešbučių visame pasaulyje.

„AC Hotel Riga“ – atsinaujinęs keturių žvaigždučių viešbutis, po renovacijos veiklą pradėjęs 2019 metų birželį. Savo klientams jis siūlo urbanistinį, modernų ir stilingą dizainą bei visas įmanomas personalo pastangas, užtikrinančias, kad visų 239 numerių ir apartamentų svečiai viešnagės metu pajustų harmoningą ir kūrybingą aplinką.

Marriott Riga

Pačiame viešbučio viršuje įsikūręs konferencijų centras – viena iš stilingiausių verslo susitikimų vietų Rygos miesto centre. Erdvė apima keturias daugiafunkcius konferencijų sales, pripildytas natūralios šviesos ir įkvepiančių Rygos senamiesčio vaizdų.

Tarptautinis Rygos oro uostas – vos už 12 kilometrų arba 25 minučių kelio. Visi viešbučio svečiai turi galimybę pasisemti fizinių jėgų vienuoliktame viešbučio aukšte esančioje sporto salėje, iš kur atsiveria kvapą gniaužiantys miesto vaizdai.

Taip pat viešbutis svečiams užtikrina tokias patogias technologines naujoves kaip paso skenenavimas, mobili registracija ir mobilus raktas.

Marriott Riga

Kodėl verta savo atostogų nuotykį pradėti šiame viešbutyje?

„AC hotels by Marriott: – klasikinio modernaus dizaino viešbučiai, įkvėpti Ispaniškos dvasios ir Europos tradicijų grožio.

„AC hotel Riga“ iš kitų išsiskiria moderniu urbanistiniu veidu, unikaliu stiliumi ir kruopščiai išgryninta koncepcija, svečiams žadančia harmoningą ir įkvepiančią viešnagę.

Viešbutis savo svečių paslaugoms siūlo išskirtinę vietą verslo susitikimams ir renginiams paskutiniame pastato aukšte, kur daug natūralios šviesos ir atsiveria įspūdinga panorama. Puiki nauja vieta susitikti!

Marriott Riga

Be 239 viešbučio kambarių ir apartamentų „AC Hotel by Marriott Riga“ savo svečiams siūlo 4 daugiafunkces konferencijų sales, esančias viršutiniame viešbučio aukšte. Didžiausioje iš jų telpa iki 160 svečių.

Konferencijų salėse daug natūralios šviesios, džiugina pro langus atsiverianti įspūdingo grožio Rygos senamiesčio panorama. Puiki nauja erdvė susitikti!

Tiems, kas planuoja savo atostogas

Viešbutis įsikūręs visai šalia madingosios Rygos širdies – miesto senamiestį pasieksite vos per 8 minutes pėsčiomis. Tarptautinis Rygos oro uostas vos už 15–20 minučių automobiliu.

„AC hotel Riga“ svečiai taip pat gali mėgautis viešbučio kaimynystės teikiamais privalumais – visai šalia net ir išrankiausiam skoniui įtiksiantys restoranai, jaukios kavinės, kavos namai. Art Nouveau stiliaus rajone, kur ir rasite „AC hotel Riga“, gausu moderno architektūros pavyzdžių, muziejų, meno galerijų, sporto erdvių, koncertų ir renginių salių. Be to, tai ir miesto verslo pasaulio centras, kur daug Europos Sąjungos valstybių narių ambasadų (įskaitant Jungtinės Karalystės bei Švedijos), taip pat daug tarptautinių bendrovių bei bankų būstinių.

Restoranų, kavinių, koncertų salių ir Art Nouveau stiliaus architektūros apsuptyje įsikūręs keturių žvaigždučių viešbutis pasirūpins, kad viešnagė Rygoje pranoktų lūkesčius!

Užsakymo nr.: PT_84460483