PAROC Ultra akmens vatos plokštės šilumos laidumo koeficientas yra ypač žemas – λd = 0,035 W/mK. Kuo šis rodiklis yra mažesnis, tuo medžiaga mažiau praleidžia šilumos ir yra efektyvesnė izoliacija. Todėl energiškai efektyvių pastatų šlaitiniams stogams, palėpėms, vėdinamų sienų konstrukcijoms šiltinti ir buvo sukurta nauja akmens vatos plokštė PAROC Ultra.

PAROC Ultra akmens vatos izoliacija saugo ne tik šilumą, bet ir apsaugo nuo gaisro plitimo, yra ilgaamžė ir pasižymi puikiomis eksploatacinėmis bei drėgminėmis savybėmis. Tai puiki šilumos izoliacija drėgno, šalto ar greit besikeičiančio oro sąlygose – kai per vieną parą temperatūros pokyčiai gali būti itin dideli. PAROC Ultra izoliacijos gyvavimo laikas yra toks pat kaip ir pastato.

Optimalus PAROC Ultra tankis pagerina ne tik energinį efektyvumą, bet ir palengvina akmens vatos plokščių montavimą. Vėdinamose atitvarose didesnio tankio gaminiai yra mažiau veikiami vidinės konvekcijos, todėl PAROC Ultra puikiai tinka tokių konstrukcijų šilumos izoliacijai.

Plokštės pakavimo metu yra suspaudžiamos net 60%, kad būtų patogu transportuoti ir sandėliuoti. Atvėrus pakuotę, suspaustos plokštės puikiai atstato savo geometrinius matmenis.

„Su šia universalia akmens vatos plokšte yra lengva ir patogu dirbti. Karkasinėse sienose, šlaitiniuose stoguose ir kitose konstrukcijose, kur šilumos izoliaciją montuojame tarp medinio ar metalinio karkaso, labai svarbu, kad plokštės pilnai, be tarpų ir plyšių užpildytų visą plotą“ – sako dr. Audronė Endriukaitytė, „Paroc“ Baltijos šalių rinkodaros vadovė.

Universalios akmens vatos plokštės PAROC Ultra yra skirtos naujai statomų ir renovuojamų pastatų vėdinamų mūrinių, blokinių ir karkasinių sienų, šlaitinių stogų, palėpių ir kitų atitvarų šiltinimui, kai šilumos izoliacija yra neveikiama apkrovų.

PAROC® Ultra

PAROC® Ultra

PAROC® Ultra

PAROC® Ultra

Užsakymo nr.: PT_84380981