„Naujas karantino švelninimo etapas leidžia mums atidaryti klubus ir padėti žmonėms gerinti savo sveikatą bei stiprinti imunitetą“, – teigė „Impuls“ vadovas Vidmantas Šiugždinis. „Taip pat, nuo gegužės 19 d. atidarome ir naujo formato Impuls sporto klubą, kuris visą vasarą kasdien siūlys lauko treniruotes. Paskutiniu metu gaudavome daug užklausimų dėl treniruočių lauke, ir nusprendėme, kad Vilniuje reikia sukurti ir atskirą, būtent tam skirtą erdvę Ozo parke, Vilniuje. Joje galės sportuoti visi esami „Impuls“ klientai, užsiregistravę treniruotėms internetu arba įsigyti naują, būtent šio klubo narystę.“ – tvirtino V.Šiugždinis.

Impuls

Pagal Vyriausybės nutarimą, vykdant individualias sporto veiklas bei fizinio aktyvumo pratybas, turės būti užtikrinamas ne mažesnis kaip 5 kv. m plotas, tenkantis vienam asmeniui. Dėl šios priežasties bus klubuose ribojamas sportuojančių žmonių skaičius. „Impuls“ interneto svetainėje ir mobilioje programėlėje klientai galės pasitikrinti klubų užimtumą ir pasirinkti mažiausiai užimtą klubą ir laiką. Jame bus rengiamos grupinės treniruotės, kuriose galės dalyvauti visi „Impuls“ klientai. Jiems tereikės užsiregistruoti į treniruotes internetu.

„Impuls“ taip pat peržiūrėjo klubo darbo tvarkas ir įdiegė naujas taisykles, kurių bus laikomasi užtikrinant saugumą. Sporto klubų patalpos bus kasnakt dezinfekuojamos, suteiktos priemonės klientų rankų ir įrangos dezinfekavimui. „Impuls“ taip pat garantuos geresnę oro kokybę treniruočių vietose - švaraus oro cirkuliacija užtikrinama padidintais vėdinimo pajėgumais, o saugų patekimą į patalpas užtikrins oro dezinfekcija, kuri eliminuoja iki 99,9 proc. virusų ir bakterijų.

Impuls

„Savo klubuose užtikriname saugaus atstumo laikymąsi, izoliuosime atskirus kardio bei jėgos treniruoklius, parinkome užsiėmimus, skatinančius imunitetą ir sveiką gyvenseną bei mažinančius kontaktą su smulkia sporto įranga“, – pabrėžė V. Šiugždinis. „Esame pilnai pasiruošę priimti klientus ir užtikrinti jų saugumą, kol jie gerins savo sveikatą bei sportinę formą“.

Didelis dėmesys bus skirtas ir klubų darbuotojams. Bus tikrinama visų darbuotojų temperatūra, ją bus rekomenduojama pasitikrinti ir klientams. Taip pat yra paruoštos individualios apsaugos priemonės darbuotojams bei suplanuotas saugus darbo grafikas.

Sportas šiuo laikotarpiu yra itin svarbus, nes žmonėms rekomenduojama būti namuose, paprastai jie didžiąją laiko dalį praleidžia sėdėdami ir neatsispiria pagundai daugiau pavalgyti. Dėl to daug kam atsiranda ne tik nereikalingi kilogramai, bet ir kyla pavojus susirgti nutukimo sukeliamomis ligomis – stebint Jungtinėje Karalystėje atlikto tyrimo duomenimis net 76% COVID-19 pacientų turėjusių komplikacijų arba gydytų intensyvioje slaugoje KMI (kūno masės indeksas) viršijo normalias ribas . Sportas, kaip žinia, sustiprina imunitetą ir padeda apsisaugoti nuo daugelio ligų.

Impuls

Nuo pat karantino pradžios „Impuls“ socialiniuose tinkluosee transliuoja trumpas, bet efektyvias treniruotes, kurias veda klientų pamėgti treneriai. Taip pat klientams buvo pasiūlyta visiškai nauja Homefit.lt sporto internetu platformą, kur sporto nenorintys apleisti žmonės gali sportuoti jiems patogiu laiku su profesionalaus trenerio priežiūra. Ši paslauga bus tęsiama ir sporto klubams atsidarius.

Užsakymo nr.: PT_84276625