Įmonės veikla administruojama Klaipėdoje, kur įsikūręs ir logistikos skyrius. Uostamiestyje taip pat veikia automobilių servisas. Čia atliekamos techninės automobilių apžiūros ir klientams teikiamos kokybiškos automobilių remonto paslaugos.

Mūsų kompetenciją liudija finansinio patikimumo sertifikatai. 2011-2013 m. įmonės vardas buvo „Stipriausių Lietuvoje“ sąrašuose. Teigiamai įvertintas tiek įmonės mokumas, tiek jos vadovų profesionalumas. 2017 ir 2019 m. vėl buvome įtraukti į geriausiųjų gretas. UAB „Autoaibė“ taip pat suteiktas „CrefoCertStabilus“ įvertinimas, kuris reiškia, kad esame stabili įmonė.

Ką mes siūlome?

Lietuvos rinkai siūlome gerą kainą, aukštą prekių ir paslaugų kokybę. Savo veiklą vykdome skaidriai, sklandžiai ir operatyviai. Mumis pasitiki reiklūs automobilių remonto meistrai ir savarankiškai savo automobilį remontuojantys vairuotojai.

Prekiaujame automobilių, dviračių motorinių transporto priemonių, lengvųjų krovininių transporto priemonių ir priekabų detalėmis. Kokybiškas ir naujas automobilių dalis mums pristato Lietuvos ir užsienio tiekėjai, kuriais visapusiškai pasitikime. Tarp mūsų teikiamų paslaugų verta paminėti ir automobilių detalių komplektavimo bei pristatymo įmonių autoparkams paslaugą. Šios paslaugos dėka įmonių savininkai gali gauti reikiamas prekes iš vieno pardavėjo ir lengvai planuoti savo automobilių parko priežiūros darbus.

Mūsų savitarnos principu veikiančiose parduotuvėse pirkėjų laukia būtent jų automobilio markei ir modeliui reikalingos autodalys, kurias išsirinkti padeda savo sritį išmanantys parduotuvių darbuotojai.

Automobilių dalys klasikiniams automobiliams ir naujausiems modeliams, pagamintiems Europoje, Japonijoje ar Amerikoje, BMW dalys, Volvo dalys, Citroen dalys, Audi dalys, Peugeot dalys, įrankiai automobilio remontui, alyvos, autochemija bei aksesuarai – visa tai ir dar daugiau rasite septyniolikoje parduotuvių įvairiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Mažeikiuose, Marijampolėje, Tauragėje, Plungėje, Kretingoje, Gargžduose, Telšiuose, Šilutėje.

Elektroninė prekyba auto dalimis

Šiuo metu mūsų elektroninėje parduotuvėje galite rinktis iš daugiau nei 35 tūkstančių skirtingų prekių automobiliams. Įsigytas prekes galime pristatyti jums į namus visoje Lietuvoje. Perkantiems prekių už didesnę nei 30 eurų sumą, taikome nemokamą prekių pristatymą.

Mūsų asortimente rasite tokių gamintojų kaip „Bosch“, „Continental“, „Champion“, „Goodyear“, „Castrol“, „Knecht“, „Mahle“ „Energizer” ir kt. gamintojų akumuliatorius, įrankius, autodetales ir aksesuarus. Elektroninė parduotuvė sukurta taip, kad greitai ir lengvai rastumėte tai, kas jums reikalingiausia, ir nepatirdami didelių rūpesčių galėtumėte atnaujinti savo automobilį bei grįžti į kelius pasitikėdami savo transporto priemone.

Prekės suskirstytos į racionalias prekių kategorijas, sklandžiai veikia prekių paieška pagal automobilio markę ir modelį, galite matyti jus dominančios prekės kiekį konkrečiose mūsų parduotuvėse. Elektroninė prekyba veikia 24 valandas per parą ir 7 dienas per savaitę, todėl automobilių dalys jums bus pristatytos tada, kai jums to labiausiai reikia.

Aukščiausia kokybė, patrauklios kainos ir profesionalus aptarnavimas

Nesvarbu, ar automobilių dalis pirksite įprastoje parduotuvėje, ar užsisakysite jas internetu – mes visais atvejais užtikriname, kad mūsų prekių tiekėjai kruopščiai atrenkami, o pirmenybė teikiama sertifikuotoms detalėms. Be to, daugeliui prekių suteikiame garantiją: netinkamą prekę pakeičiame nauja, remontuojame arba grąžiname klientui pinigus.

Parduodami prekes mūsų lojalumo programos dalyviams, turintiems lojalumo korteles, siūlome palankias nuolaidas. Nuolaidos dydis priklauso nuo įsigyjamų prekių sumos ir gali siekti net labai ženklias sumas. Jei dėl kokių nors priežasčių konkrečiu momentu neturime jums reikalingos detalės, galime pasiūlyti specialųjį prekės užsakymą jums palankiomis sąlygomis.

Kad autodalys internetu jus pasiektų laiku ir būtų pačios aukščiausios kokybės, kad aptarnavimas parduotuvėse būtų malonus ir visuomet rastumėte tai, ko ieškote – savo darbo principus grindžiame tvirtomis įmonės vertybėmis.

Visų pirma prioritetą teikiame kliento pageidavimams ir lūkesčiams, pagarbiai bendraujame tiek savo kolektyvo viduje, tiek su pirkėjais, kuriuos aptarnaujame, visus darbus atliekame kaip vienas darniai veikiantis organizmas, niekada neslepiame savo klaidų ir iš jų mokomės. Visada stengiamės atsakyti į visus klientams iškilusius klausimus ir racionaliai spręsti netikėtas bei keblias situacijas.

Svarbiausi „Autoaibė“ siekiai –tapti pavyzdžiu dirbantiems šioje srityje ir nuolat patenkinti rinkos poreikius. Stengiamės dirbti taip, kad pirkėjams būtu lengva rūpintis automobiliu.

Užsakymo nr.: PT_84154303