Tikrinkite kainas

Bene didžiausias apsipirkimo internetu privalumas yra galimybė lengvai palyginti tos pačios prekės kainas ir norimą daiktą įsigyti toje parduotuvėje, kur jis kainuoja pigiausiai. Gali pasirodyti netikėta, tačiau dalis vartotojų, ieškodami konkrečios prekės, pasirenka pirmą Google paieškos pasiūlytą variantą. Nedarykite šios klaidos. Ypač atidiems derėtų būti perkant populiariausias karantino laikotarpio prekes – vienkartines ir daugkartines kaukes bei dezinfekcinį skystį. Nedarykite skubotų sprendimų ir venkite apsaugos priemonių pirkimo už didelę kainą iš neaiškių perpardavinėtojų. Atidžiau paieškojus tikrai rasite tų pačių prekių už konkurencingą kainą. Nepatingėkite palyginti ir kitų prekių kainų pas skirtingus pardavėjus – skirtumas jus gali nustebinti, o paieškai užgaišite vos keletą minučių.

Pasidomėkite pristatymo sąlygomis

Netikėtai suaktyvėjusi internetinė prekyba sąlygojo labai išaugusias apkrovas pristatymo paslaugų tiekėjams bei ne visada efektyviai suvaldomus pačios parduotuvės pajėgumus. Todėl prieš pasirenkant, iš kurioje internetinėje parduotuvėje apsipirksite, verta pasidomėti, ar jos klientai nepatiria nepatogumų dėl vėluojančių prekių. Ypač tai aktualu perkant maisto produktus, kuriuos, tikėtina, mielai gautumėte kuo greičiau, o ne po trijų ar keturių dienų.

Vienu metu įsigyti daugiau prekių yra saugiau ir patogiau

Daugelis internetinių parduotuvių siūlo nemokamo pristatymo paslaugą nuo tam tikros apsipirkimo sumos. Todėl paprastai verta pirkti didesnį prekių kiekį iš vienos parduotuvės ir sutaupyti keletą eurų. Pastaruoju metu, kai paštomatai perpildyti, o į namus prekes pristatantys kurjerai vos spėja suktis, yra kur kas patogiau sulaukti vieno didelio siuntinio. Didesnis skaičius siuntinių iš skirtingų parduotuvių gali tapti rimtu nepatogumu, nes iki paštomato teks eiti ne vieną kartą. Paštomatai pastaruoju metu itin apkrauti, todėl siuntiniai gali užtrukti pakeliui, nes tiesiog nebus galimybės jo įdėti į artimiausią, lengviausiai pasiekiamą paštomatą. Derėtų nepamiršti ir to, kad mažiau siuntinių, reiškia mažesnį kontaktų skaičių, taigi, didesnį saugumą.

Maisto produktus bei kitas prekes pirkite vienoje parduotuvėje

Perkant internetu naudinga pamiršti takoskyrą tarp maisto prekių ir ne maisto prekių parduotuvių. Tos pačios internetinės parduotuvės lentynose puikiai gali tilpti ir makaronai ir sportiniai bateliai. Maisto produktų galite įsigyti ir pirkdami namų interjero detales ar naujus rūbus. Kuo daugiau vienu ypu pirksite, tuo bus pigiau ir patogiau.

Nepamirškite saugumo priimant prekes iš kurjerių

Jei pasirinkote prekių pristatymo į namus paslaugą, jas perimdami pasirūpinkite savo ir aplinkinių saugumu. Būtinai dėvėkite veido kaukę, verta užsidėti ir vienkartines pirštines. Labai sveikintina, jei prekes iš kurjerio galite paimti lauke. Jei tik pakuotė leidžia, prieš iškraustant pirkinius ir sudedant į vietas, juos dezinfekuokite. Tai itin patogu padaryti su paviršių dezinfekcijai skirtomis servetėlėmis.

Užsakymo nr.: PT_84145629